Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Arrakis 12-02-2006 23:07

Quote:

Originally Posted by wand (Post 49487)
igen L-et könnyeb nyerni, de pl 5/W-t mehezebb mint 1/A-t..
(vagyis nem tom most mi van ott, de amikor ott voltam akkor nehezebb volt)

Mi az hogy Let könnyebb? ott én vagyok fenn, kikérem magamnak:D:D:D

W, V, X, N, I ezekben jártam mostanság, vagy ismerem a top helyzetét, értékét.
Ezekben tuti nehezebb nyerni.

laci 12-02-2006 23:08

Quote:

Originally Posted by wand (Post 49494)
bocsa mikor én felmentem, nekem semmi toppos ismerősöm nem volt, mégis feljutottam..

Nem én ismertem be, hogy egy időn túl csak haveri alapon működik a dolog... Idéztem, és ha nagyon visszakeresek, ugyanezt a "x évi játék után majd lesz elég ismerős, akik felsegítenek" már olvastam néhányszor, különböző formában.

Xeper 12-02-2006 23:10

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49496)
Ezt már valaki elsütötte, lehet hogy pont te. Csak vedd észre, hogy 5-től 2-ig a játék egységes, az 1-es viszont nagyon más... Tehát a válaszótvonal az alsóbb 4 és az 1 között van.

Szerintem meg nem nagyon más, hanem több. Lehetőség van egy MF taktika folytatására, csak van klánraki és klánütés is.

wand 12-02-2006 23:10

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49498)
Nem én ismertem be, hogy egy időn túl csak haveri alapon működik a dolog... Idéztem, és ha nagyon visszakeresek, ugyanezt a "x évi játék után majd lesz elég ismerős, akik felsegítenek" már olvastam néhányszor, különböző formában.

nem, én azt mondta, hogy ha már 8x körbefordultál, akkor könyebb a dolog.
de halál ismeretlenbe is fel lehet menni.

laci 12-02-2006 23:11

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 49500)
Szerintem meg nem nagyon más, hanem több. Lehetőség van egy MF taktika folytatására, csak van klánraki és klánütés is.

Pont a kánraktár és a klánütés miatt lesz az egész alapjában más. Vagy akinek tetszik, akkor több. Nekem nem tetszik, ha ez eddig nem jött volna még le :D

wand 12-02-2006 23:12

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49503)
Pont a kánraktár és a klánütés miatt lesz az egész alapjában más. Vagy akinek tetszik, akkor több. Nekem nem tetszik, ha ez eddig nem jött volna még le :D

nekm meg a 2/B nem tetszik.. mégse indítok mozgalmat, hogy hagy hagyhassam ki..

laci 12-02-2006 23:15

Quote:

Originally Posted by wand (Post 49504)
nekm meg a 2/B nem tetszik.. mégse indítok mozgalmat, hogy hagy hagyhassam ki..

A 630-as hozzászólásban volt szerencsém egy hasonló beírásra reagálni :) Azért egyezzünk meg abban, hogy nem az a cél, hogy mindenki ízlése szerint variáljuk szét a játékot, és nevetségessé tegyük a topicot, ne szálljunk nagyon el ;)

Arrakis 12-02-2006 23:15

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49496)
Ezt már valaki elsütötte, lehet hogy pont te. Csak vedd észre, hogy 5-től 2-ig a játék egységes, az 1-es viszont nagyon más... Tehát a válaszótvonal az alsóbb 4 és az 1 között van.

De arról van szó ki mit szeret, pl az A ugyanúgy kötelező része a játéknak, mint a G, én példul azt hagynám ki, nem tudom miért, de ott sosem ment a játék, akármelyik orim is ment oda, azt mindig utáltam.

A másik kérdéskör:
az előtt a nyomorult nyolcas előtt 8szor jársz az Aban, nekem ne mondd, hogy annyira zárkózott vagy, hogy ennyi látogatásból nem találsz olyat, akivel utánna nekivágnál megcsinálni a feltételt.
Laci, Te meg miért a top klánnal példálózol, az a top klán közel sem biztos, hogy mindig top klán lesz:P
Emberekről van szó, akiket esetleg jó fejnek találsz, vagy csak simán elkezdesz vele beszélgetni, megismered, akármi.

wand 12-02-2006 23:19

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49505)
A 630-as hozzászólásban volt szerencsém egy hasonló beírásra reagálni :) Azért egyezzünk meg abban, hogy nem az a cél, hogy mindenki ízlése szerint variáljuk szét a játékot, és nevetségessé tegyük a topicot, ne szálljunk nagyon el ;)

he? :)
a Te izlésed szerint variáljuk és hagyhassuk ki az 1/A-t, az én ízlésem meg le van szarva? mi ez a diszkrimináció? :)

Arrakis 12-02-2006 23:20

Amit emlegettek, az már nem zárkózott, hanem antiszociális.. hát basszus.. nehogy már minden társadalmileg divergens egyénnek is meg kelljen felelnie ennek a játéknak! :D:D
Egyébként biztos vagyok benne, hogy menni fog a normális klán keresése:)

All times are GMT +1. The time now is 23:29.