Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Steve 10-31-2006 11:47

Quote:

Originally Posted by Atiii (Post 39592)
Bizony..ez így van!!!

És ő úgy ad tanácsot és úgy segít ahogy csak tud.
Semmi rosszindulat nincs a srácban....csak ,ha kihozzák belőle max akkor.:cool:

Szerintem az nem kérdés hogy amikor Harcosok tanácsokat adott itt a forumon akkor azt jóindulatból tette. Pár embernek az szúrt csak szemet ahogy ezt beállította mint tapasztalt játékos. Nem vitatom hogy jó a hód rövifordulós, alacsony hekis részeiben, de például nem kérnék tőle tanácsot arról hogy hány körös legyen a 2000hekis orkom, vagy milyen klánt kéne építsek Aban. Tőlem meg senki se kérdezze hogy működik egy párbaj, próbáltam, befuccsoltam... meg semmit se kérdezzetek, megboplondultam és csupa hülyeségeket írogatok össze vissza... /mindjárt jön Nevertől az igenlés:p :D /

Dragi 10-31-2006 12:23

Én úgy érzem hogy Harcosokba az van benne hogy ő a világközepe és az van amit ő mond mert ő mindent tud az az orra 2000m-rel a föld felett lebeg és ha véletlenül nincs igaza akkor ahogy már írtátok kihív párbajra vagy arénára ami azért elég vicces :rolleyes: Sztem Harcosok ha lesz egy orid amivel fordultál A-ból térjünk vissza a témára szvsz. :rolleyes: és lehet hogy sokak véleménye 180 fokos fordulatot vesz.

Xeper 10-31-2006 13:13

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39603)
lehet hogy sokak véleménye 180 fokos fordulatot vesz.

Vagy 360 fokosat :D

Dragi 10-31-2006 13:14

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 39623)
Vagy 360 fokosat :D

megeshet :D:D:D:rolleyes:

Harcosok 10-31-2006 14:04

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 39603)
Én úgy érzem hogy Harcosokba az van benne hogy ő a világközepe és az van amit ő mond mert ő mindent tud az az orra 2000m-rel a föld felett lebeg és ha véletlenül nincs igaza akkor ahogy már írtátok kihív párbajra vagy arénára ami azért elég vicces :rolleyes: Sztem Harcosok ha lesz egy orid amivel fordultál A-ból térjünk vissza a témára szvsz. :rolleyes: és lehet hogy sokak véleménye 180 fokos fordulatot vesz.

Majd ha te forudultál az A-bol akkor térjünk vissza erre oksi:)Majd ha megteszed ezt utána mondhatod nekem jó?:)
Szerintem még nem jártál magasabb hekin mint én ugyhogy :)

Deni 10-31-2006 14:05

ömm.. izzéé.. nem arról volt szó, hogy nem írsz ide többet? :rolleyes:

Harcosok 10-31-2006 14:10

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 39636)
ömm.. izzéé.. nem arról volt szó, hogy nem írsz ide többet? :rolleyes:

Azért az ilyeneket nem tom megállni,hogy olyanok beszélnek akik még ennyit se tapasztaltak:)

Steve 10-31-2006 14:14

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39635)
Szerintem még nem jártam magasabb hekin mint én ugyhogy :)

hát ezt jól megaszontad, viszont legalább ebbe senki sem köthet bele, hisz teljesen igaz:D

Dragi 10-31-2006 15:46

Quote:

Majd ha te forudltál az A-bol akkor térjünk vissza erre oksi:)

Nocsak Harcosok miért tán jártál magasabban mint 341 heki mik derülnek ki :rolleyes: Vagy talán Másnak az oriját vitted ???? hmmm hmm érdekes :D

Dragi 10-31-2006 15:48

Quote:

Majd ha te forudltál az A-bol akkor térjünk vissza erre oksi:)

Amúgy ehhez a beíráshoz keresnék :nyelvészt,irodalom vagy nyelvtan tanárt aki megfejtené ez mit is akart jelenteni :confused: :confused: :confused: :confused:

All times are GMT +1. The time now is 20:57.