![]() |
Nincs tudomásom arról, hogy valaha is anarchba került volna valaki azért, mert belépett egy adott klánba.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
én nem kapálózók, hogy idézzelek, nem irtam semmi földönkivülit csupán aki átlépett és térkaput nyitott 200 körről kizárólag szövit tud felmérni mivel 10000 pont különbségtől már nem tud csak nullát lopni, viszont épületlistát tud nézni, mivel támadáskor nincs benne a támadó klánban egyéertelműen segiti támadó klánt!!! ez a lényeg.
|
Quote:
|
Természetesen azt elismerem, hogy az orikat szépen variálják és a magas pontszámú orikkal ügyesen épülnek át és ütnek!
|
Quote:
Ha ezek mellett valaki vállalja, hogy egy térkapunyitás miatt belép egy klánba, hogy az adott klánnak felmérjen valakit, vagy valakiket, akkor ez teljesen elfogadható. Sőt, ennek kéne elterjednie, nem annak, hogy ááá, nem lépek át, megcsinálom a listát, aztán priviben elküldöm. Ez utóbbi szabálytalan. |
Kedves Feo, ppanther!
A méltatlankodás és a háborgás helyett talán eljött az ideje egy offenzív, csapásmérő haderő felállításának. |
Ok Ati!
Tudomásul vettem. Ha javasolhatnám akkor legalább a supporton lehetne választ adni aki a jksz miatt oda is ir, mert nem érti miért nem fogadták el a bejelentést. Akkor elkerülhető lenne a kitiltás mint az ényém is. Ami az első volt. Mivel Ati szabályosnak minősítette amit korábban leirtam ezennel elnézést kérek az A és a B kántól a gyanusításért és mégegyszer gratulálok nekik! |
All times are GMT +1. The time now is 19:04. |