![]() |
én a ne légy barom 1re tippelek:)
|
Quote:
|
Srac: - Sör és punci, más nekem nem is kell.
Srac2: - Kellene szereznünk egy Törpillát. Srac: - Törpillát? Srac2: - Nem valami nagyseggű, middlesex-i picsát, érted? Hanem mint ez a helyes kis szöszi, amelyik jön, és disznólkodik a fiúkkal. Mint Törpilla. Srac3: - Törpilla nem kefél. Srac2: - Lószart nem. Törpilla az összes többi törppel kefél. Mit gondolsz, miért csinálta Törpapa? Mert a többi törp túl kanos volt. Srac: - Nem, nem, nem, Törpojáca nem. Úgy hallottam az homokos volt. Srac2: - Oké, akkor meg tudod mit? Amikor baszik velük, Törpojáca nézi őket. Oké? Srac: - És mi van Törpapával? Ő sem maradhat ki a buliból. Srac2: - Na igen, ő lefilmezi az egész orgiát. És később kiveri a szalagra. Srac3: - Először is: nem Törpapa csinálta Törpillát. Hókuszpók volt. Úgy indult, hogy ő Hókuszpók kémje, azzal a szándékkal, hogy megsemmisítse Törpfalvát. De a törp életmód túláradó jósága átváltoztatta őt. Az orgiáról meg csak annyit, hogy az egyszerűen nem történhet meg. A törpök aszexuálisak. Még csak nincsenek is szaporodószerveik a kis nadrágjaik alatt. Ezért olyan logikátlan, tudjátok, ez az egész törp-lét. Mi értelme az életnek, ha nincsen pöcsöd? Srac: - A francba, Donnie. Miért kell neked mindig ilyen okosnak lenned? |
donnie darko
|
elakadt a játék :(
|
Quote:
|
Tegnap eszembe jutott egy jó idézet ;)
- Jól van? - Jól. -Biztos benne? Úgy néz ki, mint akit szél kínoz. -Hamburgert ebédeltem. - Tettek rá majonézt? - lgen. -Megmondaná, hogy miért csinálják? Minden amerikai tudja, a hamburgerre egyetlen ízesítőt szabad tenni... Ketchupot! Vagy ha nagyon muszáj, azt a szószt, amit úgy imádnak Kanadában. Bár gyanítom, abban is van majonéz. Esküszöm, amikor rácsapják a majonézt, olyankor ölni tudnék! -Nem akartam felidegesíteni. - Ki ideges? Hiszen csak cseverészünk. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:37. |