![]() |
A rendőr megállít egy öreg székelyt, nagy szekérrel és legalább egy hektós hordóval.
- Mi van a hordóban, öregapám? - kérdi a rendőr. - Almalé van benne, kérem szépen. "Biztos bor" - gondolja a rendőr, s belekóstol. - Pfúj! Hiszen ez lóhúgy! - kiált fel undorral a rendőr. - Én megmondtam! Na, gyí, Alma! - mondta az öreg és elhajtott. *************** Felháborodva telefonál egy szőke nő a rendőrségre: - Segítség! Kirabolták az autómat! Elvitték a rádiót, a kormánykereket, mindent! A rohadékok még a pedálokat is! - Nyugodjon meg asszonyom, egy járőrünket mindjárt odaküldöm! Két perc múlva a járőr jelent: - Negatív. A hölgy véletlenül a hátó ülésre szállt be. *************** A nyuszika odamegy a kígyóhoz: - Figyelj kígyó! Ne haragudj, hogy kicsúfoltalak amiért nincsen lábad, felejtsük el és kezet rá! |
Így kell a marketinget oktatni......
Látsz egy fantasztikus lányt egy partyn. Odamész hozzá és azt mondod: "Fantasztikus vagyok az ágyban". Ez a Direct Marketing. Látsz egy fantasztikus lányt egy partyn. Odamész hozzá és megszerzed a telefonszámát. Másnap felhívod és azt mondod: "Szia, fantasztikus vagyok az ágyban". Ez a Telemarketing. Barátaiddal vagy egy partyn és meglátsz egy fantasztikus lányt. Egyik barátod odamegy hozzá és rád mutatva így szól: "Ő fantasztikus az ágyban". Ez a Reklám. Beülsz az autódba, lassan hajtasz a városban és a nyitott ablakon át minden járókelőnek odakiáltod: "Fantasztikus vagyok az ágyban!" Ez a Spam (kéretlen reklámküldemény). Látsz egy fantasztikus lányt egy partyn. Fölállsz, megigazítod a nyakkendődet, odamész hozzá és töltesz neki egy italt. Kinyitod neki az ajtót, fölveszed a táskáját miután ő elejtette. Felajánlod, hogy hazaviszed, majd ezt mondod: "Mellesleg, fantasztikus vagyok az ágyban". Ez Public Relations (PR). ÉS ITT A LÉNYEG ! Látsz egy fantasztikus lányt egy partyn. Ő odamegy hozzád és így szól: "Hallom, fantasztikus vagy az ágyban". Ez a Brand Recognition (Márkafelismerés). És ha az aktus után azt mondja: "Hááát tényleg fantasztikus vagy az ágyban!" Akkor az a vásárlói elégedettség. És ha hozzádmegy, akkor az a márkahűség! |
Egy negyvenes nő szívrohamot kap, és miközben a műtőasztalon fekszik,
halálközeli élménye támad. Istent látja, és megkérdezi tőle, hogy tényleg meg fog-e halni. Isten megnyugtatja, hogy nem, még 30-40 évig fog élni. Felépül, és úgy dönt, ha már úgyis kórházban van, zsírleszívást végeztet a combján és a hasán. 2 hét múlva és felépülve bankkölcsönt kér, hogy esztétikai beavatkozásokat végeztessen magán. Felvarratja a melleit, kis szilikont is nyomat beléjük, megigazíttatja az orrát, kissé megnagyobbíttatja a fenekét, feltölteti szilikonnal az ajkát, eltünteti a ráncait és szarkalábait. Visszérkezelést és narancsbőrkezelést is kap a 120 masszázs mellett. Összevarratja a gyomrát, hogy kevesebbet egyen, kiveszik két bordáját, és mindenféle más fiatalító trükkhöz folyamodik. Úgy gondolja, ha még 30-40 évig fog élni, hát nézzen ki ragyogóan. Amikor az utolsó műtét után távozik a kórházból és átmegy az úton, puff!, elüti egy mentőautó. Ismét Isten színe elé kerül, és felháborodva kérdezi tőle: - Nem úgy volt, hogy még 30-40 évig fogok élni? - Vazzeg ... nem ismertelek meg! |
Diszkóban:
- Mi a neved, szépségem? - Carmen. Azért mert szeretem az autókat és a férfiakat. És neked? - Hát ha így mondod, akkor azt hiszem Beer-fuck! Egy fickó elmegy AIDS szűrésre. 2 hét múlva jelentkezik az eredményért: - Uram, Ön homoszexuális? - kérdi az orvos. - Igen, az vagyok... - Nos, ebben az esetben várható volt: sajnos pozitív lett a teszt. Az ürge nagyon berezel: - Doktor úr, meg fogok halni? Nincs semmi orvosság? A doki gondolkodik, majd így szól: - Hát, létezik egy új gyógymód, még nem hozták nyilvánosságra, de biztos a gyógyulás. A következőket kell tennie: tegyen ki 1 liter tejet 4 napra, a napsütésre, azután igya meg, egyen hozzá 5 romlott nyers tojást és fél kiló rothadt savanyú káposztát, rengeteg cseresznyepaprikával . Ezt csinálja 20 napon keresztül, és meggyógyul. Miután a pasas hálálkodva elmegy, a nővérke odafordul a dokihoz: - Na de doktor úr, miért csinálta ezt, miért nem mondta meg neki, hogy negatív lett a tesztje? - Most legalább megtanulja a kis b***, hogy mire való a segge... |
A szex olyan mint a hóember készítés: előbb meggyúrjuk a golyókat, aztán jöhet a répa...
A férfi olyan, mint a hal. Feje is van, de a farka irányítja. Amikor a női testet kitalálták, még nem volt építkezési felügyelet, mert a szennyvízcsatornákat nagyon közel rakták a játszótérhez A nők hamarabb esnek teherbe mint gondolkodóba. Rögtön tudtam, hogy nemkívánatos gyerek vagyok, mikor kenyérpirítóval kellett játszanom a fürdőkádban. Mi a különbség a Szerelmes, az Igazán Szerelmes és a Hivalkodó között? - A Szerelmes kiköpi, az Igazán Szerelmes lenyeli, a Hivalkodó gargalizál. Ha azért vagyunk, hogy segítsünk másokon, akkor minek vannak mások? Miben hasonlít a gumióvszer és a feleség? Mindkettő több időt tölt a tárcádban, mint a farkadon. Román hi-fi torony? Barna medve nyakában oláh cigány hegedül. Aki a vonat alatt fekszik, annak nem természetes a mosolya. Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van. Milyen a férfiak péniszmérete női szemmel? 1 - Kicsi 2 - Közepes 3 - Nagy 4 - Úristen! 5 - Van fehérben is? Lehet rád számítani, mint hintaló után a lószarra. Légy kedves gyermekeiddel, hiszen ők választják ki neked a szociális otthont. A nők annyira vágynak a kedvességre, hogy időnként szexre is hajlandóak érte. A férfiak annyira vágynak a szexre, hogy időnként kedvességre is hajlandóak érte. A k***a nem az aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje... |
Belép egy fickó a kocsmába, megkérdi a kocsmáros:
- Mit akar? Mire a vendég: - Hogyhogy mit akarok?! Egy nagyobb házat, több pénzt, szebb feleséget! - Ugyan ember, nem úgy értettem. Mit kíván? A vendég még ingerültebben: - Hogyhogy mit kívánok?! Egy gyönyörű villában lakni, milliomosnak lenni, egy csodálatos feleségem lenne, gyönyörű gyerek... - De ember, nem úgy értem. Mi legyen? - Hogyhogy mi legyen?! Hát legyen fiú! Bár ha lány lesz, az se baj... - Engem félreértett, nem ezt akartam tudni! Azt kérdem, hogy mit szeretne inni! - Nahát, miért nem ezzel kezdte! Na, mi van? - Nincs semmi, csak állok itt a pult mögött... |
- Hogyan lehet megkülönböztetni a lovat a tehéntől?
- Egymás mellé állítod őket, és amelyik a ló mellett áll, az a tehén. |
- Mi a közös a matekban és az evésben?
- A SZÁM |
Önéletrajz
Név: L. Gáspár Kor: 27 év Levelezési cím: Sárkeresztúr, posta Tanulmányok: 1981-1984: Sárkeresztúri Általános Iskola. Az iskolát elégséges eredménnyel, kituno sportteljesíménnyel végeztem, tanulmányaimat a 4. osztályban befejeztem. 1988-1990: Szegedi Csillag Intézmény Emeltszintu kefeköto szakmunkás tanfolyamát jó magaviselettel elvégeztem. Munkahelyek: 1990-1991: Egyéni vállalkozás. Halasztott fizetésu gépjármu beszerzés, és költségérzékeny áruházi beszerzés, adósságrendezés. 1991-1993: Egyéni vállalkozás. Magasszintu szervezett gépjármu beszerzés, és meggyozéses tárgyalásos költségérzékeny áruházi beszerzés. Orvoslátogatói munkakör, fájdalomcsillapító értékesítés, vadászfegyverek és önvédelmi készülékek értékesítése. 1993-1999: Szegedi Csillag Intézmény Higiéniás segédszervezo. 1999: Egyéni vállalkozás. Borászati vegyészmérnök, értékesítési manager, kintlévoségek menedzselése. 1999-2000: Szegedi Csillag Intézmény Vezeto higiéniai eloadó. 2000: Egyéni vállalkozás. Üzemanyagipari vegyészmérnök, értékesítési manager, postai szállítmányok ellenorzése, nyugdíj újraelosztás, hosszúlejáratú kintlévoségek menedzselése. 2000-2002: Szegedi Csillag Intézmény Regionális higiéniai foszervezo. Munkaszerzodésem közös megállapodással ebben a hónapban lejár. Munkatapasztalatok: Értékesítés, ezen belül gépkocsi értékesítésben szerzett tapasztalat, vegyészeti ismeretek. Magasszintu tárgyalói készséggel, adósságrendezésben való jártassággal, kiváló meggyozoerovel rendelkezem, nagyszeru csapatjátékos vagyok, de önállóan is képes vagyok munkavégzésre. Rugalmasság: Jól turöm a hosszabb ideju bezártságot. Költségérzékeny tárgyalási technikámnak köszönhetoen a beszerzéseket a legalacsonyabb ajánlott ár alatt intézem. Nyelvtudás: lovári, anyanyelvi szinten, magyar, társalgási szinten. Egyéb: Jártas vagyok bírósági ügyekben, szeretem a kalandot és a meggyozéses tárgyalásos tevékenységet, hajtási engedéllyel rendelkezem. |
A nyuszika odamegy a kígyóhoz:
- Figyelj kígyó! Ne haragudj, hogy kicsúfoltalak amiért nincsen lábad, felejtsük el és kezet rá! |
All times are GMT +1. The time now is 03:07. |