![]() |
Pozsonyi Adam
Jonnek a kispolgarok |
Ennyire nem olvasunk mostanság?
Rejtő Jenő: Aki mer, az nyer |
Egri csillagok--Gárdonyi(Z) Géza
Kb tizedik alkalommal olvasom,nem tudom mi visz bele újra és újra.Lehet hogy menthetetlen vagyok.Én elképzelem magam ott ,abban az idöben.Rosszkor születtem talán. |
A legutóbbi egy hónapban újra olvastam John Caldwell(Nemes István) káoszos könyveit.(ezekkel a könyvekkel sikerült a fiamat rászoktatnom az olvasásra.+karácsony előtt jött ki egy új,ezért estem nekik megint)
Abszolút kikapcsolódásra alkalmas könyvek,nagyon nem kell rákoncentrálni,akció dúsak,és murisak is. Most Wilbur Smith: A küldetés című könyvét olvasom. Van 6 könyv a polcomon aminek neki kellene állnom,(karácsonyra kaptam őket)de most sajna más dolgokra kell koncentrálnom,ezért nem kezdek bele komolyabb könyvekbe. [Dr.Grexa Gyula:A Csaba-monda és a székely hun hagyomány Fehér M Jenő:Képek a Magyar sámán-inkvizíció történetéből Zsuffa Sándor:A magyarországi szumír probléma állása különböző korokban Dr Szilvai Gyula:A Besenyők története (nem Pista bácsié:)) Oláh Imre:A Nimrud hagyomány Bognár László: Az aranykor tanítása] Remélem mielőbb neki tudok állni ezeknek a könyveknek is,és beszámolni róla! (már ha érdekel valakit) |
Én Asimovot olvasok mostanság. Alapítvány-trilógia és társai. Mivel eddig még nem volt rá lehetőségem, most bepótolom. :)
|
Dan Brown: Digitális erőd, sokadszorra.... :p Dan Brown-tól megszokott izgalom, mindenféle miszticizmus nélkül! :)
|
Lázár Ervin könyvet olvasott valaki? Egy weboldalt készítek két osztálytársammal, és egy kis személyes beszámoló kéne könyvéről, elbeszéléséről :)
|
Heather Welford : Feelings after Birth
ezt ma befejezem es holnap kezdem el: Brooke Shields : Down came the rain |
Quote:
ezeket olvastam :) |
Katharina Dalton: Depression after childbirth
(fourth editon) |
All times are GMT +1. The time now is 13:06. |