Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A 2010-es év legjobb Hódítósa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4070)

vityu 04-08-2010 04:53

Quote:

Originally Posted by Elfi (Post 247461)
Jó!

Akkor indítványozom, hogy a jövő évi kiírásban, legyen benne, hogy mindenki egyszer lehet töltelék ország, aztán kizárásra kerül!

Ha valaki akar játszani jelentkezzen a párbaj előtt közvetlenül, vagy oldja meg a belépést!

Nem szeretem amikor felelőtlen emberek miatt kerülnek hátrányba egyesek!

Nincsen minden embernek előre kiszámított napja. Sajnos nekem gyakran előfordul, hogy jelentkezek, mert úgy néz ki, hogy tudok menni, de közben felhívnak, hogy be kéne ugrani dolgozni, vagy el kéne menni ezért meg azért az egyetemre... Most ezt komolyan te sem gondolhatod komolyan...

Valezius 04-08-2010 06:04

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 247477)
Nincsen minden embernek előre kiszámított napja. Sajnos nekem gyakran előfordul, hogy jelentkezek, mert úgy néz ki, hogy tudok menni, de közben felhívnak, hogy be kéne ugrani dolgozni, vagy el kéne menni ezért meg azért az egyetemre... Most ezt komolyan te sem gondolhatod komolyan...

Ugyanakkor az is igaz, hogy semmi előnye nincs annak, hogyha valaki korábban jelentkezik és nem csak a párbaj kezdése előtt 5perccel.

Pool 04-08-2010 06:28

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 247478)
Ugyanakkor az is igaz, hogy semmi előnye nincs annak, hogyha valaki korábban jelentkezik és nem csak a párbaj kezdése előtt 5perccel.

Max annyi, hogy lesz helye, de eléggé csökken a résztvevők száma már most...

vityu 04-08-2010 12:58

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 247478)

A múltkor ezt akartam eljátszani, aztán az lett belőle, hogy nem tudtam belépni, és kiderült, hogy elfelejtettem jelentkezni...

Bobesz bá 04-08-2010 13:35

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 247506)
A múltkor ezt akartam eljátszani, aztán az lett belőle, hogy nem tudtam belépni, és kiderült, hogy elfelejtettem jelentkezni...

Ilyen velem is volt, de 52 kor közbe jött egy kis meló (két betű :) ) És óra nulla perc 22 másodpercre értem vissza, amibe az a bosszantó, hogy amúgy se lehetett még belépni, de már jelentkezni se :)

Elfi 04-08-2010 18:43

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 247477)

Én nem szeretnék olyan vitában részt venni, ahol az emberek elbeszélnek egymás mellett.

Nagyon jól tudom milyen az előre nem kiszámítható napi program, mert ilyen a munkám. Ezzel nincs is semmi baj, egészen addig, amíg ezek a jelentkezések nincsenek kihatással mások játékára!

De mivel úgy néz ki igenis van jelentősége, nem hiszem, hogy nagy kérés, hogy valaki ha már ilyen életet él, akkor a játék előtt jelentkezzen!

Eleve azt nem értem, hogy a jelentkező de nem játszó orik, mi a fenének számítanak bele a pontozásba?

Hiszen olyan mint ha ott sem lennének a játék szempontjából!

Ati 04-09-2010 09:29

Holnap délelőtt párbaj!

Ati 04-09-2010 20:52

Kb 12 óra a párbaj kezdetéig! Aki jelentkezett, az ne felejtsen el jönni, aki még nem jelentkezett, az ne felejtsen el jelentkezni ÉS jönni. :)

Valezius 04-09-2010 20:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 247699)
Kb 12 óra a párbaj kezdetéig! Aki jelentkezett, az ne felejtsen el jönni, aki még nem jelentkezett, az ne felejtsen el jelentkezni ÉS jönni. :)

Jó jó, de mi van azokkal, akik elfelejtették, hogy jelentkeztek-e? ;)

Ati 04-09-2010 22:31

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 247700)
Jó jó, de mi van azokkal, akik elfelejtették, hogy jelentkeztek-e? ;)

Ha jelentkezel újra, akkor:

• Siker esetén még nem jelentkeztél.
  • Sikertelenség esetén már igen. :)

All times are GMT +1. The time now is 04:34.