![]() |
Quote:
Nem úgy ismerlek Téged se, mint aki olyannak örülne, amiért nem dolgozott meg. Szóval inkább Te vedd észre a hibát, (ami előrébb sorolt) mint más hurrogjon emiatt :D Nekem pl lövésem sincs mikor hogy kapunk pontokat :) De nem is annyira érdekel. Egyszer elolvastam, de nem ez a lényege a játéknak szerintem. |
Quote:
|
Quote:
Erre magamtól is rájöttem. :P |
Megkérdezhetem, hogy Tuvalu miért kapott 5 pontot?:D
Ha jól látom 4-en játszottak. Vagy a pontozásnál a töltelék országok is elveszik a minusz pontokat? Szerintem itt egy újabb nem egyértelmű része a kiírásnak. Arról volt szó, hogy nem ugyanaz megnyerni egy 3 fős és egy 12 fős párbajt. Akkor most mi a különbség egy 4 fős párbaj megnyerése (4 játszó orival) és egy 7 fős párbaj megnyerése (7 játszó orival) között? Semmi?:D 1 Tuvalu (#3490) 10772 0 vip kör 2 Numer@ (#252331) 9792 0 vip kör 3 A száműzött visszatért! (#616436) 9562 0 vip kör 4 BorzalmakVárosa (#199867) 8268 5 Kard-szárnyú lepke (#442288) 7850 6 Bob bá visszatért (#610870) 7850 7 Horland (#1) 7850 |
Quote:
És mivel közben nem módosítunk szabályt, ez gondolom így is marad :) |
7 fős volt a párbaj, az első két helyezett nem kap minusz pontot. A töltelék országok viszont kizárásra kerülnek a párbajsorozat további részéről, kivéve értelemszerűen a szervezőt, mint kezdőértéket jelző határt.
|
Quote:
Nehogymár az aki az előző párbajon 8 indulóból első lett ugyanannyi pontot kapjon, mint aki 4-ből. .:D Na de én itt lezártam. |
Quote:
Akkor indítványozom, hogy a jövő évi kiírásban, legyen benne, hogy mindenki egyszer lehet töltelék ország, aztán kizárásra kerül! Ha valaki akar játszani jelentkezzen a párbaj előtt közvetlenül, vagy oldja meg a belépést! Nem szeretem amikor felelőtlen emberek miatt kerülnek hátrányba egyesek! |
Hm. Be nem lépett töltelékori nem kap helyezést, ellenben a csoport létszámába beleszámít? Ezek egyike sem volt a kezdeti kiírásban kellően részletezve. A menet közben tapasztalt döntés/működés pedig mindkettő a kizárás felé mozdult el. Azonos elvet követve csak az egyikre került volna sor.
|
Én most nagyon restellem, hogy kiment a fejemből a párbaj, pedig játszani szerettem volna :(
De teljesen kiment a fejemből. Most először voltam töltelék, remélem nem lesz ilyen több részemről. |
All times are GMT +1. The time now is 22:46. |