![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Az üzeneteimet nem tudom aláírni!!!
Ezért dühöngöm!!!!! |
Quote:
|
Még mindig nem...:)
Nem találom az aláírás funkciót. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De ez a mérés is jó volt, mert abból állt, hogy minden előzetes értesítés nélkül (pl bekopog) fogta a kábel kinti végét, és lehúzta. :D Én meg nézem, hogy hé, ember, dolgoznék, esetleg ha legalább szólna, hogy kivágja alólam a netet, vagy valami... :D |
Quote:
Nincs normális szolgáltató, max az olyan, aminek már tényleg elfogadhatatlan az ára...De van majdnem rendes szolgáltató ami bőven megteszi :) |
Quote:
|
má megen nem jó az emesen :S
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Van msn :D:cool::)
Na, mérjük, meddig lesz jó :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Már megpróbáltam 20-30alkalommal, tegnap is, ma is. Már meguntam. Jó lesz úgy ahogy volt eddig :o |
Quote:
Igazábol több ötletem nincs, és biztos tudod pontosan a felhasználói nevet, de hátha ez a probléma... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem is szokott ilyen lenni .. megírom priviben azt a megoldás ami nekem bejött. |
Quote:
|
Vettem ma egy lcd-t, hazavittem szupi minden, összerakom, van hozzá cd berakom, mondom hátha van rajta valami hasznos cucc.Nem olvassa be dv olvasóm.Kiveszem berakom.Megint semmi.Kiveszem, raknék be egy másik cd-t, leesek a monitor cd-je, látom szét van törve.Telefonálok vissza a metroban, hogy ez van, egy kedves hölgy kapcsol a műszaki osztályra, ahol nem veszik fel a telefont 15 pecig.Újrahívom őket, immár kicsit durcásan, vagy inkább mérgesen.Rögtön felvették a műszaki osztályon :)
|
Quote:
|
Persze,hogy a klaviatúra felett lyukad ki a párnahuzat,amiből kiömlik a forró só,amivel a fülemet gyógyítgattam. :mad::mad::mad::mad:
|
Quote:
A fülednek viszont jobbulást! |
Quote:
|
Jól eltűnt mindenki. :S :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Áááh, a TV-m csinált egy olyat hogy PHUFFFF, és elfüstölt :(
|
Quote:
|
Nekem füstölt már úgy monitorom, hogy be sem volt dugva (leesett, és a képcső apró szilánkjai füstnek tűntek)
Nem egy örömteli dolog :( |
Csináltatok már szennyvíz csövezést szakadó esőbe 10órán keresztül? :eek: Próbáljátok ki, megéri. :o
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:51. |