![]() |
Quote:
|
Akik szerint nagy a pofám ,azokat nem tul nagy örömmel értesittem ,hogy immáron igazuk van:mad: Igaz hogy a fogam miatt nagy a pofám:mad::mad::mad:,de sajnos mégis csak nekik van igazuk.:mad:
|
jobbulást Eke
|
Quote:
|
:mad::mad::mad::mad::mad:elírtam az e-mail címem a regisztráláskor...:o:(:(:(:(:(
|
Quote:
Hát ez elég kellemetlen:) De hogy ne offoljam a témát,meg hogy ne legyen tul rövid,igy én is dühöngök Ditkével szolidaritásból :mad::mad::mad: |
Quote:
A gáz az, hogy én ostoba:mad: vipet is küldtem rá...:o:D:mad: Írtam a supportra, hátha megkegyelmeznek...:) |
ÚRISTEN. Megnyitottam az egyik e-mail fiókomat, hogy megkeressek benne valamit, amit az egyik osztálytársam küldött.
115 olvasatlan, azonosítós levél van rajta kb. :D Bezártam. :D Majd küldök neki egy SMS-t, hogy holnap hozza be kinyomtatva azt, amit mutatni akart... :D:D:D |
A fene vigye el! Most úsztattam el 560k gabonát, úgy, hogy itt ülök folyamatosan a gép előtt.:mad:
|
A fene a fejét annak a katicának,aki bemászik egy 9. emeleti ablakon,majd az ablak alatt heverő hihetetlenül jóképű agytröszt orrába szeretne bebocsátást kérni .. :mad::D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
végre lejött a másfél gigás patch a wow-hoz, erre kitalálja, hogy van még egy 70megás is.. majd szól, hogy 6,5gb szabad helyet kér a vinyómon.. :mad::mad::mad:
|
Quote:
No de "türelem WoW-ot terem", mondták nagyapáink. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Persze, hogy viccesebb lett volna így. Nem szereted a vicces dolgokat? :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ilyenkor ciki ugye, hogy nem adott meg semmi elérhetőséget, hogy legalább tudatni lehessen vele, hogy nem igazán ért célba az üzenete. :D |
Quote:
|
Tegnap, illetve ma fél háromig codoztam, anya meg felkeltett hatkor hogy menjek boltba...De vissza tudtam aludni szerencsére, és délben keltem fel :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ez a sok bunkó részeg összetöri az üvegeket a járdán, én meg amikor jövök hazafelé, összevissza vagdosom a tenyeremet...:mad::mad: :rolleyes:
|
Mi a szösz? Azt hittem, hogy csak azoknak kell moderálásra várni, akik az első hsz-aikat gyártják. Most mégis ezt írta ki nekem a fórum. Ez miért van?
|
lehet 1,2 üzit lát a rendszer, nem 1200-őt :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A fene egye meg hó van kint.És most is havazik:mad:
|
Quote:
|
Na sikeresen megoldottuk a mai házhoz szálitást,igaz nem mertem a sofört elengedni egyedül.Gondoltam lazitok egyet és elmegyek vele .Háát szinte megérkeztünk egy hegyoldalon.Egy elég istenhátamögötti faluba kellett szállitani,és jo kis havas tereprallyt sikerült összehozni.Csak éppen elég ijesztö amikor elindul az auto hátulja és az ut szélén nincs semmi ami megfogjon.:mad:
Mikor jön már a tavasz??? tavaszt akarok!!!!!! |
All times are GMT +1. The time now is 13:29. |