![]() |
|
Sok boldog szülinapot :p
|
Boldogat Etyek! :)
|
Éljen soká, éljen soká, éljen Etyek!:)
|
Quote:
Ittam lent finom borocskát:) Éljen Etyek:) |
Quote:
Épp ezért kétszeresen is éljen Etyek! |
Alexa (30), -Ede- (17)
Boldog szülinapot nektek:) |
|
boldog szülit!:)
|
Boldog szülinapot :)
|
Boldogat innen is.
|
Quote:
|
Quote:
|
Inczi (21)
Boldog szülinapot:) |
Sok Boldog Szülinapot Inczi!:)
|
|
Inczi (21)
Sok boldogságot neked! |
Inczi boldogat Neked, az én ajándékom a következő nap:)
|
Sok boldog szülinapot mindenkinek, aki ma ünnepli!:)
Musslog, sepsi, jeti27, Mimiko |
Születésnapok
Musslog (35), sepsi (33), jeti27 (28), Mimiko (19) Boldog szülinapot nektek:) |
http://forum.hodito.hu/v6/misc/birthday.gif Musslog (35), sepsi (33), jeti27 (28), Mimiko (19)
Boldog szülinapot:) |
Boldog szűűlííínaaapooot, boldog szűűlííínaaapooot, boldog szűűlííínaaapooot kedves szülinaposfóóórumozóóóóóóók, boldog szűűlííínaaapooot! :)
hurráhurrá :):) |
Quote:
|
Quote:
És attól, hogy nem ír ide szinte semmit, te nem vagy nála jobb ember! |
Quote:
|
Quote:
Talán nekik meg van tiltva? Attól, hogy keveset írnak, nem tudnak olvasni? elképzelhető, hogy ők olvasni járnak ide.Te erre nem gondoltál? OFF vége |
Új tag néhány üzenettel: lehet, hogy nem sokat írunk, de mi is itt vagyunk és sokat olvasunk. :rolleyes: Boldog szülinapot az ÜNNEPELTEKNEK!!!! :)
|
Quote:
és igen úgy gondolom h nem fogják olvasni. de továbbmegyek, miért gondolod azt, hogy egy ismeretlen embert neked fel kell köszöntened? |
Quote:
* Utoljára aktív: 2007-09-20 13:22 * Belépés dátuma: 2007-09-20 sepsi * Utoljára aktív: 2008-05-21 15:46 * Belépés dátuma: 2008-05-21 jeti27 * Utoljára aktív: 2008-07-13 12:56 * Belépés dátuma: 2008-05-06 Mimiko * Utoljára aktív: 2007-11-12 21:26 * Belépés dátuma: 2007-11-12 Sajnos ők olvasni sem járnak ide :p :D:D u.i.: Bocs Grabi, ha elrontottam a fogadásod :p:D |
Quote:
Boldog szülinapot nekik :p:) Hüpi azért gondolom, hogy nekem (nekünk) (is) kell(ene), mert a fórum tagjai.Nem vagyok hajlandó ezt folytatni, ha valakit bánt, hogy felköszöntök 4 embert, akinek ma van a szülinapja, azt sajnálom.Őszintén. |
Quote:
|
Quote:
Tehát szülinapjuk van, ez az oka, és értelme annak, hogy felköszöntöm őket, legalább akkor, amikor itt vagyok a fórumon.És persze akit kihagytam annak utólag is sok boldogat! |
Quote:
|
Quote:
Szerintem a fórumozók többsége, akik SOHA senkit nem köszöntenek fel, na azoknak nincs értelme. Vagy van két aktív fórumosnak szülinapja ,erre benyögi valami nagyon jó fej ,hogy boldog szülinapot Feri barátomcimborámpajtim ,és a Kati meg le van xarva magasról,mert ő még nem ivott meg velem 12 liter pálinkát és nincs a klánunkban. Ezeket a fórumosokat kedvelem,de nagyon:rolleyes: És most felhozhatok konkrét példát is ,de szerintem fölösleges:) Ha véletlenül a szülinapján téved ide az a fórumos,aki nem járt itt 6 hónapja,de meglátja ,hogy gondoltak rá és felköszöntötték, akkor az jól fog neki esni. Nem kell nagy fáradságot venni,hogy leírjunk 2-3 szót:):p |
Sok boldogat nektek!
|
Sok boldog szülinapot :p
|
Boldogat a ma ünneplőknek is!
|
Isten értessen minden szülinapost :)
|
Quote:
|
rumli (32), Dankamanka (18)
Boldog szülinapot nektek:) |