Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1/A-ból való fordulás könnyítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4200)

Xeper 06-17-2010 07:26

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 256189)
elffel nem is elfet kell ütni, hanem orkokat;)

Kb annyival üt kisebbet az elf az orknál, mint amennyivel gyengébb egy ork védelme az elfnél (sőt: ha az elfünk támadó elf, akkor az ork támadója arányában magasabb lesz a tábornokok miatt, hiszen az elfnek nem lehet szinte tornya, elhanyagolható elf toronybónusza lesz). Tehát ha egy ork kínkeservesen átüt egy bunker elfet, akkor egy támadó elf hasonlóan nagy sereggel be tud verni egy orkot. Ekkor elkezdődhet az adok-kapok, mert gyakorlatilag nem marad az elfnek sem serege otthon. Töredék seregekkel viszont már nem akkora király az elf, főleg, hogy az ork kap egy kellemes kitámadási bónuszt -szerinted ki indul nagyobb esélyekkel? :)

Rob 06-17-2010 08:51

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 256190)
Kb annyival üt kisebbet az elf az orknál, mint amennyivel gyengébb egy ork védelme az elfnél (sőt: ha az elfünk támadó elf, akkor az ork támadója arányában magasabb lesz a tábornokok miatt, hiszen az elfnek nem lehet szinte tornya, elhanyagolható elf toronybónusza lesz). Tehát ha egy ork kínkeservesen átüt egy bunker elfet, akkor egy támadó elf hasonlóan nagy sereggel be tud verni egy orkot. Ekkor elkezdődhet az adok-kapok, mert gyakorlatilag nem marad az elfnek sem serege otthon. Töredék seregekkel viszont már nem akkora király az elf, főleg, hogy az ork kap egy kellemes kitámadási bónuszt -szerinted ki indul nagyobb esélyekkel? :)

szerintem a jobb játékos. a pénzesebb játékos. az a játékos aki többet tud jelen lenni. ha ezek az ork paraméterei, akkor az ork az esélyesebb:)

Ati 06-17-2010 09:20

A stratégiai megbeszéléseket légyszi a stratégia témában. Itt most az 1/A-ból való fordulás könnyítése a téma. Ne kanyarodjunk ennyire el tőle. Köszi.

Rob 06-17-2010 12:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256194)
A stratégiai megbeszéléseket légyszi a stratégia témában. Itt most az 1/A-ból való fordulás könnyítése a téma. Ne kanyarodjunk ennyire el tőle. Köszi.

valamit lépni kellett mert teljesen bahalt a téma, pedig olyan jó kis topic ez, hogy még a fiamnak is innen olvasgattam esti mese helyett:)

vissza a témához. az 1/A-ból fordulás könnyítése szerintem nagyon jó dolog. vélemények?;)

Gabro 06-18-2010 13:40

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 256208)
valamit lépni kellett mert teljesen bahalt a téma, pedig olyan jó kis topic ez, hogy még a fiamnak is innen olvasgattam esti mese helyett:)

vissza a témához. az 1/A-ból fordulás könnyítése szerintem nagyon jó dolog. vélemények?;)

off:

tényleg igazad van...
miben is?

on:

sok ötlet elhangzott itt, mindegyiknek van jó és sajnos rossz oldala is, tehát egyelőre bizonytalanság van...

csabi 06-18-2010 13:43

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 256297)
off:

tényleg igazad van...
miben is?

on:

sok ötlet elhangzott itt, mindegyiknek van jó és sajnos rossz oldala is, tehát egyelőre bizonytalanság van...

az A-ból fordulók személyiségek számához kötött fix hektárjának mi a rossz oldala?

Gabro 06-18-2010 14:08

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 256299)
az A-ból fordulók személyiségek számához kötött fix hektárjának mi a rossz oldala?

az, hogy a mostani állapotnál táposabb, de nem kicsit hanem NAGYON.
azt hiszem ezt már többen ki is fejtették, egyébként ezt az ötletet én is támogatom, csak a túlzott könnyítés miatt Atiban elég nagy az ellenérzés, legalábbis én így emléxem:)

Killer 06-18-2010 14:49

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 256306)
azt hiszem ezt már többen ki is fejtették, egyébként ezt az ötletet én is támogatom, csak a túlzott könnyítés miatt Atiban elég nagy az ellenérzés, legalábbis én így emléxem:)

én ezért mondtam hogy induljon 7k hekiről!
azért nem árt ha kell egy kicsit gürcölni:D

csabi 06-18-2010 14:53

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 256306)

ha jól be van állítva a legkisebb fix hektár, akkor nem tápos.

kevesebb, mint 2 éve 5000 hektárral fordultam A-ból, most tápos vagyok? :)

vityu 06-18-2010 15:12

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 256316)
kevesebb, mint 2 éve 5000 hektárral fordultam A-ból, most tápos vagyok? :)

Én mindenképpen úgy érzem, hogy igen! :D

All times are GMT +1. The time now is 19:59.