![]() |
Quote:
Erre muszáj reagálnom. Mondj nekem 2 darab menekülést a részünkről. Ami a többit illeti, a Lámavadászok ügyesek voltak, gratula nekik. Mi hibáztunk, megérdemelten vertek be. Dragi, hagyd, semmi baj a kárörömmel. Ennyi legyen nekik is... |
Quote:
Mikor is nem vette fel a Szkara a háborút? A Szkara folyamatosan háborúban volt, mivel minden klán MNT-ben volt és talán még van is egymással, így csak minket ütött mindenki. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem értem azért mert egy klán bevert egy másikat miért kell ilyen cirkuszt rendeznia fórumon:mad: kockáztattunk nem is kicsit bejött!a gratokat köszönjük a többi sárdobálást inkább hagyjuk ki! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
OFF: Dr Bubo egyre nagyobb ötleteket javasolsz ám :)
Gratula. Így is 1 nap a felbontása, ami sztem A-ba nem sokmindenre elég.... inkább ezen gondolkodnák el cseppet... |
én nem tudom, úgy olvastam a súgóba, hogy 7/9 kör alatt át lehet épülni. akkor nem igazán értem. jahogy nincs tartaléknyersi? jahogy nem készülünk fel mindenre? ez nem gondolom, hogy a bontó hibája lenne.
|
Quote:
Nem teljesen értem itt mire is reagáltál? Egy MNT esetleges felbontásáre nem biztos h felkészül az ember... Ettől még nem nevezném felkészületlennek, pont az a kérdés merült fel bennem, h elég-e a 24 kör... Én csupán azon elmélkedtem, h vajon A-ba elég-e 1 nap arra, h ha bontanak 1 mnt-t a felkészülésre. Természetesen nem a bontó fél miatt aggodnék, ő biztos készen áll és tudja mit csinál. |
Quote:
Ez így van. Akkor bomlik az mnt, amikor a bontó fél készen áll a harcra. Nem azonos esélyekkel indulnak. A tartaléknyersiről pedig csak annyit, hogy az Ovi korábbi átépülése elvitte a piacról a nyersinket. Drága dolog nagy klánt átépíteni, rengeteg anyag kell hozzá. A nyersi ára rendszerint több mint duplájára emelkedik. Szal nem igazán lehet tartalékolni... Aki előre készül egy bizonyos akcióra, az tud esetleg nagyobb mennyiséget felhalmozni. |
Quote:
|
Quote:
|
A témához annyit fűznék hozzá hogy van néha az az eset amikor az okos klánvezér nem vállalja be a klánháborút és a tagok ki be járkálásával taktikázik véleményem szerint ebben nincs semmi kivetni való ez egy taktikai elem(bár bosszantó az agresszornak).Van az úgy hogy az embernek elfogy a pénze és már nincs honnan előkaparni,mérlegel és ha már két rossz között kell dönteni valószinűleg a kisebbik rosszat választja.
|
2007-09-22 23:01:02 Részeges kanári (#3067) támadást indított Sklán (#3062) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 918 hektár földet.
2007-09-22 21:01:07 Sklán (#3062) támadást indított Részeges kanári (#3067) ellen, de a csatát elvesztette. Grat a részegeseknek:) |
Quote:
Grat a csatázóknak, végre történt már vmi :) |
2007-09-23 10:01:10C2D (#3048) támadást indított Földfoglalók (#2342) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 373 hektár földet.
2007-09-23 10:01:10C2D (#3048) támadást indított Földfoglalók (#2342) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 321 hektár földet. 2007-09-23 10:01:10C2D (#3048) támadást indított Földfoglalók (#2342) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 245 hektár földet. 2007-09-23 10:01:10C2D (#3048) támadást indított Földfoglalók (#2342) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 154 hektár földet. 2007-09-23 10:01:10C2D (#3048) támadást indított Földfoglalók (#2342) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 96 hektár földet. Gratula, nagyon szép! :) |
Quote:
szép volt!:) |
gratula a csatázóknak!!
|
nem nevezném csatának, elég egyoldalú volt :p
|
Quote:
szóval marad a többesszám |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
jah mindig szép amikor a volt klántársak 5x verik be egymást, majd a bevert szerencsétlen bánatában újra indul.. :rolleyes: |
2007-09-24 05:00:55 Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) támadást indított A Lovagok akik azt mondják: NI (#2843) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3279 hektár földet.
Szép volt ;) |
Gratula a Lámáknak:)
Szép kis mennyiséget ütöttek ismét! Csak így tovább. |
2007-09-24 06:01:01 Ovi - A kiscsoport (#3073) támadást indított A szomszéd tehene miatt... (#2986) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2734 hektár földet.
Grat nekik is:) |
Quote:
|
Quote:
Grat az ütésekért a támadoknak :) |
paliking a kérdés teljesen jogos. főleg a klán vezére(?) gondolhatna ilyenre...amúgy vilma nem volt már szabis az ütés pillanatában.
gratulálok a friss ovisnak és a kiscsoportnak :) és további sok sikert a lámavadászoknak! |
Gartula a lámavadászoknak és a kiscsopinak is! :)
|
Gratula a Lámáknak és a kiscsopinak .
|
Szeretnék én is gratulálni a két támadó klánnak. Elsősorban a lámáknak, nagyon tetszik hogy sok kis országgal ilyen szépen csatáznak. Nagyon nehéz egy klántámadást úgy össze szervezni hogy ha sok ország van a klánban.
|
Quote:
1 ikönket sem. Ez van ezt kell szeretni. Ja meg nekem mikor frissen feljöttem az A ba eleve 6% kelett leadnom mivel régi ország volt. és akkor meg 7% ot. |
köszönjük a gratulációkat! :)
grat a LámaVadászoknak is :) |
Grat a Lámavadászoknak és a Kiscsopinak is :)
|
Gratula a győzteseknek:)
Ritka, hogy két ilyen szép ütésre virradjunk. |
Gart az újj Ovinak és a Lámáknak :)
|
All times are GMT +1. The time now is 23:27. |