Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   eRepublik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3465)

Redback 01-09-2010 16:45

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 235809)
Na, Beni, leálltál az erepublikkal? Nincs napi 2 kattintásod? :)
Legalább a 6. szintig vidd el, és a bejövő aranyat utald át a hadügyminisztériumnak! :) Azt nem mondom, hogy azért, hogy megkapjam én is, mert ugye elfelejtettél a linkemről regisztrálni... :p
Na de napi 1-2 szintet lépsz az elején, tehát nem sok idő. :) De az arany meg kell.

Mai napokban nagyon el voltam havazva :S

vityu 01-09-2010 18:18

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 235825)
Én azt mondom várj még. Számolj utána naponta, hogy megéri-e így termelni, és hogy megérné-e Q2 házakat fabrikálni. Hamarosan eljön az ideje, amikor magához tér a lengyel gazdaság, megszaporodnak a cégek. Esni fog a profitod, már nem lesz nagyobb, mintha itthon cégeznél. Ilyenkor már inkább itthon cégezz, legalább az eSZJA hozzánk folyik be, és nem a lengyelekhez. (Vagy kihalnak a bébik, mint a franciáknál, és hirtelen munkaerőhiánnyal kell küzdened)

Mondjuk jelenleg még van 1 arany feletti haszom. Jelenleg itthon 1 q1 házgyárnak kb mennyi? Vagy nincs olyanotok?

vityu 01-11-2010 16:38

FAIL! :)

Nem tudtam, hogy a piacról elveszik a cucc, amikor upgrade-elem a céget! :D 3arannyi ment el a frászba...
Nah, meg volt a tanulópénzem... most csinálnom kell valamit, mert ez így nem mókás, úgy számoltam, hogy az abból befolyó pénz lesz a bér, és veszek fát hozzá...
Tehát gatyába kell ráznom kicsit a céget! :)

szamóka 01-11-2010 20:08

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 236250)
FAIL! :)

Nem tudtam, hogy a piacról elveszik a cucc, amikor upgrade-elem a céget!

No igen, a nagy felkiáltójeles (ha egyáltalán még ott van...) ikon alatti másfél soros szöveget nem árt elolvasni...

vityu 01-11-2010 20:37

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 236265)
No igen, a nagy felkiáltójeles (ha egyáltalán még ott van...) ikon alatti másfél soros szöveget nem árt elolvasni...

Én semmi ilyet nem láttam, tehát akkor át vagyok cseszve...

vityu 01-12-2010 17:13

Félelmetes ez a lengyel piac... amikor 120-ra ment le az ára a háznak, akkor úgy döntöttem, csak megcsinálom a q2-t, ha már 60-at zuhant az ár, Erre most megint visszament 140 felé, ahol több a hasznom, mint a q2-essel. Ejj, ilyen ez! :D

szamóka 01-14-2010 12:04

Szlovénia ismét felkerült a térképre. Adakozzatok ti is.

vityu 01-14-2010 12:07

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 236669)
Szlovénia ismét felkerült a térképre. Adakozzatok ti is.

Adakozzon, aki meg tud venni a béréből napi 5fegyvert... Jelenleg a cégben minden pénzem, az összes aranyam beváltva, és elköltve...

szamóka 01-14-2010 12:08

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 236671)
Adakozzon, aki meg tud venni a béréből napi 5fegyvert... Jelenleg a cégben minden pénzem, az összes aranyam beváltva, és elköltve...

1 gold nem a világ, főleg úgy, hogy részben miattunk szűnt meg eSzlovénia...

vityu 01-14-2010 12:40

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 236673)
1 gold nem a világ, főleg úgy, hogy részben miattunk szűnt meg eSzlovénia...

A pénz kell fegyverre, ami benn van, a cégből nem nagyon akaródzik felvenni a q2-es házat... így nincs :)

All times are GMT +1. The time now is 07:48.