![]() |
Quote:
|
Tudod, hogy csk úgy írtam.. ;) Érzékeltetvén, hogy milyen sebezhető. Nyilván másik hullával sem gyújtassz rá. A lényeg, hogy egy élőhalott, ami a foglalkoztatásához lenne kötve, a legsebezhetőbb lenne amit el tudok képzelni. Ezt próbáltam kifejezni ezzel a kisebbfajta túlzással. :D
|
Üres hektár
Ahhoz mit szóltok,hogy az üres hekiken ne a normál 8 lakos
férjen el nála hanem több. Megindokolható azzal,hogy a kényelemre ők már nem sokat adnak.:) Így az emberlopás megmarad ellenük,de a gyújtás már nem okoz akkora károkat... Konkrét javaslatom nics arra,hogy az üres területen mennyi lakosa férjen el. Azt teszteléssel lehetne kitalálni... Csak 1 apró ötlet volt. (Ne dorongoljatok le):) |
Quote:
Nekem a Kubbi-féle javaslat tetszik eddig a legjobban. |
Sziasztok!
lenne egy javaslatom a játszhatóbbá tételre: mit szólnátok ahhoz, ha a hulla már úgy is gyenge hadilag, akkor talán izgalmasabbá tehetnénk a támadásait a következőképpen: -A távolbalátás ne mutassa ki/számszerűen/a sereg mennyiségét,típusát, csak azt hogy érkezik.(hab lenne a tortán ha azt sem mutatná ki hogy hány kör múlva:-)) -tolvajokkal ne lehessen felmérni a távollévő seregeit Azt hiszem így egy hulla támadás máris nem tartozna a megszokott, úgyis pattan kategóriába, főleg ha több van egy szöviben. Illetve még a kísérést is nehezíti, mert azt sem lehetne így megmondani hogy mekkora szövi segítség van bekérve... |
Quote:
A hullák nem azért pattannak, mert számszerűen ki van írva a sereg, hanem mert gyengén támadnak. Ha egy hulla kv előtt 1-2 mp-vel támad (ami egy kicsit tapasztaltabb játékosnál már így van) akkor nem lehet szövihelpet bekérni. Az, meg, hogy ne mutassa a távolévő sereget, annyi, hogy gömb, éplist, tornyok száma, szövik távolsága, tehát megoldható az is. |
az is jólenne, ha kapna:1+30% védelmet
2+10% férőhelyet vagy ez nagy hülyeség? |
na akkor én is mondok egy ötletet a hullákkal:
-házaknál(csak ott) 20% bónusz -barakkokban 2-szer annyi katona is elszálásolható, de a másik fele csak "tartalékban". Értsd: van 100-as barakkférőhelyed és 200 katonád...a kintmaradt 100 katona nem elmenne, hanem "elraktározódna" és, ha lesz hely, akkor használható katonakét felhasználható lenne... - az élőholtak ellen való tolvajtevékenység is fertőzést von maga után - az élőholtak támadáskor is betegséget terjesztenek(kivétel, ha a támadóértékük kevesebb, min 20%-a a te védőerődnek) - az élőholtak ellen nem működik az ellenség vérszomja.(szóval az élőholtak automatikus vérszomja átalakul sima+30% támadóerővé) -az élőholtak sose lázadoznak Kb ennyi...nem muszály mindnek benne lennie de ha a nagyja bent van, akkor már az élőholtak később is játszhatóak lesznek... |
Quote:
|
Quote:
de még plusszba |
All times are GMT +1. The time now is 08:49. |