Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Nyolcadik és kilencedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3481)

[HTPA]GeeForce 05-31-2009 19:01

Júliát nem lehet megrúgni.

/boccs, amikor elkezdtem írni a hsz-t, még nem láttam a tied/

BimmBimm 05-31-2009 20:18

Hajót vezetve és kék lötymőt iszogatva ezt találja kiírni:

http://bimmbimm.hu/mud/ital.jpg

Mintha egy "nem" szócska kimaradott volna.

Toto 05-31-2009 20:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 213281)
Fellökést arénában próbáld.

Ezen kívül Juliat eleve nem fogod tudni se rúgni, se ütni, se fellökni. :) Ez a fele tesztelendő.

Én fel tudom lökni...
Vagy legalábbis kiírja.

Ati 05-31-2009 21:13

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 213286)
Hajót vezetve és kék lötymőt iszogatva ezt találja kiírni:

http://bimmbimm.hu/mud/ital.jpg

Mintha egy "nem" szócska kimaradott volna.

Hehe, köszi, javítva. Most nem látod, mert emiatt nem indítom újra, de majd jó lesz... :)

[HTPA]GeeForce 06-01-2009 07:07

1
A passzív kovácsolás úgy működik, hogy ha be vagyok lépve, akkor kovácsol megállás nélkül, vagy úgy is működnie kéne, hogy kovácsolás közben kilépek?

Mert talán még eddig is úgy volt, hogy egy folyamat, ha már elkezdted, offline módban is befejeződött, igaz, csak egyszer.
De most az sem.

Elkezdtem kovácsolni, 60%-nál kiléptem.
Ma beléptem, és arra gondoltam, hogy az összes fémem le lesz kovácsolva.
Nem így lett.
Akkor mondom, legalább a félbemaradt kovácsolás lement.
Nem így lett.
70%-tól folytatta. Pontosan ott, ahol tegnap abbahagytam.
Ez így jó? (Mert ha igen, akkor elnézést, nem szóltam!)

2
A klánmedálnál normális, hogy leesik rólam?

Tegnap úgy léptem ki, hogy viseltem.
Ma belépek, és megnéztem a holmijaim (mert azt hittem, hogy van sok fegyverem, meg páncélom, de nem volt, lásd feljebb), és látom, hogy a klánmedált nem viselem. Újra felvettem.

Azt minden belépésnél fel kell tennem?
(Günter gyűrűje pl rajtam maradt.)

[HTPA]GeeForce 06-01-2009 07:14

3

mert ha belépve kell lennem ahhoz, hogy kovácsoljak láncban, akkor is itt kell üljek a gépnél...

mert megszakadhat a net
újraindulhat a szerver
éhenhalhat a karakter
szomjanhalhat a karakter

tehát figyelnem kell, hogy a folyamat ne szakadjon félbe, és közben nem mászkálhatok el a karakterrel. tehát nem mehetek el a géptől, nem figyelhetek másra, így tényleg csak annyit spórolok meg, hogy nem kell rákattintanom a "kovácsolás-mehet"-re, és talán megspórolok 1-2 ticket, amit én kihagynék 2 kovácsolás közben. (csúnya hasonlattal élve ez kb olyan, mintha a Helytartó csak akkor tenné fel a fajivarit, ha épp bent vagyok az oriban :D)

[HTPA]GeeForce 06-01-2009 07:24

4

kovácsoltam a fegyvereket, gondoltam, hogy ne unatkozzak, ellépek egy kockát 2 tack között, és ott megöldösöm az apró jószágokat.
elléptem egyet D-re, és megöltem a macskákat, kutyákat.
vissza kovácsolni, feljebb ugrott 10%-ot
elléptem NY-ra , ott találtam 2 egeret.
megöltem mindkettőt, majd visszaváltottam a térkép nézetre, hogy tudjak mozogni (és visszamenni kovácsolni)
visszaléptem az épületre, de ahelyett, hogy 10%-ot feljebb ment volna a kovácsolásom, megjelent a csataképernyő, tök üresen.
amikor felvillant, azt hittem, hogy esetleg egy bandita, vagy valami odament közben, és rámtámadott, kezdtem készülni a csatára, de...
semmi.
senki nem volt ott rajtam kívül. Érdekes.

Mindenesetre a kovácsolás folytatódott. Csak azt nem értem, miért jött elő a csataképernyő. Hiszen új csatába nem kezdtem, a régi meg abbamaradt (hivatalosan is, hiszen csata közben nem lehet mozogni).

Ildee 06-01-2009 07:27

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 213305)
1

2
A klánmedálnál normális, hogy leesik rólam?

Tegnap úgy léptem ki, hogy viseltem.
Ma belépek, és megnéztem a holmijaim (mert azt hittem, hogy van sok fegyverem, meg páncélom, de nem volt, lásd feljebb), és látom, hogy a klánmedált nem viselem. Újra felvettem.

Azt minden belépésnél fel kell tennem?
(Günter gyűrűje pl rajtam maradt.)

Klánmedál minden éjfélkor frissül az aktuális topklánlista szerint, tehát igen, minden nap mikor újra belépsz fel kell venned újra :)

[HTPA]GeeForce 06-01-2009 07:28

5

a chat jónak tűnik, Írtam a közösre, klánra, csapatra, és összevissza kattingattam, meg bezártam, újra visszaléptem, kattingattam, de semmi.
minden üzenet ott maradt, ahova eredetileg is írtam. ez úgy tűnik, teljesen jó!

Ildee 06-01-2009 07:31

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 213309)
5

a chat jónak tűnik, Írtam a közösre, klánra, csapatra, és összevissza kattingattam, meg bezártam, újra visszaléptem, kattingattam, de semmi.
minden üzenet ott maradt, ahova eredetileg is írtam. ez úgy tűnik, teljesen jó!

Nálam nem volt jó tegnap újrainídítás után sem, legfőképpen ha sok üzenete van, akkor kavar be.

All times are GMT +1. The time now is 08:57.