![]() |
Quote:
De ugye nem fogsz megint tombolni, ha nem az első helyen végzel. Nem az a megoldás, hogy nem írsz többet, hanem az hogy elismered a másikat és gratulálsz neki. |
Quote:
|
Quote:
Nekem csak az a bajom, hogy nem tud veszíteni. Ami hülyeség mert egy 3. hely az szerintem egy tök jó teljesítmény. |
Respect:confused: harcosoknak:D :D és atiiinak:rolleyes: javaslom:D :D rendezzünk;) szembe:confused: :eek: köpő:eek: :D versenyt:D :) :cool:
|
Quote:
A nagy szája meg kezdett normalizálódni(kora ellenére :) ), erre Atiii megint behergelte. |
sztem addig ne fajuljon a dolog. en eddig is igen-igen jol szorakoztam itt. nem kell fokozni. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem is igaz, mert sanyi a kiraly! :P |
|
Quote:
http://www.uvegtigris.hu/images/galerias/wz4k6382.jpg |
Amúgy Harcosok n em érzem azt a késztetést hogy addig amíg ilyen vagy bármikor is párbajozzak ellened :) Előbb nőjj fel utánna játszhatunk.
|
Elolvasva a topicot...hát, hagyjuk :)
Harcosok, hetvegen nem fogok parbajozni, mivel nem leszek itthon. Ha nagyon erdekel leirom a hetvegi programom, sajnos a parbaj nem fer bele. Majd maskor :) |
Harcosok,Atiii: gyertek el ti is a nagy talira, aztán személyesen lepárbajozzátok a sérelmeket, megnyugszanak a kedélyek :D
|
ezaz :)
pentek: 18 30 keleti :) leszunk paran :) jossz akkor Xep? :) |
Harcosok tényleg ugorj le a talira és bizonyítsd be hogy csak kitaláció hogy ennyien nem szeretnek, mert szeretnivaló figura vagy vagy vicces vagy ilyesmi...;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Xep, dejoo :) Akkor jön Deni meg Arra is :)
milyen fogadobizottsag lesz :) Szamááár :) gyere el Te is, tel.szamomat ugyis tudod, megcsorrentesz majd akkor es visszahivlak :) es akkor majd osszefutunk :) egyebkent, en is Steve gondolatat kovetem: nem szeretek arc nelkuli csak beszelgetni neten :) igenis van eloben is jo nagy arcom :D :D :D |
Quote:
|
Szecsa az egyetlen hód-országjáró:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Xep, ezt hogy erted? :D Csak a hód miatt? :)
Steve, köszi :) de csak igyekszem megismerni az embereket, akikkel nap mint nap beszelek orakat :) |
Quote:
|
Quote:
Na de most már tényleg abbahagyom az offolást.;) |
Quote:
Quote:
én kevesebb párbajon voltam mint te kb fele annyi és mégis énis ott szoktam lenni a dobogón vagy közelében ha balszerencsém van nagyon:) bár mondjuk adóztatoson nemtom mennyire tudnék játszani, mert ugye a mostanin rögtön az elején elrontottam így nem játszottam |
Harcosok, mutatok egy 4 oras parbaj végeredményeként egy gömböt, csak hogy lásd mennyi vari/toli az IDEÁLIS, es tudsz szamolni mennyi egyseg van+a penzzel szamolgatni :)
C (#1000002) [párbaj] Föld: 232 hektár Katona: 5 Népesség: 6.993 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 22% Támadó: 70 Pénz: 917.168 Íjász: 249 Étel: 19.151 bála Lovas: 353 Rúna: 2.326 rúna Elit: 0 Morál: 83 % Varázsló: 175 Katonai morál: 100 % Tolvaj: 45 Szövetség: magányos farkas Faj: Törpe Személyiség: Kereskedő Hírnév: - 3.824 Érték: 11.838 Helyezés: 1 / 5 |
Quote:
Viszont tényleg jó lenne és ,ha jönne Máté akkor tuti nem lenne nyugodtság és minket elküldenének páran a fenébe:( Ha meg valaki a sérelmeit nagyon mellre szívja annak kiütöm a fogait!!!:cool: Azért köszi a meghívást.. |
kilőve
Quote:
18:30-kor még melóba vagyok sajna:( Pedig lehet lenéztem volna,ha nagyon sokan szeretnék!! És akkor képvisletem volna Harcosokat is:) |
Nem hiszem el,hogy ide még mindig írogattok,és még mindig bírjátok a sok hülyeséget :)
Meg kell mondjam,nem csak Harcosok a vicces :) Ő még gyerek,jó vmiben(párbaj),persze,hogy kicsit nagy az arca.De nem hinném,hogy nekünk kellene megnevelni. |
Bizony,nevelhető és nevelődik is.
Ezt a topicot meg imádják az emberek:) :) |
Quote:
Attól még ,hogy nem mindig értek vele sem egyet,attól még megértem. |
Épits annyi ijjat hogz ne ferjenek at sok toli meg varit.Igaz a párbajod full unlamas lesz mert nem történik semmi,de jol vegigartozol majd mindenkit
ez egy taktika , A kérdés kire gondolotam? :) |
Alba, altalanaban ez azert nincs igy...legalabbis nem szokas :)
Mert azert adoztatos parbajon igencsak sokat kell templomot epiteni..meg ha nem magas fos a parbaj, akkor a tolvajlas kiesik...ezert szeretem az 5-6 fos adoztatos parbajokat. |
All times are GMT +1. The time now is 15:51. |