![]() |
Quote:
http://forum.queosia.com/showpost.ph...03&postcount=1 (dec. 1. lett az időpont ugye, de akár végig is olvashatod a topicot http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1020&page=5) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és nem duplázni kell a dolgot:) na msot lépnem kell még jövök ma ati a legjobb fej:D te meg soha nem érsz rá:D |
Quote:
Khmmm-khmmmmm *krákog meg furcsa hangokat ad ki: hasonlít a fulladozó röhögésre* :D:D:D:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: no comment |
Hadd ne soroljam fel kedves Harcosok neked hányszor romlott el a géped vagy ment el a neted vagy ült le a tesód gépezni vagy apád :):rolleyes:
|
Quote:
Eleg sokat raerek pedig... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pl anno az a bizonyos péntek:) |
Melyik pentek? :)
|
Quote:
Aztán aznap mentél valami házba valamit csinálni:D Uccso pillanatban mondtad le akkor a párbajt:( |
Előreláthatóan jövöhét csütörtökön érek rá 15-21iggggggggggg
|
Quote:
|
Szervezz parbajt.
|
Quote:
Hogy mit szoltok hozzá? Mivel a vasárnap nem jó nektek.... DE ha már az időpontoknál járunk :Holnap 15-20ig is ráérek:) |
Quote:
Mert nem kis kezdök ellen akarok játszani:) |
Nekem 3-tol nem jo.
5-ig oram van. Utana pedig bnozok :) Ugyhogy a csutortok nekem nem jo, semmikor. |
Quote:
:D |
Quote:
|
6 oraig? hm
Jovohet hetfo: 15-22ig Jovohet szombat: 7-13ig Jovohet vasarnap: 10-18ig ezek az idopontok biztosnak tunnek :) tobbre vonatkozoan egyelore nem tudok biztosat mondani :) |
Quote:
Mert a szombat hát a tesom közbe való a géphez ül vasárnap ugyanugy |
akkor legyen hetfo :)
|
Quote:
És ahogy látom a vasárnap se lenne már jó mert az is foglalat( a most vasárnap) |
akkor azutani hetfo :)
|
Quote:
Kb annyira tom azt is,hogy azutáni hétfön ráérek-e mint azt,hogy aguzstus 12.-én milyen nap lesz egyáltalán:D |
mivel a szulinapom szombatra esik aug. 5-en, igy 12en is szombat lesz elorelathatolag :)
|
Quote:
|
A mostani párbajodra szecsa meg nem sikerült orit szereznem:(
mert most gondoltam,hogy megyek csak hát nincs itt olyan éppen aki ideadja az oriját;) |
ezvan :)
majd jossz legkozelebb :) Pool-al szervezgetjuk ezeket a parbajokat :) Lezuziusz es Jojo aktiv resztvevoje nekik :) kis aranyos 4-5 fos parbajok :) |
Quote:
Átolvastam!Köszi! Azért érdekes lenne a helyzet! ˇEgy 21 év körüli fiatal megjelenik a keletiben..Harcosok polóban és sapkában..a tömeg megilyed körülötte és körbeállja.. Aztán lecibálják a polót és futhatok hazáig félmeztelenűl!! Persze Harcosok tetkó van rajtam és azért futok nehogy a börömet is letépjék! szal komolyra fordítva...: Jó lenne tényleg megnézni a helyet ,de a meló miatt nem tudok menni..,majd egyszer viszont úgy intézeem a dolgaimat,hogy tudjak!Éjfélkörűl végzek:(Persze nem akarok nem kivánatos arc lenni és zavarni se:confused: |
Quote:
|
Quote:
Szerintem jó sok sörrel meg vodkával bármely nézeteltérés elsimítható:) |
Rendessek vagytok:)
Egyszer csak összejön! |
Soha nem fogom meg tudni
Hogy vajon mi volt az ok mikor ti felkóstoltatok aztán meg felszívódtatok Ritkán a netre is fel kattintok Egy üveg piát ki pattintok Olyan értelmeseket írtok Hogy azokon részegen sikítok |
Quote:
|
Quote:
Vitatkozni lehet Valaki utál valaki, szeret Újat mutatni nem tudsz Ez a százezredik menet |
Valamiért ugyérzem ez is ide szól:D :
Aki többre vitte, mint te azzal mért vagy ilyen goromba? Ami számít az életben soha nem véletlen Aki meg tehetetlen az éljen táppénzen Irígykedni másra mindig a legegyszerűbb dolog Pedig a föld nem ettől forog Csak a karriered tolod |
Na ez csak 1 sor de minden benne van:
Nem adok több esélyt annak, aki 100x megsért |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:15. |