Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

J.Ati 02-02-2009 21:57

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 202943)
Már szedem is.....;)
Megnőtt a napokban a horrorigényem:-)

Kíváncsi vagyok neked mennyire jön be:)

Most meg gyorsan ledarálom a kőszívű ember fiait.
Csak 159 perc :)

Tsobi 02-03-2009 09:56

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 202946)
Kíváncsi vagyok neked mennyire jön be:)

Most meg gyorsan ledarálom a kőszívű ember fiait.
Csak 159 perc :)

Felcsaptál gyorsolvasónak? :)

Ati 02-03-2009 09:59

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 202968)

Biztos azt is átírták újmagyarra, mint ez Egri csillagokat. :D:D:D

Valezius 02-03-2009 15:28

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 201872)
Őslakó: Man from Earth

5 tudós professzor egyetemi tanár leül beszélgetni egymással: egy paleontológus, egy biológus, egy történész, egy vallás-irodalmár és egy orvos-pszichológus és azt vizsgálják, hogy valós lehet-e az az állítás, hogy a körükben lévő 6 személy tényleg 14000 éve született a paleolitikumban , vagy az egészet csak mesének szánta.

Nem rossz, bár nekem bejött volna akkor is, ha a katolikus téma kimarad. Tudom, kellett bele valami erős is a népnek.
A vége nélkül is ellettem volna, de hát valahogy le kellett zárni, meg hát ki szereti a bizonytalanságot ugyebár.

Szóval jónak jó (8/10), de ez sem az a film, ami után úgy állok fel, hogy hűha, pedig nem is olvastam túl sokat előre a filmről :)

J.Ati 02-03-2009 21:04

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 202968)

Igen:)
Tegnap megnéztem a Baradlay testvéreket!

Fefe013 02-04-2009 11:12

Screamers The hunting / Elhagyott bolygó 2

Ennek volt vmi első része: Screamers-Elhagyott bolygó címen, régen még a tv-ben láttam, nem nagyon emlékszem már rá, de vmivel tisztább volt így....
Screamers- Az elhagyott bolygó

Screamers: The Hunting címre hallgató folytatásnak is felfogható film már eredeti, saját történetre alapul, és emberek egy csoportjáról szól, akik a Sirius 6-B bolygóra érkeznek meg, mivel SOS-jeleket fogtak a teljesen kihaltnak hitt planétáról. Azonban a misszió során nemcsak a Sirius-on rekedt embereket talál a mentőcsapat, hanem sikoltókat is, akik képesek emberré változni.

Aki szereti a scifit és van ideje az megnézheti sztem, nálam az egyszer nézhető kategória...
A zárókép az tetszett, bár nyílvánvaló volt, h ez lesz kb a film közepétől...

Ati 02-04-2009 11:15

Quote:

Originally Posted by Fefe013 (Post 203030)
Ennek volt vmi első része: Screamers-Elhagyott bolygó címen, régen még a tv-ben láttam, nem nagyon emlékszem már rá, de vmivel tisztább volt így....

Screamers: The Hunting címre hallgató folytatásnak is felfogható film már eredeti, saját történetre alapul, és emberek egy csoportjáról szól, akik a Sirius 6-B bolygóra érkeznek meg, mivel SOS-jeleket fogtak a teljesen kihaltnak hitt planétáról. Azonban a misszió során nemcsak a Sirius-on rekedt embereket talál a mentőcsapat, hanem sikoltókat is, akik képesek emberré változni.

Aki szereti a scifit és van ideje az megnézheti sztem, nálam az egyszer nézhető kategória...
A zárókép az tetszett, bár nyílvánvaló volt, h ez lesz kb a film közepétől...

Kérdés: én ezt a filmet ezer éve láttam már, ugyanezzel a történettel, legalábbis ami a leírásból lejött. Ha nem is ezer éve, de 4-5, az biztos. Ez is valami újrafeldolgozás? Vagy ez annak a folytatása, csak pontosan ugyanarról szól? (Az is már valahanyadik rész volt, nem első.)

Fefe013 02-04-2009 11:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 203031)
Kérdés: én ezt a filmet ezer éve láttam már, ugyanezzel a történettel, legalábbis ami a leírásból lejött. Ha nem is ezer éve, de 4-5, az biztos. Ez is valami újrafeldolgozás? Vagy ez annak a folytatása, csak pontosan ugyanarról szól? (Az is már valahanyadik rész volt, nem első.)

passz, én csak erről a két részről tudok...

Kutyuleee 02-05-2009 00:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 203031)

pontosan, én is most döbbenek rá,hogy ez egy 2009-es film:) az eredetit legalább 6éve láttam még a HBO-n:) (biztos hogy legalább annyi, mert 6éve költöztünk és a régi szobámban láttam még:)) akkor nagyon bejött a film hangulata. a címe is screamers volt (csak tán ha jól emléxem az az akkori verzióban tán nem is a 2.,hanem a 3.volt:D)

Kutyuleee 02-05-2009 00:10

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 203087)
pontosan, én is most döbbenek rá,hogy ez egy 2009-es film:) az eredetit legalább 6éve láttam még a HBO-n:) (biztos hogy legalább annyi, mert 6éve költöztünk és a régi szobámban láttam még:)) akkor nagyon bejött a film hangulata. a címe is screamers volt (csak tán ha jól emléxem az az akkori verzióban tán nem is a 2.,hanem a 3.volt:D)

tévedtem az az első rész volt.:

Screamers - Az elhagyott bolygó
2078 - a Szíriusz GB bolygó virágzó városai helyén csak sivatagos romok vannak. De néhány elszigetelt bunker mélyén még kitartanak a katonák. Olyan önvédelmi eszközt fejlesztenek ki, mely a föld alól támad, szuperintelligens és képes továbbfejleszteni önmagát. Ám hamarosan az önreprodukáló organikus fegyver már csak saját magáért harcol, s egyetlen célja az összes életforma elpusztítása. Amikor a túlélők támaszpontja előtt megjelenik egy segítséget kérő kisfiú, még senki sem sejti, kit fogadnak be...

csak az emberré változás miatt rémlett:) amúgy beugrott miért jutott eszembe a 3-as szám. a 3.generációs sikoltó volt a filmben a gyerek:)

All times are GMT +1. The time now is 08:24.