![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én szoltam 2-3 embernek és segitettem volna nekik de 1ik 3-4 hétig maradt, másik kiprobálta az kb 12 órát.
SOkkal nehezebb mint a többi hasonló játék. Ami viszont még mindig tetszik az hogy, ide azért kell gondolkozni is.(szerintem) ha nincs sok lové. meg a menü sokaknak bonyolult lehet eleinte mikor még a régi menü volt a zöld az zöld volt :D lent voltak a gombok akkor még annó nekem is bonyolultnak tünt. Már nem anyira. |
(Pici OFF: az is sokat segítene, ha az emberek tudnák, hogy mi a saját e-mail címük... Nem elgépelésre gondolok, mert ránézésre semmi baj a címmel, csak éppen nem létezik. Na most így se fog sokáig játszani...)
|
Quote:
|
Quote:
De ne 72 körről beszéljünk ,ez nem fedi a valóságot .... Lassu csopiba 24 kv! Az mire is elég? hát semmire még piacra se tudsz menni....:) |
Quote:
Egy szövi akár egy csapatnyi védelemmel meg tudja fogni a támadásokat... |
Egyébként a régi játékosok tényleg ezért hagyják abba mert egyszerűen nem tudnak 1 ről- a 2-re jutni...
Lehetetlen a fellépés ill. a fordulás..... Én is tudok legalább 30-40 embert aki azért szabizott mert nem tud lépni.... Ja és nem egy orival,hanem 2-3 ... Gondolom minden régi tud embereket akik ezen okból kifolyólag szabiztak... Minden évbe ősszel aktiválnak...és újra szabiznak... Azért tényleg el kellene gondolkodni ,hogy az a 20-30 ember mennyire befolyásolja egy csoport játékát akik Mnt nélkül fenn a kakasülön magasan haveri alapon héderelnek.. Én tudok egy konkrét példát : Neve Pool! "160521 5/U Pool (10) 32.027" Ha beledöglik egy szövetség akkor sem tud ilyet csinálni... Itt a régi aktív játékosoké a játék uraljak a csopi tetejét, a piacokat Ez nem bizonyíthatóan ,gyakorlatilag a játék szabályok megsértése... Persze tény ez a cél mimnél több kék szám megszerzése,miközben jól érzed magad... De őszintén ez így normál játék morállal nem érhető el... Várom az akciókat / reakciókat! U.I. Nyugodtan lehet keménykedni Pool ,hogy mennyiszer ütnél be ...Nem érdekkel...:) Nem azt mondom ,hogy nem vagy jó játékos mert elismerem az vagy de ennyire nem...az lehetetlen... EGYESSÉGES VERSENY SORÁN ILYEN NEM TÖRTÉNHET!!!!!! |
Quote:
Ha Mf vagy akkor mi van? |
All times are GMT +1. The time now is 00:48. |