![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
offoff.. |
Quote:
|
Quote:
Ez tökéletes végszó részemről is ;) Adok is érte valamit :D |
Quote:
|
Quote:
Azt mondtam, hogy ha te mindent ujra akarsz kezdeni, pedig van rá lehetőséged, hogy ne kelljen akkor tedd azt, de ezen döntésedet NE AKARD rákényszeríteni mindenkire. 612. bejegyzés Oda írtam le nagyjából ugyanezt, csak McLoad szavaival talán. |
A topic célja, hogy nehezítsük meg a kék számok megszerzését. Az eddigi elfogadott javaslatok alapján egy 1A jelenlegi topjában lévő jó játékos most induló kis orija elég sok személyiséget szerezhet különösebb megeröltetés nélkül a B-ből fordulva, miközben egy új játékos első személyiségének megszerzése nagyon nehéz.
A probléma enyhítésének szerintem az lehet a megoldása, hogy tovább nehezítsük a B-ből való fordulást. Így senkinek sem lenne könnyű új személyiséget szerezni. Ilyen nehezítés lehet, mint már valahol a topic legelején írtam, hogy B-ből való fordulásnak legyen egy újabb minimális föld feltétele. Például csak akkor lehessen fordulni a B-ből, ha a B-s ország eléri az 1A-ban lévő fordulási feltételhez tartozó földterület valahány százalékát. |
Quote:
|
Quote:
(A minimum föld azért nem tetszene nekem, mert a %ot nehéz lenne meghatározni. top8 ori Aba 23k ha körül lehet. a 30. már a felét se éri el. szerintem túlságosan büntetnénk a nagyon elhúzott szűk élmezőnyt, lehet annyira, hogy B-be fel se tudnának olyan magasra jutni. (igaz nemtudom ott mekkorán vannak top1-2-3ak) |
All times are GMT +1. The time now is 00:52. |