Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Hódítós Póker Klub (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4486)

Princ 03-14-2011 16:44

Szerintem ha valaki tanulni akar, és azt szeretné hogy kioktassák (jó értelemben), akkor elmegy egy olyan helyre ami erre van, vagy megkér vkit aki hajlandó őt pesztrálni. Végére kialakulhat egy pozitív kapcsolat is akár.
De ha vki egy sima játékasztalnál folyamatosan tukmálja rá a másikra az ismereteit, azt legfeljebb csak azok fogják jó szemmel nézni, akik az előbbi csoportba tartoznak.

Hasonlóan volt evvel Szókratész. :) Osztotta az észt kérve-kéretlen, és voltak akiknek véletlen erre volt szüksége. A végét viszont tudjátok.

Akárhogy is, kár hogy most nincsen kiírva játék. Pool fárad. :(

Pool 03-14-2011 17:05

Elnézést, de csak most értem haza, egész nap a háznál csináltuk a vízvezetékelést, tiszta téglaport fújok :)

Mivel Remy és Pumi írt konkrét időpontot, így nem látom akadályát, hogy a következő verseny holnap (15.-én, kedd) 18.00-tól legyen.
Gondolom, addigra mindenki hazaér, ha megy vhová megemlékezni és vége is lesz a BL meccsre bőven :)

A másik kettőt a héten még ma kiírom, de legkésőbb holnap estig....

Mára raktam 3 verseny...

Troll 03-14-2011 17:39

Számomra megfelelő versenyidőpontok:

Hétköznap: bármelyik nap 19 óra (max 22)
Hétvége:-Szombat 18 órától bármikor (Igazából bármilyen időpont megfelel délután)
-Vasárnap 19 óra után(korábban nekem nem jó:()

A múlt hétvégén mindegyik időpont katasztrolfális volt számomra:)

Pool 03-14-2011 17:50

Elkerülendő azt, hogy miattam ne tudjatok játszani, szeretnék három Klubtagot felkérni Adminnak...

Feladatok csupán annyi lenne, hogy ha látják nem írok ki versenyt aznapra, akkor megtegyék...

Nem zárhatnak ki senkit a Klubból, de vehetnek fel újakat. A Versenysorozat versenyeit továbbra is én írom ki és az összesítést is én készítem róla...

Ennyi lenne csupán...

Akiket szeretnék felkérni erre az BeeLord, Remy és Killer...
Várom a válaszukat, elvállalják-e?

Killer 03-14-2011 17:55

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 283494)
Elkerülendő azt, hogy miattam ne tudjatok játszani, szeretnék három Klubtagot felkérni Adminnak...

Feladatok csupán annyi lenne, hogy ha látják nem írok ki versenyt aznapra, akkor megtegyék...

Nem zárhatnak ki senkit a Klubból, de vehetnek fel újakat. A Versenysorozat versenyeit továbbra is én írom ki és az összesítést is én készítem róla...

Ennyi lenne csupán...

Akiket szeretnék felkérni erre az BeeLord, Remy és Killer...
Várom a válaszukat, elvállalják-e?

nagyon szivesen.
épp ma gondolkoztam,hogy ezügyben írok neked:)

Pool 03-14-2011 17:57

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 283497)
nagyon szivesen.
épp ma gondolkoztam,hogy ezügyben írok neked:)

Beállítva, kérlek próbáld ki, hogy holnapra tudsz-e csinálni egy Bemelegítő versenyt a 7/12-es elé, mondjuk 16 órától. A beállítások a Versenysorozattal megegyező legyen...

Killer 03-14-2011 18:25

elvileg kész csekkold le főni:)

Pool 03-14-2011 18:27

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 283516)
elvileg kész csekkold le főni:)

fasza.....

Killer 03-14-2011 18:31

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 283517)
fasza.....

akkor nagyon ügyi vagyok:))
tehát emberek lehet engem is molesztálni versenyidőpontokkal!
amennyiben szeretnéd hogy tuti el is olvassam az igényed,akkor vagy itt privibe vagy ebbe az országba 353982.
a havi 12 versenyt továbbra is Pool apánk szervezi,de a mezei lötyögésekben tudok segíteni:)

Pool 03-14-2011 18:50

Várom a két másik Adminjelölt válaszát is...

All times are GMT +1. The time now is 11:55.