![]() |
Quote:
|
Quote:
A lényeg az volt, hogy Xeper kijelentette, hogy ilyen utalások nincsenek is. De vannak. Van, hogy egy vallás kimondja, ki ember, és ki nem. (persze a saját szemszögéből... ez nem befolyásolja, hogy valójában minden embernek született egyed ember...) Egyébként megtisztelnél, ha keresnél a Bibliában akár ehhez hasonló szöveget is, merthogy én nem tudok arról, hogy ilyen gyalázatos, mocskos módon írna a Biblia bárkiről is.... Még arról sem ír hasonlót sem, aki Jézust keretszhalálra ítélte. A zsidók meg mindnekire (rád is!) azt mondják, hogy állat vagy, nem ember, a magzatod/spermád barommag, és ha meghalsz, még holtadban si tisztátalan leszel. (Később taglalja azt is, hogy nagyon is illik leköpni a gójok (nem-zsidók) sírját...) Garantálom, hogy egyetlen más vallásban sincs ilyen mértékű fajgyűlölet, mint az érintettben... |
Attól függetlenül,hogy ínyemre van a téma,ez hogy kapcsolódik Harcihoz? :p
|
Mint már írtuk, úgy, hogy Harcosok felhozta a vallás témát a saját topicjában, így úgy éreztük, van létjogosultsága. :)
|
Quote:
http://biblia.hit.hu/ Quote:
|
te nagyon el vagy tévedve.... vagy direkt basztacc....
Harcosok mondott valami olyat, hogy vallási alapon mindenki embernek tekinthető... Tsobi mondott olyat, hogy ő nem tekinti embernek a cigányokat. Én mindkettejüknek válaszolva, a NEM ÁLTALAM felhozott kérdésben egyidejűleg mindkettő véleményt "cáfolva" megemlítettem, hogy: vallási alapon NEM lehet sem besorolni, sem kirekeszteni valakit az "emberek" sorába/sorából. Te meg úgy állítod be, hogy én azt állítom, hogy a cigányok (még midnig ezen lovagolsz..................) SZERINTEM (???) nem emberek. Te vagy ne mtudsz olvasni, vagy összekeversz valakivel. Vagy csak szivatsz. Olyan dolgokat adsz a számba, amiket nem mondtam ki. De hogy te is megértsd végre: 1. nem cigányoztam, ez egy adott (más által adott!) példa volt, amire reagáltam 2. nem ebben a vonatkozásban írtam, direkt más néppel példáloztam 3. direkt megkérdőjeleztem azt, hogy vallási alapon meg lehet-e különböztetni ember fajú egyedeket 4. nem állítottál igazat, amikor azt írtad, hogy egyetlen vallás sem tér ki az emberi faji kérdésre 5. bebizonyítottam, hogy kitér, nem is kicsit, konkrétan bele próbál szólni genetikai tényekbe 6. ebben egy darab csúsztatás nem volt, ismétlem, vagy nem olvastad minden HSZ-em, vagy direkt szelektíven olvasod, vagy összekeversz valakivel 7. pontosan azt a konklúziót emeltem ki, hogy minden egyed, aki genetikailag embernek született, az is, függetlenül az emberi alfaji (rasszok) hovatartozásától! 8. utoljára leírom, hogy ezen a tényen egyetlen vallás sem tud változtatni, pedig igenis van olyan, amelyik megpróbálja (sikertelenül, mert sajnos egyetlen egy könyv sem tud versenyre kelni DNS láncok tanúbizonyságával...) 9. ezt most már kb 6-odszor írom le (kb.), de te még mindig azt mondod, hogy "cigányozok" Légyszíves fejezd be, ne mosd össze a hozzászólásaimat semmivel, mert most már kezd idegesíteni.... |
ui:
10. nem vagyok zsidó vallású, főleg nem zsidó vallásalapító, tehát megkérlek, hogy NE nekem ródd fel hibaként, hogy a zsidó vallás alapkönyveiben (Talmud, Schulchan Aruch) ilyen mértékű megvetés tapasztalható a világ összes más népe ellen. Szeretném felhívni a figyelmed, hogy egyik (fentebb említett) könyvet sem én írtam! |
ui2:
11. én eddig is és most is azt mondom, hogy minden rassz (azaz alfaj, pl: europid, mongoloid, negrid, stb...) ember, és egyenértékű. vannak azonban olyanok, akik erkölcsileg eláássák emberi mivoltukat, és embertelen tetteket követnek el. ez szintén rassztól független, lehet az cigány, kínai, német, vagy eszkimó, minden... a lényeg az, hogy aki erkölcsileg embertelen, azt én erkölcsileg nem tekintem embernek, ebben egyet értek Tsobi-val! ez nem azt jelenti, hogy genetikailag nem azok. azok. de erkölcsileg nagyon messze állank tőle... |
Hová tűnt Harcosok ?:)
|
Hová tűnt Harcosok ?:D:D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 22:06. |