Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

merlin 05-07-2007 22:27

Quote:

Originally Posted by Yberia (Post 93934)
láttál te már orkot imádkozni? minek oda templom, imádkozik az eleget, aki felé a pacik mennek, nyííííííííhaaaaaaaaaaaaaa

Spanyol

orkot eddig csak égni láttam, majd mostantól mehet a mészár

Goldy 05-07-2007 22:27

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 93932)
Ezért nem kell bruitál 85% barackos orkot tartani... csinálj templomot..sikerülni fog !!

nincs ennyi baraKKom a /barack a hűtőben van/...
de néz már meg hogy az ork a minden vari akcióra +1%-ot fárad...

jah és ha annyi templomom lenne hogy az álandó védelem varit megengedhetném én lennék az ingyen föld és nem az elf mellettem ugyanannyi % templommal azért azt elhiheted....

Gyula 05-07-2007 22:29

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 93932)
Ezért nem kell bruitál 85% barackos orkot tartani... csinálj templomot..sikerülni fog !!

OFF:

a brutta 85% barackos ork, átgyalogol simán a 30-30-as elfen, de lehet hogy a 35-30on is.

Yberia 05-07-2007 22:29

Quote:

Originally Posted by merlin (Post 93937)
orkot eddig csak égni láttam, majd mostantól mehet a mészár

barlangodból, nekifutásból? :) orkot sosem gyújtottam elfként, minek kerüljön távolabb, mikor beütni nem tud a teki meg jól hoz a konyhára :) pont azt számoltam egy jó ork napi katonaképzésének bevételét szépen le lehet szedni róla, jobb fejőstehén, mint a törp. (A törp fejéséhez úgyis mélyre kéne hajolni) :DDDDDD

-Hiena- 05-07-2007 22:30

Quote:

Originally Posted by laci (Post 93924)
Aha, aztán ha mondjuk 300 hektárt veszítesz, és csak nézed, nem tudsz semmit tenni, kezdheted el visszafedezgetni (amíg nem jön a következő hadis), akkor majd rájössz, hogy mi is a baj a jelenlegi, elfnek csúfolt izével.

minden mas faj ugyanigy veszithet. csak mas fajokat sokkal nehezebb felmerni es megtamadni egyarant! nem letezik az elfnel vedettebb faj.

Tsobi 05-07-2007 22:30

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93938)

jah és ha annyi templomom lenne hogy az álandó védelem varit megengedhetném én lennék az ingyen föld és nem az elf mellettem ugyanannyi % templommal azért azt elhiheted....

Goldy,ha neked szükséged van valamire,nyugodtan vesd fel..a te kedvedért akár meg is erősíthetjük az orkot varilag is ...

Blacky 05-07-2007 22:30

Akkor szeretném ujra megkérdezni az illetékesektöl vagy bárkitöl..Ha ELF-fel vagyok miért kerül nekem 9%ba egy TK nyitása ????
Jo rendben rendes ELF ek nem gyujtanak de egy nyamvadt szövifelderitéshez a TK ne legyen már 9 % Légyszi...:(

Gyula 05-07-2007 22:31

Quote:

Goldy neharagudj, de az ork faj egyik sajátossága hogy nagyon rosz mágus. Nem könnyű faj, mint a törpe, célszerü csak olyan embernek választani, aki ért hozzá.

merlin 05-07-2007 22:31

Quote:

Originally Posted by Yberia (Post 93940)
barlangodból, nekifutásból? :) orkot sosem gyújtottam elfként, minek kerüljön távolabb, mikor beütni nem tud a teki meg jól hoz a konyhára :) pont azt számoltam egy jó ork napi katonaképzésének bevételét szépen le lehet szedni róla, jobb fejőstehén, mint a törp. (A törp fejéséhez úgyis mélyre kéne hajolni) :DDDDDD

hát a derékfájás fontos szempont

Yberia 05-07-2007 22:31

Quote:

Goldy, ha mégis kell a védelem szólj, megoldhatjuk másképp is, te adod a tekit én adom a védelmet :P

All times are GMT +1. The time now is 16:21.