Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Pool 07-23-2009 20:52

wandot elpicsázom egyedül is :)

Iron 07-23-2009 22:51

:D:D

Én Sergnek akarom vonalzóval csapkodni a popóját :)
Aki a mondatom után más hajlamokat vél felfedezni, azt el kell keserítsek, mert van Barátnőm és heteró vok :D
Igaz Hunter Dani? :D

Kutyuleee 07-23-2009 23:47

Azért ne essünk a ló túlsó oldalára, itt senki sem mondta, hogy összejátszás van a kisklánok és az anyaklánok között, legalábbis a vádaskodásokon kivül, nem szerepelt erről semmilyen tény, úgyhogy azért nem kéne rögtön azt mondani erre hogy milyen nyiltan felválalja bárki is.
az ütlegelős kisklánoknak igazán új infóra úgysincs szükségük,általában az első 2 megtervezett ütés után már úgyis inkább a probálgatás megy klánban...
az országok átugrálgatása meg megint csak nem szabály ellenes, hiszen nem tilos átlépni egy másik szövetségbe, mindig az ország tulaja dönt, hogy neki megéri-e... egy klánba lépés nem kötelezően életre szóló, lehet érdekből is rövidtávon.

A pékeknek meg szerencséje és egyben szerencsétlensége, hogy a 2kisklán pont olyan távban van hogy a másik elé hullik a célpont, sztem ha a magatokba néztek egyikötök sem hagyna ott egy olyan klánt amiről tudod,hogy üthető, mert egy hasonló felépitésü klán verte be, és pont az orrotok elött van, még akkor sem ha esetleg volt klántársaitok, barátaitok verték le... ha meg volt tudatos összejátszás akkor az száradjon az ő lelkiismeretükön, de erre semmilyen bizonyiték, vagy vallomás nem hangzott el, nem kell itt rögtön verni a mellét mindenkinek, hogy milyen bátran beszélünk erről, mert sztem semmi olyan nem hangzott el (az offolókon kivül) ami szabályellenes lett volna...

Serg 07-24-2009 00:17

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 219918)
:D:D

Én Sergnek akarom vonalzóval csapkodni a popóját :)
Aki a mondatom után más hajlamokat vél felfedezni, azt el kell keserítsek, mert van Barátnőm és heteró vok :D
Igaz Hunter Dani? :D

Szerintem ha hetero vagy ha nem, menj orvoshoz ez a hajlam semmiképpen nem normális:D

Iron 07-24-2009 01:16

:D:D:D

Eh, te is azt mondod?? :D

Arwyl szelleme 07-24-2009 11:05

Quote:

Originally Posted by wand (Post 219905)
Aha, meg se szólalok egy újabb évig! :D

Nem mán! Én szeretem amikor Te, Serg, Remy, Xepi, stb írtok, mert akkor legalább pörög a fórum.

Amúgy meg Wand: Remyék csak 3x verték be az általuk feltápolt kicsi klánjukat hogy Sergék közelébe jussanak és nem 5x. (ha jól emléxem) :D

/csak hogy beszálljak én is a szájkaratéba/

Ati 07-24-2009 11:08

"Örülök", hogy mindig van egy ember, aki a kifejezett kérésem ellenére csak folytatja a témát, amikor a többiek végre leszálltak róla.

Dragi 07-24-2009 11:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 219931)
"Örülök", hogy mindig van egy ember, aki a kifejezett kérésem ellenére csak folytatja a témát, amikor a többiek végre leszálltak róla.

Ne bántsd szegény Arwylt minden lassan jut el a tudatáig ... őőőőhh ahhhh huuuuhhh :D

Remedy 07-24-2009 11:44

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 219930)
Amúgy meg Wand: Remyék csak 3x verték be az általuk feltápolt kicsi klánjukat hogy Sergék közelébe jussanak és nem 5x. (ha jól emléxem) :D

1. Mi az hogy Remyek? En utoljara klanban a Timurekat utottem be 2 eve...

2. Amugy sem tapolunk senkit, csak aki kimegy a klanbol, azt is ugy, hogy viszi magaval...

3. Varom a parom.... :)

4. Ha jol emlekezem, abban a tamado klanban a torpe, es ket elf volt, amelyek szinte 0 szerepet jatszottak a Sergek elleni harcban (legalabbis hadilag), igy nem igazan volt "szukseg" hogy a kozelukbe keruljunk ezzel. Egyszeruen egy leesett klanszabi kihagyhatatlan lehetoseg volt, meg ha csapda is lehetett volna...

Bocs, tudom, hogy nem kivanatos a tema, de ha most erre nem valaszolok, esetleg "lapitasnak" tunhet, es egyesek rossz kovetkeztetest vonhatnak le belole... :)

Viszont akkor errol ennyit, asszem ez a tema is ki volt vesezve itt, es akkor is epp Arwyl gyartott osszeeskuves elmeleteket... (Most lusta vagyok visszaolvasni...) :)

Iron 07-24-2009 12:38

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 219934)
1. Mi az hogy Remyek? En utoljara klanban a Timurekat utottem be 2 eve...

2. Amugy sem tapolunk senkit, csak aki kimegy a klanbol, azt is ugy, hogy viszi magaval...

3. Varom a parom.... :)

4. Ha jol emlekezem, abban a tamado klanban a torpe, es ket elf volt, amelyek szinte 0 szerepet jatszottak a Sergek elleni harcban (legalabbis hadilag), igy nem igazan volt "szukseg" hogy a kozelukbe keruljunk ezzel. Egyszeruen egy leesett klanszabi kihagyhatatlan lehetoseg volt, meg ha csapda is lehetett volna...

Bocs, tudom, hogy nem kivanatos a tema, de ha most erre nem valaszolok, esetleg "lapitasnak" tunhet, es egyesek rossz kovetkeztetest vonhatnak le belole... :)

Viszont akkor errol ennyit, asszem ez a tema is ki volt vesezve itt, es akkor is epp Arwyl gyartott osszeeskuves elmeleteket... (Most lusta vagyok visszaolvasni...) :)

Persze Remy :)

Na off!

All times are GMT +1. The time now is 00:38.