![]()  | 

Pozsonyi Adam 
	Jonnek a kispolgarok  | 

Ennyire nem olvasunk mostanság? 
	Rejtő Jenő: Aki mer, az nyer  | 

Egri csillagok--Gárdonyi(Z) Géza 
	Kb tizedik alkalommal olvasom,nem tudom mi visz bele újra és újra.Lehet hogy menthetetlen vagyok.Én elképzelem magam ott ,abban az idöben.Rosszkor születtem talán.  | 

A legutóbbi egy hónapban újra olvastam John Caldwell(Nemes István) káoszos könyveit.(ezekkel a könyvekkel sikerült a fiamat rászoktatnom az olvasásra.+karácsony előtt jött ki egy új,ezért estem nekik megint) 
	Abszolút kikapcsolódásra alkalmas könyvek,nagyon nem kell rákoncentrálni,akció dúsak,és murisak is. Most Wilbur Smith: A küldetés című könyvét olvasom. Van 6 könyv a polcomon aminek neki kellene állnom,(karácsonyra kaptam őket)de most sajna más dolgokra kell koncentrálnom,ezért nem kezdek bele komolyabb könyvekbe. [Dr.Grexa Gyula:A Csaba-monda és a székely hun hagyomány Fehér M Jenő:Képek a Magyar sámán-inkvizíció történetéből Zsuffa Sándor:A magyarországi szumír probléma állása különböző korokban Dr Szilvai Gyula:A Besenyők története (nem Pista bácsié:)) Oláh Imre:A Nimrud hagyomány Bognár László: Az aranykor tanítása] Remélem mielőbb neki tudok állni ezeknek a könyveknek is,és beszámolni róla! (már ha érdekel valakit)  | 

Én Asimovot olvasok mostanság.  Alapítvány-trilógia és társai. Mivel eddig még nem volt rá lehetőségem, most bepótolom. :) 
	 | 

Dan Brown: Digitális erőd, sokadszorra.... :p Dan Brown-tól megszokott izgalom, mindenféle miszticizmus nélkül! :) 
	 | 

Lázár Ervin könyvet olvasott valaki? Egy weboldalt készítek két osztálytársammal, és egy kis személyes beszámoló kéne könyvéről, elbeszéléséről :) 
	 | 

Heather Welford : Feelings after Birth 
	ezt ma befejezem es holnap kezdem el: Brooke Shields : Down came the rain  | 

Quote: 

ezeket olvastam :)  | 

Katharina Dalton: Depression after childbirth 
	(fourth editon)  | 
| All times are GMT +1. The time now is 12:09. |