Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Csillagkapu (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=83)

-Fegya- 11-27-2010 13:47

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 271724)
És ez volt egy hatalmas hiba a részben. ha elötte teljesen átvizsgálták a kompot hogy semmi bomba nincs benne, meghogy tökéletes állapotban van, akkor nem tünt fel nekik a kino??? ennyi erővel bomba is maradhatott volna:D

Lehet, hogy nem hiba volt, hanem csak egy újabb rejtély, ami később megoldódik...

Kutyuleee 11-27-2010 14:45

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 271726)
Lehet, hogy nem hiba volt, hanem csak egy újabb rejtély, ami később megoldódik...

ááá azt kizártnak tartom, sztem a kino az elejétől ott volt, és csak simán Caine nem hal meg ,ezzel a felvétetellel pedig ezt magyarázzák meg. Gondolom hogy a fényre azt hitte hogy meghalt.

Ati 11-27-2010 14:53

Engem még egy lényeges dolog érdekelne, ha ott lennék -- így nézőként kevésbé, de azért lényeges szempont lehet. Mi van a hajóval, amivel visszajöttek? Oké, hogy most van egy nekik, és tök jó, mert teljesen működőképes is... No de a "visszahozott" emberek mind meghaltak, ahogy a bolygón. Akkor a hajóval -- ami eleve nem működött -- mi fog vajon történni? Egyszercsak ez is szétesik valamelyik küldetés közben?

Kutyuleee 11-27-2010 15:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 271729)
Engem még egy lényeges dolog érdekelne, ha ott lennék -- így nézőként kevésbé, de azért lényeges szempont lehet. Mi van a hajóval, amivel visszajöttek? Oké, hogy most van egy nekik, és tök jó, mert teljesen működőképes is... No de a "visszahozott" emberek mind meghaltak, ahogy a bolygón. Akkor a hajóval -- ami eleve nem működött -- mi fog vajon történni? Egyszercsak ez is szétesik valamelyik küldetés közben?

Nem valószinü, ugye az embereknél is az élettelenből élőt csinálni volt a necces:) bár sztem sokkal reálisabb és hangulatosabb lett volna, ha csak simán elkezdenek megjelenni a hullafoltok az embereken és úgy halnak meg szépen lassan:)
Vagy zombivá változnak muahahhahahaha

Ati 11-27-2010 17:58

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 271728)
ááá azt kizártnak tartom, sztem a kino az elejétől ott volt, és csak simán Caine nem hal meg ,ezzel a felvétetellel pedig ezt magyarázzák meg. Gondolom hogy a fényre azt hitte hogy meghalt.

Miért nem mondta, hogy "ha nem hisztek nekem, akkor ott a labda, amin fel van minden véve"?

Ezt a végét nem tudom egyelőre hova tenni.

Kutyuleee 11-27-2010 18:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 271735)
Miért nem mondta, hogy "ha nem hisztek nekem, akkor ott a labda, amin fel van minden véve"?

A kompban van Caine és tuti hogy mielött elküldték őket.
Ha diszlet nem is elég meggyöző akkor a rongyon amit viselt is látszik hogy nem a destinyn van,mert fagyos.

Vszinü a hipotermiától meg nem volt teljesen tudatánál,éppen ezért simán elfelejthette ezt.

Ati 11-27-2010 19:09

Köszi, akkor most már tudom, hogy mi volt az a végén. Hogy mire volt jó, az meg majd kiderül 2-3 rész múlva talán. :)

Tsobi 12-02-2010 09:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 271735)

Lehet azért, mert nem emlékezett semmire?
Nekem legalábbis úgy lenne logikus, hogy az ember nem mondhat el valamit, amit nem tud. :)

A KINO-t pedig James(?) találta meg a komp egyik setét sarkában és egyből ment Eli-hoz, hogy nem Ő hagyta-e el.

Ati 12-02-2010 09:28

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 272005)
Lehet azért, mert nem emlékezett semmire?
Nekem legalábbis úgy lenne logikus, hogy az ember nem mondhat el valamit, amit nem tud. :)

Addigra már elmesélte részletesen, hogy mi történt velük. Ez alapján már emlékeznie kellett mindenre.

Ati 12-02-2010 22:46

Szünet. Cain-ről nem volt szó.

All times are GMT +1. The time now is 20:06.