Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Ati 11-23-2006 11:20

Nincs tudomásom arról, hogy valaha is anarchba került volna valaki azért, mert belépett egy adott klánba.

Deni 11-23-2006 11:20

Quote:

Originally Posted by FEO (Post 45501)
Ha klántámadás van akkor max 10 tagból álló klán üssön ne több ori variáljon.

Da mi válnánk szét több klánra és cserélgetnénk tutira pár órán belül anarcban lennénk!

ha szabályosan csináljátok, akkor nem lennétek szerintem. az egy más dolog, hogy vannak akik ezeket a "kiskapukat" nem használják ki.. bár nem is hívnám kiskapunak..

Puppi 11-23-2006 11:20

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 45502)
szerintem jelen szabályok szerint ez akkor lenne JKSZ, ha a térkapu nyitásához nem váltana klánt, hanem csak átadná az éplistákat.

Eggyetertek !!

Colony 11-23-2006 11:24

Quote:

Originally Posted by FEO (Post 45497)
csupén annyi a gond, hogy az A5 nem csak be és kilép hanem egyértelmű ellenséges tevékenységet folytat a B klánban térkaput nyit!
Majd visszatér az A klánba.

De ebben mi a gond? Sőt én azon csodálkozom, hogy igy csinálták és nem MSN-n kérték el tőle, hanem elhasználtak erre 2db ki-be lépést, hogy szabályos legyen! Az elmúlt évek eseményei alapján ez akár tiszteletre méltó is lehetne!

FEO 11-23-2006 11:32

én nem kapálózók, hogy idézzelek, nem irtam semmi földönkivülit csupán aki átlépett és térkaput nyitott 200 körről kizárólag szövit tud felmérni mivel 10000 pont különbségtől már nem tud csak nullát lopni, viszont épületlistát tud nézni, mivel támadáskor nincs benne a támadó klánban egyéertelműen segiti támadó klánt!!! ez a lényeg.

FEO 11-23-2006 11:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 45504)
Nincs tudomásom arról, hogy valaha is anarchba került volna valaki azért, mert belépett egy adott klánba.

szerintem egyértelműen segitette az t a klánt ahol térkaput nyitott és mivel ő nem volt benne a támadó klánban igy játékon kivül segitett.

FEO 11-23-2006 11:38

Természetesen azt elismerem, hogy az orikat szépen variálják és a magas pontszámú orikkal ügyesen épülnek át és ütnek!

Ati 11-23-2006 11:42

Quote:

Originally Posted by FEO (Post 45511)
szerintem egyértelműen segitette az t a klánt ahol térkaput nyitott és mivel ő nem volt benne a támadó klánban igy játékon kivül segitett.

A klánbalépések igen komoly földleadási szükséglettel járnak, arról nem is beszélve, hogy az egész 1/A-ban tartózkodás ideje alatt a belépések száma korlátozott, 50-nél többször nem léphet klánba egyik ország sem.

Ha ezek mellett valaki vállalja, hogy egy térkapunyitás miatt belép egy klánba, hogy az adott klánnak felmérjen valakit, vagy valakiket, akkor ez teljesen elfogadható. Sőt, ennek kéne elterjednie, nem annak, hogy ááá, nem lépek át, megcsinálom a listát, aztán priviben elküldöm. Ez utóbbi szabálytalan.

Reaktor 11-23-2006 11:48

Kedves Feo, ppanther!

A méltatlankodás és a háborgás helyett talán eljött az ideje egy offenzív, csapásmérő haderő felállításának.

FEO 11-23-2006 11:53

Ok Ati!

Tudomásul vettem.

Ha javasolhatnám akkor legalább a supporton lehetne választ adni aki a jksz miatt oda is ir, mert nem érti miért nem fogadták el a bejelentést.
Akkor elkerülhető lenne a kitiltás mint az ényém is. Ami az első volt.

Mivel Ati szabályosnak minősítette amit korábban leirtam ezennel elnézést kérek az A és a B kántól a gyanusításért és mégegyszer gratulálok nekik!

All times are GMT +1. The time now is 19:04.