![]() |
A kamasz srác elviszi a húgát az állatkertbe, ahol látnak két majmot szexelni. A kislány megkérdezi a bátyját, hogy mit csinálnak azok ott, mire a fiú elvörösödve feleli:
- Tortát sütnek. Másnap reggel a kislány a bátyjához somfordál és odasúgja neki: - Apu és anyu tegnap éjjel tortát sütöttek. - Honnan tudod? - Onnan, hogy lenyaltam a cukormázat a kanapéról. |
Kemény dolog lehet, ha lendületből fültövön vágják az embert egy péklapáttal, de a videón látható illető szerintem szívesebben választotta volna inkább ezt a lehetőséget ahelyett, ami végül történt vele.
Sikertelen lánykérés. |
Egy srác hazamegy totál szétcsapva. Másnap reggel felkel, kimegy a konyhába. Az apja odaül mellé: Tudod fiam, azt már megszoktam, hogy beállva jársz haza. Nem szóltam semmit amikor tegnap éjszaka lekurváztad az anyádat. Amikor szétverted a szobádat azt mondtam a te dolgod. De amikor a szoba közepére szartál, és a szart teletűzdelted fültisztító pálcikákkal majd közölted, hogy 'Süni mától náluk lakik!', na az már nekem is sok volt.
|
|
|
|
|
Ezt inkább csak ide teszem be:)
szegény lánynál lesz meglepődés asszem:) http://fuckyeahgyik.com/images/tumbl...2Dn1qa4p99.jpg |
Quote:
|
Quote:
Asszem az ékes példája annak, hogy miért ne mondj igent olyan dologra amiről semmit nem tudsz:D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 20:50. |