Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Paliking 09-19-2007 09:28

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 124892)
Végignéztem az esetet.

egy tálca krémest tennék fel látatlanul is arra, hogy a 2.ik támadás alkalmával 400K ork lovas besuhant volna az Oviba :-)

Szerintem az az eset tanulsága, hogy a nagy klánok gazdagsága ellen is lehet sikeresen hadakozni, ha valaki nem elkeseredik, hanem nyeregben tartja a lovasságot.

Először is grat az Ovinak az ütéshez :)
Másodszor a krémest tutira buknád, harmadszor kicsit más helyzetben van az Ovi, mint a mi klánunk. Nekünk még azzal kell foglalkoznunk, hogy a kisebbeket felhozzuk a középmezőny tetejére, és ebbe nem nagyon fér bele az Ovival való hadakozás, pláne, ha ők két napon keresztül készülnek, nekünk meg van rá 1 óránk + néhány percünk. Tudtuk, hogy előbb-utóbb jönni fognak, ezért amit tudtunk, és amire az adott helyzetben képesek voltunk azt megtettük :)

Grabi 09-19-2007 10:39

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 125040)
Másodszor a krémest tutira buknád, harmadszor kicsit más helyzetben van az Ovi, mint a mi klánunk. Nekünk még azzal kell foglalkoznunk, hogy a kisebbeket felhozzuk a középmezőny tetejére, és ebbe nem nagyon fér bele az Ovival való hadakozás, pláne, ha ők két napon keresztül készülnek, nekünk meg van rá 1 óránk + néhány percünk. Tudtuk, hogy előbb-utóbb jönni fognak, ezért amit tudtunk, és amire az adott helyzetben képesek voltunk azt megtettük :)

még mindig erősen korrumpálható vagyok...pl. fele krémesért több misi ló se fért volna be ;)

Arwyl szelleme 09-19-2007 12:00

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 125074)
még mindig erősen korrumpálható vagyok...pl. fele krémesért több misi ló se fért volna be ;)

a több misit erős túlzásnak tartom... :)

Remedy 09-19-2007 12:23

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 124908)
zoli: a 400k is erős túlzás :) látod látod kockáztatunk egy nagyot és még eredménye semigen van, hát milyen világ ez? :)

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 125040)

Negyedszer: tudsz olvasni? :)
Mint latod, nem bukta volna.... :)

Paliking 09-19-2007 14:09

jogos, ezt megkaptam :D. De bármi is legyen odaírva, ettől még nem vagyok biztos benne, hogyha elkezdünk vásárolni a piacon, akkor elég lett volna a 400k

Gyula 09-19-2007 17:49

2007-09-19 15:00:59 Gödölye (#1888) támadást indított Bacchus gyermekei (#2951) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 885 hektár földet.

Dragi 09-19-2007 17:49

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 125198)
2007-09-19 15:00:59 Gödölye (#1888) támadást indított Bacchus gyermekei (#2951) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 885 hektár földet.

Gratula a Gödölyének :)

Synkel 09-19-2007 17:58

Grat:)

Rövid:)

Mona 09-19-2007 18:57

Gratula a Gödölyének :)

Stoky(Gárdi) NEXUS 09-19-2007 20:29

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 125198)

Gratula :D

van felvétel???:p:cool:

Gyula 09-19-2007 20:49

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 125231)
Gratula :D

van felvétel???:p:cool:

ÚÚÚÚ Gárdi ne hozz kellemetlen helyzetbe. Láttam az önéletrajzod :S

puma 09-19-2007 21:12

Köcce skacok a többiek nevében is:)
Jó néha az illent is látni:)
Gárdi te akkorse ha....

Serg 09-20-2007 10:26

1 2157 Pannonfölde 12.358.261 -- 11.000
Szép kerek szám:D

LotR 09-20-2007 10:30

Pannon grat :) bírjátok még a magaslati levegőt? :p

Grat a Gödölyének végre :) Puma ;)

monro 09-20-2007 10:37

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 125362)
1 2157 Pannonfölde 12.358.261 -- 11.000
Szép kerek szám:D

Valóban :)
Nem is emlékszem volt e már ennyi valakinek?

Remedy 09-20-2007 12:07

2007-09-20 00:00:58 NorB (#3073) támadást indított Gödölye (#1888) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 984 hektár földet.

Ez meg ide tartozik. Godolye, tessek jobban figyelni, es mindent bele! :)
NorBnak meg gratula a kezdemenyezokepessegeert, es batorsagaert, es a szerencsejeert :)

monro 09-20-2007 12:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 125401)
2007-09-20 00:00:58 NorB (#3073) támadást indított Gödölye (#1888) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 984 hektár földet.

Ez meg ide tartozik. Godolye, tessek jobban figyelni, es mindent bele! :)
NorBnak meg gratula a kezdemenyezokepessegeert, es batorsagaert, es a szerencsejeert :)

Nocsak :o NorB rávetted magad az 1A-ra is? :) Tavaly még nagyon nem füllött még a fogad hozzá, de örülök, hogy végre eljutnak lassan az 1A régi elkerülői is oda és bebizonyítják, hogy az is "csak" Hódító ;)

Gracca az ütéshez és bocs ha kicsit megkésve jutott el a tudatomig a jelenléted :)

Xeper 09-20-2007 14:31

Quote:

Originally Posted by monro (Post 125403)
Nocsak :o NorB rávetted magad az 1A-ra is? :)

620k ponton van már :)

monro 09-20-2007 14:32

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 125436)
620k ponton van már :)

Hát igen... régen jártam már arrafelé :D

NorB 09-20-2007 15:00

hát köszönöm a gratulációkat :)
meg valóban van néha szerencsém is :D

Synkel 09-20-2007 17:35

Grat Norb, szép volt:)

2007-09-20 15:01:00 Gödölye (#1888) támadást indított Bacchus gyermekei (#2951) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 769 hektár földet.

És ez is szép volt:) Csak most már vigyázzatok, ne üssenek többet vissza, mert a Bacchus lassan rátok un:)

Reaktor 09-21-2007 08:17

Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) támadást indított A Kő fiai (#2717) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2939 hektár földet.

Szívből gratulálok!!!!!

Végre valaki bebizonyította, hogy Synkelék mentalitásával nem csak az Ovodától kell tartani.
Nem csak a nagy, gazdag klánok jelentenek veszélyt rájuk, hanem minden olyan csapat akik bátrak, lendületesek, és nyeregben tartják a lovasságot.

Hajrá LaMa Vadászok!!!

Gyula 09-21-2007 09:32

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 125445)
hát köszönöm a gratulációkat :)
meg valóban van néha szerencsém is :D

Az egyik szemem sír a másik meg nevet, de azért gratulálok.
Nem szerencséd volt, hanem jó voltál.

Paliking 09-21-2007 09:33

grat a Láma Vadászoknak, szép ütés volt

Gyula 09-21-2007 09:36

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 125587)
Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) támadást indított A Kő fiai (#2717) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2939 hektár földet.

Szívből gratulálok!!!!!

Végre valaki bebizonyította, hogy Synkelék mentalitásával nem csak az Ovodától kell tartani.
Nem csak a nagy, gazdag klánok jelentenek veszélyt rájuk, hanem minden olyan csapat akik bátrak, lendületesek, és nyeregben tartják a lovasságot.

Hajrá LaMa Vadászok!!!

Igen, ez így van, nem csak a gonosz nagy klánoktol kell félni. Ha egy klán rosszul van felépítve, akkor a gonosz kis klánok is leverik a másik klánt, anélkül hogy ki be lépkednének a klánbol és a klánba.

Alba 09-21-2007 09:41

Gyula van olyan hogy rosszul felépitett klán?
Szerintem max ugy hogy muszaly bol kell "rosszul" felépiteni....

Grabi 09-21-2007 09:41

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 125603)
Az egyik szemem sír a másik meg nevet, de azért gratulálok.
Nem szerencséd volt, hanem jó voltál.

én pont ezért furcsállottam, hogy nem volt támadás a te részedről, mikor ütés után két körre volt tőled klánban.

Gyula 09-21-2007 09:44

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 125610)
én pont ezért furcsállottam, hogy nem volt támadás a te részedről, mikor ütés után két körre volt tőled klánban.

Igen más is hiányolta az ütést. egyéb elfoglatságaim voltak, amik nem tették lehetővé hogy aznap éjjel játszak.

Cassandra 09-21-2007 09:46

Quote:

Szívből gratulálok!!!!!

Hajrá LaMa Vadászok!!!

Először is, légyszives nézz a tükörbe és utána mondd ki nyugodt szívvel, hogy nem egy hasonlóan nagyképü alakot láttál, mint Synkel.
Nem fog menni, mert az vagy.

És itt vége is részemről a személyeskedésnek.
Beverték a klánt, előfordul az ilyen, egy buta hiba miatt nem tudtunk tenni ellene... és az a buta hiba az én hibám volt (Synk, csönd legyen.).

Részemről nagyon elegem van abból, ami az A körül zajlik, beütöttek a láma Vadászok, hajrá, magam is gratulálok nekik, tényleg szép volt és megérdemelték a földet, még akkor is, ha a szerencse is közbejátszott.
Miért nem lehet ennyiben hagyni, mint más klánoknál, miért kell méltatni a tagok mentalitását? Én nem érzem, hogy gyáva lennék, vagy, hogy bármikor megfutamodtam volna, de mivel a klán tagja lettem, ugyanúgy "megbélyegeztetek", mint a többieket. Köszönöm. Még átgondolom mi legyen, de azthiszem részemről ennyit az 1/A-ról és mivel másutt jelenleg nem is játszom, egyelőre ezzel együtt az egész Hódítóról.

Gyula 09-21-2007 09:51

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 125613)
Először is, légyszives nézz a tükörbe és utána mondd ki nyugodt szívvel, hogy nem egy hasonlóan nagyképü alakot láttál, mint Synkel.
Nem fog menni, mert az vagy.

És itt vége is részemről a személyeskedésnek.
Beverték a klánt, előfordul az ilyen, egy buta hiba miatt nem tudtunk tenni ellene... és az a buta hiba az én hibám volt (Synk, csönd legyen.).

Részemről nagyon elegem van abból, ami az A körül zajlik, beütöttek a láma Vadászok, hajrá, magam is gratulálok nekik, tényleg szép volt és megérdemelték a földet, még akkor is, ha a szerencse is közbejátszott.
Miért nem lehet ennyiben hagyni, mint más klánoknál, miért kell méltatni a tagok mentalitását? Én nem érzem, hogy gyáva lennék, vagy, hogy bármikor megfutamodtam volna, de mivel a klán tagja lettem, ugyanúgy "megbélyegeztetek", mint a többieket. Köszönöm. Még átgondolom mi legyen, de azthiszem részemről ennyit az 1/A-ról és egyelőre ezzel együtt az egész Hódítóról.

Jelen esetben a vérszívás csak Synkelnek szól, valószinüleg ő tudja hogy miért. Most mondja Zoli hogy ő azt sem tudta, hogy te Synkelékkel játszol.

Téged akartak kitenni a klánbol hogy fentröl menjen be az ütés?

Cassandra 09-21-2007 09:54

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 125616)
Jelen esetben a vérszívás csak Synkelnek szól, valószinüleg ő tudja hogy miért. Most mondja Zoli hogy ő azt sem tudta, hogy te Synkelékkel játszol.

Téged akartak kitenni a klánbol hogy fentröl menjen be az ütés?

Hmmm... "Synkelék", ez nem csak 1 embernek szól (De spec nem csak erre gondoltam, sok mindent nem kapok meg, ha az országnevem alatt nem az szerepel, hogy "A kő fiai".).

És nem, nem akartak kitenni.

Ps.: Mielött valaki azt hinné, engem nem a veszteség érdekel... hanem a reakciók... undorító, ami itt megy, ez egy játék, ahol azért vagyok, hogy jól érezzem magam és nem azért hogy nyilt, vagy burkolt közvetvetett, vagy közvetlen beszólogatásokat, cseszegetést tűrjem.

Grabi 09-21-2007 10:19

cassy el kell fogadni, hogy ált. egy klánt a fórumon a klán szószólójaként vesznek együtt. szóval nekem nemcsak mint grabi kell írnom, hanem mint óvoda. ami néha nem is passzol egymáshoz. ezért kétszer is meg kell gondolnom mit írok. synk a kő fiai nevében beszél, mint klánvezér(?). a synkék pedig nem elsősorban nektek szól, hanem ahhoz a mentalitáshoz amivel ő hozzászól a fórumhoz.

Cassandra 09-21-2007 10:21

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 125623)
cassy el kell fogadni, hogy ált. egy klánt a fórumon a klán szószólójaként vesznek együtt. szóval nekem nemcsak mint grabi kell írnom, hanem mint óvoda. ami néha nem is passzol egymáshoz. ezért kétszer is meg kell gondolnom mit írok. synk a kő fiai nevében beszél, mint klánvezér(?). a synkék pedig nem elsősorban nektek szól, hanem ahhoz a mentalitáshoz amivel ő hozzászól a fórumhoz.

Grabi, nem erről beszélek.;)

J.Ati 09-21-2007 10:29

Quote:

Szívből gratulálok!!!!!

Hajrá LaMa Vadászok!!!

Gratula a Lámáknak:)
Szép nagy ütés volt!

Dragi 09-21-2007 12:15

Quote:

Szívből gratulálok!!!!!

Hajrá LaMa Vadászok!!!

Gratulálok a Lámáknak, viszont Reaktor kicsit állíts már magadon nem hiszem hogy a te klánod se volt még soha az éltbe beütve :p szal kicsit elkéne gondolkodni és visszavenni szvsz. és ha kárörvendeni támad kedved, tartsd magadba légy oly kedves

Kutyuleee 09-21-2007 12:23

Az egész Klán nevében köszönjük a gratulációkat.:)

J.Ati 09-21-2007 12:25

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 125705)
Gratulálok a Lámáknak, viszont Reaktor kicsit állíts már magadon nem hiszem hogy a te klánod se volt még soha az éltbe beütve :p szal kicsit elkéne gondolkodni és visszavenni szvsz. és ha kárörvendeni támad kedved, tartsd magadba légy oly kedves

Na ezt jól megaszontad hama:D
Szerintem a kárörvendés egy jó dolog.
Van egy mondás ami így hangzik:Nem rajtad ,hanem veled nevetünk:D:D
ÉS te is Dragi elég kárörvendő vagy szóval Reaktor is hagy legyen az;)

J.Ati 09-21-2007 12:26

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 125713)
Az egész Klán nevében köszönjük a gratulációkat.:)

Te is Láma vagy?
Ezt nem is tudtam...
Pedig sok tagot ismerek onnan!
Grat még1-szer nektek:)

Reaktor 09-21-2007 12:44

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 125705)

Persze, hogy volt beütve.
Nem is volt a hozzászólásomban káröröm, pusztán egy olyasfajta meglátás, hogy nem csak a nagy gazdag klánok lehetnek veszélyesek.
Mert egy kisebb országokból álló klán indított sikeres támadást.
Tehát végre igazolta valaki azt, hogy lehet a nagyobb országokbl álló klán ellen is sikeres támadó akciót indítani. Lehet ellenük sikeresen csatázni, nemcsak védekezni, de támadni is.

Régebben amikor A Kő Fiai is indítottak sikeres támadásokat számtalanszor gratuláltam nekik is.

De az utbbi idők meneküléseit hódítóshoz méltatlannak éreztem
"ezt Bill Gates alkalmazza Win. hibáknál "szálljunk ki, és lépjünk be újra"
És a "Véres kardot hoztam" aláírás helyett jobban illene az eseményekhez,
hogy:
Fürge csizmám vagyon,
olajozott talppal,
nem vesződök én,
a vérszomjas lovakkal.

Dragi 09-21-2007 12:53

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 125726)

De az utbbi idők meneküléseit hódítóshoz méltatlannak éreztem

hmm érdekes :) Régebben ebből nem csináltatok ekkora problémákat mikor az Ezürstszárnyúak raktak ki a klánból orit hogy az akkor ha még jól rémlik a Partizánok rájuk álltak
mintha a Szkarab se vette volna fel a háborút :) Persze lehet méltatlannak is nevezni egy taktikus lépést mer a Hódító már csak ilyen méltatlan hogy ad lehetőséget hogy ne alulról üssenek hanem felülről :p milyen ciki és hibás is a rendszer :D:D:D :p

de biztos én vagyok a kicsi naív, és tudatlan :)

All times are GMT +1. The time now is 23:29.