![]() |
Ez tényleg szép volt. Gratulálok!
|
Quote:
Nem kellett hozzá nagy jósnak lenni, hogy ez lesz. Mikor Dani pattant pár napja és Remy felelősségre vonta Balázs FC- t miért nem volt visszatámadás, ők meg pironkodva mondták, h ott ültek, csak elszúrták, akkor mindenki, aki kicsit használja az eszét, gondolhatta, hogy legközelebb nem szúrnak el ekkora lehetőséget. Gábor úgy tűnik nem olvas külső fórumot. És amint látjátok, itt az ékes bizonyíték, hogy nem csalnak a pékek, bármi áron tisztességesen játszunk, hiszen láttam Gábor már ott kullog a környéken, rájuk készül állni, mégse szóltam neki, hogy ne menj. Minden kisklán önálló, egyéni döntések alapján mennek, aki ezután ezt megkérdőjelezi, az nézzen mélyen magába. Szép napot! :) |
Quote:
Hogy öszinte legyek nem értem a mondani valód :) Nem kell semmilyen ékes bizonyíték, ki mondta, hogy csalnak a pékek? |
Quote:
Keress vissza... Amúgy Gyula! Hogy képzeled, hogy itt gratulálgatsz? :D Ott vagyok alattad...:D |
Quote:
Vállalható ez a kockázat :) |
Quote:
1. nem felelossegre vontam, hanem kivancsian megkerdeztem. 2. Nem a Balazs Fct, hanem az M-T-Z nevu klant. De a tobbi stimmel. :) Errol kb. ez a hir jutott eszembe: Igaz -e a hír, hogy: Moszkvában Mercedeseket osztogatnak. A válasz: Igaz, de Nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Mercedeseket, hanem Zsigulikat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. Mindenesetre en is gratulalok a Balazs Fcnek, vegre egy raallaskori meresz szembementel, sikeres alabontas, sot, utana meg egy(3!) kiseres is. Nagyon szep akcio! (Kellett hozza az ellenfel bambasaga, es elkenyelmesedese is, persze...) :) Orulok (nem rosszindulatbol!), hogy vegre ra lett mutatva a mostanaban elharapozott klanutogeto "strategia" hatalmas visszautoje. Bovebben ezt nem fejtenem ki itt, nehogy infokiadas legyen... :) |
Quote:
a lényeg ugyanaz ilyen felépítésű, stratégiájú klánokra nem megy rá az ember, vagy ha igen, akkor nem így, ahogy Gábor tette. Részletesebben nem megyek bele, mert nem akarok info kiadást eszközölni. :D Az meg, hogy elharapóztak a klánütések? Évekig azt olvastuk milyen uncsi az 1A, mert senki se üt, nos mostanában nem csak a pékek ütögetnek, de mások is ráeszméltek, hogy lehet így is haladni. :D Miért baj ez? :rolleyes: Az, hogy van hátulütője, meg mindenkinek világos, ha mindenki fedezget, akkor most Balázs Fc se vigyorogna egész nap,hogy de jó hódozni :D . Örülj, hogy nem alszik a csopi. ;) :D |
Quote:
|
grat a Balázs FC-nek, különösen a második hullámhoz, ahhoz kellett némi szemfülesség, meg persze az ellen figyelmetlensége is :)
|
Quote:
Jegyzem meg halkan. |
All times are GMT +1. The time now is 13:14. |