Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

NorB 12-02-2006 22:55

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 49479)
Boccs, feltételek teljesítéséről volt szó, ebbe ez bele tartozik.
És elhiszem, hogy ezt egyszerűbb írni, mint választ a megfogalmazottakra :P

Kék számok teljesítésének lehetséges feltételeiről beszélünk az A csoport vonatkozásában, és nem az én terveimről a többi csopiban
Számomra nyilvánvalóan könnyebb L-et nyerni, mint A-t

wand 12-02-2006 22:57

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49480)
Wand, és az a 30? ori hány klánból került ki?
és hány klán volt az élen?

akik kék számokkal akarnak forogni, nem akarnak A-t nyerni, értsétek már meg!

kb 5 klán
mindezzel szemben áll 1 db ori akit érintene..
ráadásul ő tuvalu, és ha jól rémlik utoljára 1/A-ban Monroékkal volt klánban, tehát bátran feltételezhető, hogyha nagyon első akart volna lenni, megkapta volna a lehetőséget hozzá..
mintahogy mindenki aki 8x körbefordul, fog annyi embert ismerni, hogy ez nem lesz neki gond.

wand 12-02-2006 22:59

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49485)
Kék számok teljesítésének lehetséges feltételeiről beszélünk az A csoport vonatkozásában, és nem az én terveimről a többi csopiban
Számomra nyilvánvalóan könnyebb L-et nyerni, mint A-t

igen L-et könnyeb nyerni, de pl 5/W-t mehezebb mint 1/A-t..
(vagyis nem tom most mi van ott, de amikor ott voltam akkor nehezebb volt)

Arrakis 12-02-2006 23:00

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49480)
Wand, és az a 30? ori hány klánból került ki?
és hány klán volt az élen?

akik kék számokkal akarnak forogni, nem akarnak A-t nyerni, értsétek már meg!

Te értsd meg, hogy most is csak a kilencesnek kell megnyernie az A-t:P
az a 30 ori 3 klánból került ki.

laci 12-02-2006 23:01

Quote:

Originally Posted by wand (Post 49486)
kb 5 klán
ráadásul ő tuvalu, és ha jól rémlik utoljára 1/A-ban Monroékkal volt klánban, tehát bátran feltételezhető, hogyha nagyon első akart volna lenni, megkapta volna a lehetőséget hozzá..
mintahogy mindenki aki 8x körbefordul, fog annyi embert ismerni, hogy ez nem lesz neki gond.

Tényleg nem veszitek észer, hogy a végén mindig ugyanoda lyukadunk ki? Oda, hogy egy időn túl már elég ismerős lesz, aki felhúz addig, ameddig kell? Ezzel nagyjából ti is beismeritek, hogy másképp nem megy, csak ismerősök révén. És csak azért kezdjek el ismerkedni a top klánokkal, hogy utána felpitizzem magam a topx%ig?

NorB 12-02-2006 23:02

Quote:

Originally Posted by wand (Post 49486)
kb 5 klán

sajnálom Wand, én tehetségtelen vagyok
már a 8 régen volt, de csak kevés ismerősöm van
én már ilyen zárkózott jelleg vagyok, és talán ez is benne lesz a kék számok követelményei között? Kék nyolcasod akkor lehet, ha minimum 8 a harmadikon számú ismid van...

Xeper 12-02-2006 23:03

Quote:

Originally Posted by wand (Post 49487)
igen L-et könnyeb nyerni, de pl 5/W-t mehezebb mint 1/A-t..
(vagyis nem tom most mi van ott, de amikor ott voltam akkor nehezebb volt)

Most 312k ponton van az 1. ori... a 8. ori pedig 67k-n

wand 12-02-2006 23:04

"-Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség. "

ha ez meg lesz szavazva, akkor én viszont követelm, hogy a 2/B-t lehessen kihagyni! annál unalmasabb csoporttal nem találkoztam, és annál jobban nem rühelltem semmit a hódban.
mégis szó nélkül végig jácottam..
szal ha bárkinak kihagyható lesz az 1/A, akkor én meg a 2/B-t akarom kihagyni!
(esetleg ha valaki az 5-ös csopikat utálja az szóljon bátran, neki majd megbeszéljük, hogy regelés utána a 4-ből kezdhessen.. :D )

wand 12-02-2006 23:06

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49489)
Tényleg nem veszitek észer, hogy a végén mindig ugyanoda lyukadunk ki? Oda, hogy egy időn túl már elég ismerős lesz, aki felhúz addig, ameddig kell? Ezzel nagyjából ti is beismeritek, hogy másképp nem megy, csak ismerősök révén. És csak azért kezdjek el ismerkedni a top klánokkal, hogy utána felpitizzem magam a topx%ig?

bocsa mikor én felmentem, nekem semmi toppos ismerősöm nem volt, mégis feljutottam..

laci 12-02-2006 23:06

Quote:

Originally Posted by wand (Post 49493)
"-Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség. "

ha ez meg lesz szavazva, akkor én viszont követelm, hogy a 2/B-t lehessen kihagyni! annál unalmasabb csoporttal nem találkoztam, és annál jobban nem rühelltem semmit a hódban.
mégis szó nélkül végig jácottam..
szal ha bárkinak kihagyható lesz az 1/A, akkor én meg a 2/B-t akarom kihagyni!
(esetleg ha valaki az 5-ös csopikat utálja az szóljon bátran, neki majd megbeszéljük, hogy regelés utána a 4-ből kezdhessen.. :D )

Ezt már valaki elsütötte, lehet hogy pont te. Csak vedd észre, hogy 5-től 2-ig a játék egységes, az 1-es viszont nagyon más... Tehát a válaszótvonal az alsóbb 4 és az 1 között van.

All times are GMT +1. The time now is 02:40.