![]() |
nincs olyan játék, hogy békélő??:)
|
Quote:
|
attól még lehet;)
|
Én a diplomáciai részét jobban élvezem a játéknak, mint a háborút.
Az arról szól, hogy amit legyilkolnak, azt vissza kell venni, vissza kell építeni, azt kész. Ha harcolni akarok azt általában hétvégiben teszem, ott nem az számít, hogy mennyi pénzed van, hanem, hogy mennyit vagy gépnél. |
Quote:
|
Quote:
|
Ismét 1/A-s hirdetés:
"Sziasztok! Mezőgazdasági, bányászati, nyomdászati és haditechnikai szakembereket keresünk! Kedvező feltételek, rekreációs bónusz!" |
jhkl516 (#430042)
2007-04-05 11:57:04 Helyezés: 1386 Érték: 23197 kereskedő élőhalott eladó 2 vip-ér. nem alkuszom, viszont itt van valami adat az élőhalottamról: 136mill. kézpénz, 300 kör vip, 11760 elit, most épp szabin van tehát a vip nem megy lefele, van pár tekim, de nincs semmi hatásfoka, na előszörre ennyi, többit zöldben hibákért elnézést |
xxxxx (#yyyyy)
Helyezés: kkk Érték: 21672 Sziasztok! szeretnénk egy igencsak talpraesett hadis orit magunk mellett tudni!Ha elég bátor vagy,és elég rátermett e feladatra,és izé,és őőőő,akkor jelentkezz csak! de ha nem,és izé,és őőőő,akkor ne! de ha jelentkezel,akkor már nhogy ne legyen min5k elit,vagy,vagy mindkettő! Addigis mindenkinek jó hódot,bár nem szavatolhatjuk!:DDDDD De az a vicc, hogy mikor továbbolvastam, rájöttem, hogy ebbôl a csoportból minden negyediket be lehetne tenni ezért vagy azért. :o |
Érték: 12475
szijasztok bárkivel MNT ezen kivül vagy belépnék vgagy alapitanák egy szövit az a aszitu hogy hadis hula vagyok aki elég agresziv ha gondoljátok irjatok kb 300 400 körül legyetek mert nott vagyok 1 2 napon belöl oki-??? na csumika csáááááááá barirulez Ez is tetszett :D |
All times are GMT +1. The time now is 20:11. |