![]() |
Quote:
|
Ma éjfélig lehet szavazni, aki még nem adta le a voksát, az lassan tegye meg. :)
|
Aki még nem szavazott, és szeretne, az tegye. Nagyon szoros az állás. Ha így marad, kénytelen leszek én is szavazni, aztán engem szíd majd mindeki, hogy miért pont arra. ;) Szóval tessék még szazvazni azoknak, akik tudják, hogy miről van szó! :)
|
hol lehet szavazni? bocs, de nicns idom vegigolvasni mindent. probaltam, de nem erek ra...
|
Quote:
|
Deni: bocs, töröltem a beírásod, aki arra nem képes, hogy elolvassa, hogy hol kell szavazni, az ne szavazzon.
|
koszonom deni a linket!
Quote:
|
Quote:
|
es lehet h nem olvastam vegig a-tol z-ig az egesz felfedezes javaslat 62 oldalat, de azert resztvettem a topicban. bocs h van eletem is, en nem ulhetek orak hosszat vegigolvasni minden eggyes uzenetet amirol esetleg lemaradtam. de vegulis mindeggy, nem akarok szavazni.
|
Quote:
Jobb is ha a magadfajták kimaradnak a szavazásból. Reaktor 5lete például ha jól emlékszem rá mind a 4 javaslatba bele van épülve pici módosítással. Pont annyi módosítással amivel el lehet kerülni, hogy megbeszélt ütésekkel kijátszák azt. Úgyhogy javaslom olvasgass szabadidődben. |
All times are GMT +1. The time now is 13:01. |