Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hazban el nem fero lakosok szabin (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3990)

Totya&Törpe 04-21-2010 13:12

nem tudom Anarchra számolt-e valaki ...pl:
ha nép nem számít akkor nincs fokozás---> lásd D csopi újra esélytelen lessz ott bármi féle piacot működtetni.. ami 1.5 éves munkánkba és anyagiakba volt 3-4 emberrel..
ha a nép csak kevesebbet ér szintén ugye nagy távok miatt ugyanez a szitu..
tudom el lett "rontva" a csopi de nem mi voltunk, mi csak játszani próbálunk benne :))
részemről ha már mindeképp kell vmit csinálni akkor az el nem férő nép költözzön inkább szabin 100% fogiig mintsem a fokozáshoz nyúljunk bármi féle képpen...

kb ennyit szerettem volna +említeni ;)

J.Ati 04-21-2010 13:30

Quote:

Originally Posted by Totya&Törpe (Post 249108)
részemről ha már mindeképp kell vmit csinálni akkor az el nem férő nép költözzön inkább szabin 100% fogiig mintsem a fokozáshoz nyúljunk bármi féle képpen...

Nem kell mindenképpen :)

Sőt mivel B-ben sikerült satunak az első hely, így megoldva a probléma.

Max egy olyan változtatás kell majd, hogy ha egy szöviben több 9-10 szemes van, akkor szöviben ne kelljen mindenkinek az első hely, mert ugye egyszerre nem lehet első egy szövi 4 tagja.

Merengő 04-21-2010 16:06

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 249116)
Nem kell mindenképpen :)

Max egy olyan változtatás kell majd, hogy ha egy szöviben több 9-10 szemes van, akkor szöviben ne kelljen mindenkinek az első hely, mert ugye egyszerre nem lehet első egy szövi 4 tagja.

ez szerintem nem lehetne megoldható, mert sok visszaélés lehetne belőle :) álljunk össze mi 9-10 szemesek, és máris nem kell annyit küzdeni a következő szemért, és egy tagunknak annyi szeme van amennyi egy átlag szövinek összesen :) Satunak is sikerült, amit sokan lehetetlennek tartottak itt.. (bár várjuk ki a végét) szóval nem lehetetlen.. és ha nem lehetetlen miért kellene szabályokat változtatni? szerintem jó így ahogy van, ha mindenképpen változtatni akartok, akkor én is ezt a "10 ember 1 pont" -ot támogatnám, az anarchban is talán még elviselhető lenne.. és A ban is kevesebb lenne a 0 hekis foglalás..

none 04-21-2010 16:27

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 249146)
..és A ban is kevesebb lenne a 0 hekis foglalás..

ugyan.. ez biztos, hogy nem igaz:)

Padlócsempe 04-21-2010 17:02

Quote:

Originally Posted by Totya&Törpe (Post 249108)

Szerintem az 1/A-s helyzet fontosabb, mint az anarchos, szóval a fokozás hatásainál inkább az A-t kéne figyelembe venni, és ott jótékony hatással lenne a 10 ember 1 pont.

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 249116)

Ettől még nem változik semmi. Épp elég kihívás az első hely megszerzése, nem lenne szükség a megérdemeletlenül (csak a szabin el nem vándorló lakosság miatt) nagy magasságokban lévő orik megelőzésére is.

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 249146)
ez szerintem nem lehetne megoldható, mert sok visszaélés lehetne belőle :) álljunk össze mi 9-10 szemesek, és máris nem kell annyit küzdeni a következő szemért

Ez nincs így. Attól, hogy a másik 9 szemest nem kell megelőznöd, attól még mindenki mást igen. Azaz ugyanolyan lenne a helyzet, mint most, csak a 9-10 szemeseknek nem kéne szükségképpen egymással is hadakozniuk.

Bár ezt az ötletet nem támogatom, igenis kelljen harcolniuk egymással :p

Quote:

Originally Posted by none (Post 249148)
ugyan.. ez biztos, hogy nem igaz:)

Már hogyne lenne igaz. 500k egységet könnyebb előteremtenie a támadottnak, mint 1 millát. Egymás után is kevesebbszer lehetne emiatt elfokozni.

Paliking 04-21-2010 22:02

plusz eleve kisebb távra tud elfokozni, ha nem elég nagy az ország

[HTPA]GeeForce 05-22-2010 00:32

vagy csak annyit kéne csinálni, hogy aki top1 helyről megy szabira, az azonnal mélyre esik, függetlenül attól, hogy vip vagy nem vip....

probléma megoldva, nem szív senki. és a játék taktikai elemeit se bolygattuk meg.
ollé.

Remedy 02-18-2011 13:33

Kozben itt is megkerdeznem, hogy ez iranyban varhato barmifele valtozas, ami segit megoldani a csoportok tetejen direkt kitolasbol elfokozott orszagok problemajat?

Ati 02-18-2011 13:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280367)
Kozben itt is megkerdeznem, hogy ez iranyban varhato barmifele valtozas, ami segit megoldani a csoportok tetejen direkt kitolasbol elfokozott orszagok problemajat?

Egy darab olyan csoportról van tudomásom, ahol ilyen probléma rövidebb ideig fennáll.

Tsobi 02-18-2011 13:40

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 280367)

L-ben nem tudom mi a helyzet, de G-ben és B-ben megoldódott ez a probléma. Egyik helyen sincsenek már szabin elfokozott országok. Hogy befagytak vagy egyéb úton kerültek ki, nem tudom, de ez tény.

All times are GMT +1. The time now is 14:47.