![]() |
Quote:
Már az Ősök is azt gondolták, hogy egy magasabbrendű "valami" hozta létre a világot. Ez szépen hangzik, de az Ősök azóta már maguk is magasabbrendű fajjá nőtték ki magukat, sőt már a Daniel is volt olyan szerencsés, hogy csatlakozhatott hozzájuk egy időre. Ez, hogy az Ősöknél magasabbrendő "valami", ez önmagában nem újdonság, ilyen már volt. Még az is kérdés, hogy mi számít magasabbrendűnek. Egy bizonyos értelmezés szerint a mesterségesen létrehozott replikátorok is, és a Wraith is magasabbrendűek voltak az Ősöknél. |
A jóval több új faj felbukkanása szerintem azért nem meglepő, mert a korábbiakkal ellentétben (SG1 1-2; Atlantis 2) a Destiny cselekménye több tucat galaxison keresztül folyik, csoda lenne, ha mindenhol ugyanabba vagy épp semmibe nem ütköznének.
|
Quote:
ez még az sg-1-ben elment, mert ott legalább ismerték a goauld irást és nyelvet nagyjából, ahogy atlantison is az ősökét. de itt egy full idegen fajról volt szó, full idegen jelölés móddal, amivel az életben nem találkoztak... azért legalább azt beletehették volna, hogy "szerintem ez:..." és esetleg elösször vmi mellényúlást még, jóval bevehetőbb lenne és hitelesebb...:) |
SPOILER!
Én biztosan nem arra gondoltam volna, hogy olyan sorrendben halnak meg, amilyen sorrendben a bolygón meghaltak... Nekem sokkal inkább az jutott eszembe, hogy azért halnak meg, mert megpróbálnak visszaemlékezni valamire, amire nem lenne szabad. :) Kérdés: a végén a felvételen az ki volt? Biztos fel kellett volna ismerni, és egy újabb rejtélyt vetített volna előre, de lövésem sincs, hogy ki lehetett az... :o |
Quote:
Amúgy meg ketten meghaltak és a doki csaj rögtön rájött, h úgy halnak meg, mint a bolygón, tud vmit...:) Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem hagytál te ki belőle pár kockát mikor nézted?:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:07. |