![]() |
1/A ból való fordulás
sziasztok szavaztam én is :D
|
Quote:
|
1/A ból való fordulás
hát 3-ra
szavaztam még pedig azért mert még nem jártam 1200 heki felett és ez a fordulási lehetöség tünik számomra a leg elérhetőbbnek |
Quote:
Ha még soha nem jártál az első szinten, és fogalmad sincs, hogy milyen ott a játék, akkor ne akard már ismeretlenül is megváltoztatni... |
Quote:
jó akkor legközebb akkor irok ha A ba eljutok |
Quote:
JÁTSSZ az A-ban. Miután JÁTSZOTTÁL ott fél évet, egy évet, másfél évet, akkor már talán rendelkezel annyi tapasztalattal, hogy egy azt érintő változáshoz érdemben hozzá tudsz szólni. Amíg még csak hírből hallottad, vagy még csak épp a küszöbén állsz, addig ne akard megváltoztatni, addig JÁTSSZ! |
1/A ból való fordulás
azon vagyok h ott is játszhassak remélem össze jön már végre
|
Quote:
erre elfelejtettem válaszolni:D nem a csopi egészében gondoltam Ati!konkrétan azokra akik most is ott játszák a fedezgetőversenyt a határon.azok az országok nem valószínű hogy lefordulnak hajszálnyira a céltól és ezért a határ folyamatosan tovább fog tolódni.legfeljebb a bunkersáv nem 130k ponton keresztül lesz meg hanem "csak" 30k ponton. |
Akkor még mindig ott tartunk, hogy nincs elfogadva a fix heki?
Szerintem ettől egyszerűbb lehetőség a könnyítésre nincs. :D |
Sőt! Egyelőre még a "megbeszélések"-nél tartunk, a "megfontolás alatt álló javaslatokig" is el kell jutni!
|
All times are GMT +1. The time now is 05:26. |