Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Felfedezés javaslat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=852)

Serg 11-05-2006 23:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 41047)
Olvass vissza, betettem a linket régebben.

Köszi megtaláltam

Ati 11-06-2006 23:17

Ma éjfélig lehet szavazni, aki még nem adta le a voksát, az lassan tegye meg. :)

Ati 11-07-2006 09:38

Aki még nem szavazott, és szeretne, az tegye. Nagyon szoros az állás. Ha így marad, kénytelen leszek én is szavazni, aztán engem szíd majd mindeki, hogy miért pont arra. ;) Szóval tessék még szazvazni azoknak, akik tudják, hogy miről van szó! :)

csavo 11-07-2006 12:19

hol lehet szavazni? bocs, de nicns idom vegigolvasni mindent. probaltam, de nem erek ra...

Ati 11-07-2006 12:24

Quote:

Originally Posted by csavo (Post 41572)
hol lehet szavazni? bocs, de nicns idom vegigolvasni mindent. probaltam, de nem erek ra...

Ez esetben értelemszerűen nem szavazol. Aki nem olvasta el, hogy miről van szó, annak a szavazatát amúgyse tudnám figyelembevenni, úgyhogy kár is lenne szavaznod. :)

Ati 11-07-2006 12:25

Deni: bocs, töröltem a beírásod, aki arra nem képes, hogy elolvassa, hogy hol kell szavazni, az ne szavazzon.

csavo 11-07-2006 12:42

koszonom deni a linket!

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 41575)
Ez esetben értelemszerűen nem szavazol. Aki nem olvasta el, hogy miről van szó, annak a szavazatát amúgyse tudnám figyelembevenni, úgyhogy kár is lenne szavaznod.

ati, nem is akarok a 4 verzio kozul valasztani. a Reaktor otletere szavaztam volna, ameiknek volt is valami ertelme. de persze az nem jelenik meg, tehat hagyom a tobbieket donteni.

Ati 11-07-2006 12:44

Quote:

Originally Posted by csavo (Post 41579)
koszonom deni a linket!

ati, nem is akarok a 4 verzio kozul valasztani. a Reaktor otletere szavaztam volna, ameiknek volt is valami ertelme. de persze az nem jelenik meg, tehat hagyom a tobbieket donteni.

Azok közül lehet választani, amik a végén bentmaradtak.

csavo 11-07-2006 12:48

es lehet h nem olvastam vegig a-tol z-ig az egesz felfedezes javaslat 62 oldalat, de azert resztvettem a topicban. bocs h van eletem is, en nem ulhetek orak hosszat vegigolvasni minden eggyes uzenetet amirol esetleg lemaradtam. de vegulis mindeggy, nem akarok szavazni.

monro 11-07-2006 13:52

Quote:

Originally Posted by csavo (Post 41579)

Honnan tudod van e értelme bárminek is ha el sem olvastad?
Jobb is ha a magadfajták kimaradnak a szavazásból.

Reaktor 5lete például ha jól emlékszem rá mind a 4 javaslatba bele van épülve pici módosítással. Pont annyi módosítással amivel el lehet kerülni, hogy megbeszélt ütésekkel kijátszák azt. Úgyhogy javaslom olvasgass szabadidődben.

All times are GMT +1. The time now is 13:01.