![]() |
Quote:
Másodszor a krémest tutira buknád, harmadszor kicsit más helyzetben van az Ovi, mint a mi klánunk. Nekünk még azzal kell foglalkoznunk, hogy a kisebbeket felhozzuk a középmezőny tetejére, és ebbe nem nagyon fér bele az Ovival való hadakozás, pláne, ha ők két napon keresztül készülnek, nekünk meg van rá 1 óránk + néhány percünk. Tudtuk, hogy előbb-utóbb jönni fognak, ezért amit tudtunk, és amire az adott helyzetben képesek voltunk azt megtettük :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Mint latod, nem bukta volna.... :) |
jogos, ezt megkaptam :D. De bármi is legyen odaírva, ettől még nem vagyok biztos benne, hogyha elkezdünk vásárolni a piacon, akkor elég lett volna a 400k
|
2007-09-19 15:00:59 Gödölye (#1888) támadást indított Bacchus gyermekei (#2951) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 885 hektár földet.
|
Quote:
|
Grat:)
Rövid:) |
Gratula a Gödölyének :)
|
Quote:
van felvétel???:p:cool: |
Quote:
ÚÚÚÚ Gárdi ne hozz kellemetlen helyzetbe. Láttam az önéletrajzod :S |
Köcce skacok a többiek nevében is:)
Jó néha az illent is látni:) Gárdi te akkorse ha.... |
1 2157 Pannonfölde 12.358.261 -- 11.000
Szép kerek szám:D |
Pannon grat :) bírjátok még a magaslati levegőt? :p
Grat a Gödölyének végre :) Puma ;) |
Quote:
Nem is emlékszem volt e már ennyi valakinek? |
2007-09-20 00:00:58 NorB (#3073) támadást indított Gödölye (#1888) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 984 hektár földet.
Ez meg ide tartozik. Godolye, tessek jobban figyelni, es mindent bele! :) NorBnak meg gratula a kezdemenyezokepessegeert, es batorsagaert, es a szerencsejeert :) |
Quote:
Gracca az ütéshez és bocs ha kicsit megkésve jutott el a tudatomig a jelenléted :) |
Quote:
|
Quote:
|
hát köszönöm a gratulációkat :)
meg valóban van néha szerencsém is :D |
Grat Norb, szép volt:)
2007-09-20 15:01:00 Gödölye (#1888) támadást indított Bacchus gyermekei (#2951) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 769 hektár földet. És ez is szép volt:) Csak most már vigyázzatok, ne üssenek többet vissza, mert a Bacchus lassan rátok un:) |
Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) támadást indított A Kő fiai (#2717) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2939 hektár földet.
Szívből gratulálok!!!!! Végre valaki bebizonyította, hogy Synkelék mentalitásával nem csak az Ovodától kell tartani. Nem csak a nagy, gazdag klánok jelentenek veszélyt rájuk, hanem minden olyan csapat akik bátrak, lendületesek, és nyeregben tartják a lovasságot. Hajrá LaMa Vadászok!!! |
Quote:
Nem szerencséd volt, hanem jó voltál. |
grat a Láma Vadászoknak, szép ütés volt
|
Quote:
Igen, ez így van, nem csak a gonosz nagy klánoktol kell félni. Ha egy klán rosszul van felépítve, akkor a gonosz kis klánok is leverik a másik klánt, anélkül hogy ki be lépkednének a klánbol és a klánba. |
Gyula van olyan hogy rosszul felépitett klán?
Szerintem max ugy hogy muszaly bol kell "rosszul" felépiteni.... |
Quote:
|
Quote:
Igen más is hiányolta az ütést. egyéb elfoglatságaim voltak, amik nem tették lehetővé hogy aznap éjjel játszak. |
Quote:
Nem fog menni, mert az vagy. És itt vége is részemről a személyeskedésnek. Beverték a klánt, előfordul az ilyen, egy buta hiba miatt nem tudtunk tenni ellene... és az a buta hiba az én hibám volt (Synk, csönd legyen.). Részemről nagyon elegem van abból, ami az A körül zajlik, beütöttek a láma Vadászok, hajrá, magam is gratulálok nekik, tényleg szép volt és megérdemelték a földet, még akkor is, ha a szerencse is közbejátszott. Miért nem lehet ennyiben hagyni, mint más klánoknál, miért kell méltatni a tagok mentalitását? Én nem érzem, hogy gyáva lennék, vagy, hogy bármikor megfutamodtam volna, de mivel a klán tagja lettem, ugyanúgy "megbélyegeztetek", mint a többieket. Köszönöm. Még átgondolom mi legyen, de azthiszem részemről ennyit az 1/A-ról és mivel másutt jelenleg nem is játszom, egyelőre ezzel együtt az egész Hódítóról. |
Quote:
Jelen esetben a vérszívás csak Synkelnek szól, valószinüleg ő tudja hogy miért. Most mondja Zoli hogy ő azt sem tudta, hogy te Synkelékkel játszol. Téged akartak kitenni a klánbol hogy fentröl menjen be az ütés? |
Quote:
És nem, nem akartak kitenni. Ps.: Mielött valaki azt hinné, engem nem a veszteség érdekel... hanem a reakciók... undorító, ami itt megy, ez egy játék, ahol azért vagyok, hogy jól érezzem magam és nem azért hogy nyilt, vagy burkolt közvetvetett, vagy közvetlen beszólogatásokat, cseszegetést tűrjem. |
cassy el kell fogadni, hogy ált. egy klánt a fórumon a klán szószólójaként vesznek együtt. szóval nekem nemcsak mint grabi kell írnom, hanem mint óvoda. ami néha nem is passzol egymáshoz. ezért kétszer is meg kell gondolnom mit írok. synk a kő fiai nevében beszél, mint klánvezér(?). a synkék pedig nem elsősorban nektek szól, hanem ahhoz a mentalitáshoz amivel ő hozzászól a fórumhoz.
|
Quote:
|
Quote:
Szép nagy ütés volt! |
Quote:
|
Az egész Klán nevében köszönjük a gratulációkat.:)
|
Quote:
Szerintem a kárörvendés egy jó dolog. Van egy mondás ami így hangzik:Nem rajtad ,hanem veled nevetünk:D:D ÉS te is Dragi elég kárörvendő vagy szóval Reaktor is hagy legyen az;) |
Quote:
Ezt nem is tudtam... Pedig sok tagot ismerek onnan! Grat még1-szer nektek:) |
Quote:
Nem is volt a hozzászólásomban káröröm, pusztán egy olyasfajta meglátás, hogy nem csak a nagy gazdag klánok lehetnek veszélyesek. Mert egy kisebb országokból álló klán indított sikeres támadást. Tehát végre igazolta valaki azt, hogy lehet a nagyobb országokbl álló klán ellen is sikeres támadó akciót indítani. Lehet ellenük sikeresen csatázni, nemcsak védekezni, de támadni is. Régebben amikor A Kő Fiai is indítottak sikeres támadásokat számtalanszor gratuláltam nekik is. De az utbbi idők meneküléseit hódítóshoz méltatlannak éreztem "ezt Bill Gates alkalmazza Win. hibáknál "szálljunk ki, és lépjünk be újra" És a "Véres kardot hoztam" aláírás helyett jobban illene az eseményekhez, hogy: Fürge csizmám vagyon, olajozott talppal, nem vesződök én, a vérszomjas lovakkal. |
Quote:
mintha a Szkarab se vette volna fel a háborút :) Persze lehet méltatlannak is nevezni egy taktikus lépést mer a Hódító már csak ilyen méltatlan hogy ad lehetőséget hogy ne alulról üssenek hanem felülről :p milyen ciki és hibás is a rendszer :D:D:D :p de biztos én vagyok a kicsi naív, és tudatlan :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:29. |