Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Raktárkulcs helyett más törpe fajivarik: (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=404)

Stev 05-14-2007 01:30

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 96069)
en meg mindig azt mondom, hogy maradhatna a raktarkulcs, csak vedjen az epuletfelmeres ellen hasonloan mint az elf fajivarija a varis seregfelemeres ellen. persze akkor nem raktarkulcs lenne a neve, hanem vmi mas.

az eplista hianya hasznos lenne a torpoknek, nem lehetne megtudni hany tornyuk, stb van.

Igen, az a Fantomépület vagy Tárnakulcs nevű elképzelés nekem is határozottan tetszett.

Fusio 05-14-2007 09:11

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 95477)

2. Ha nem is éri meg a tekit vinni a nyersivel szemben, szerinted ha a toli nyersit nem tud vinni, akkor mit fog lopni hogy legyen pénze? Még jó hogy tekit.

Ha nem tud nyersit vinni,akkor keres mást:D ...amugy meg ha akarja csak vigye a tekit ha annak nevetséges ára van...Én még mindig amelet vok, h elég lenne ha a rakit 80% lenne védve...nagyon sokat jelente ez a termelő oriknak:rolleyes:

lacqa 05-14-2007 11:18

Quote:

Originally Posted by Fusio (Post 96100)
Ha nem tud nyersit vinni,akkor keres mást:D ...amugy meg ha akarja csak vigye a tekit ha annak nevetséges ára van...Én még mindig amelet vok, h elég lenne ha a rakit 80% lenne védve...nagyon sokat jelente ez a termelő oriknak:rolleyes:

ehh. hányszor kell leírni, hogy a gyakorlatban létező törpék számára a nyerslopás nem okoz problémát, soha nem okozott. általában a teki visszavásárlás sem okoz gondot, van elég pénzük rá. a gondot az okozza, hogy nem biztos hogy van elég piaca ahhoz képest ahányszor lelopják tekiben, illetve hogy ha tekilopás után kihagy egy-két - urambocsá több - kört, akkor elmennek egységei is stb. ha ennek megakadályozására nincs fullra töltve, akkor meg még sebezhetőbb. miután a rakivédelem növelése a tolvajt átirányítja a több nyereséget hozó tekercsekre, így azzal csak még rosszabbul jár - legjobb esetben változatlan a helyzete.

még mielőtt valaki feltenné a másik unalomig hallgatott lemezt: a törpe most is játszható, főleg szöviben. de ha már hozzányúlunk, akkor legalább segítsük, és nem rontsunk a helyzetén!

nyolcvan 05-14-2007 18:33

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 96069)
en meg mindig azt mondom, hogy maradhatna a raktarkulcs, csak vedjen az epuletfelmeres ellen hasonloan mint az elf fajivarija a varis seregfelemeres ellen. persze akkor nem raktarkulcs lenne a neve, hanem vmi mas.

az eplista hianya hasznos lenne a torpoknek, nem lehetne megtudni hany tornyuk, stb van.

Ez jó ötlet
elvégre a törpök közel állnak a földhöz, bányászathoz, akkor csak eltudják valahogy rejteni az épületeiket a föld segítségével, vagy valami ilyesmi

úgyis eléggé rosszak varázslásban, gömböt szinte mindenki tud készíteni róluk (kivéve a hulla :D), akkor nem kellene már az éplista

Valezius 05-14-2007 18:43

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 96249)
Ez jó ötlet
elvégre a törpök közel állnak a földhöz, bányászathoz, akkor csak eltudják valahogy rejteni az épületeiket a föld segítségével, vagy valami ilyesmi

úgyis eléggé rosszak varázslásban, gömböt szinte mindenki tud készíteni róluk (kivéve a hulla :D), akkor nem kellene már az éplista

Olvasd már végig a topicot :o Ez már meg van ideologizálva, nem kell neked is. ;)

Tsobi 06-14-2007 15:53

egy kósza emlék :p

Elmémbe ötlött egy nagyon régi emlék,mikor a törpének más volt a faji varija ... (nem tudom jól írom-e) Potrien-módszer volt a neve és a katik továbbképzésének a gyorsítását segítette elő ... szerintem azok után,hogy ez bekerült az előnyeibe,nem kell semminemű változtatás a faji varijával kapcsolatban. Ha valaki mégis erősködik,akkor legyen megemelve a raktárkulcs védelme .. hogyha elfelejti egy törp felrakni,azaz nincs Ht-ja,akkor nagyobbat bukhasson,mint a gnóm,ha nem rakja fel a kk-t :)

Xeper 06-16-2007 13:40

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 103134)
Elmémbe ötlött egy nagyon régi emlék,mikor a törpének más volt a faji varija ... (nem tudom jól írom-e) Potrien-módszer volt a neve és a katik továbbképzésének a gyorsítását segítette elő ... szerintem azok után,hogy ez bekerült az előnyeibe,nem kell semminemű változtatás a faji varijával kapcsolatban. Ha valaki mégis erősködik,akkor legyen megemelve a raktárkulcs védelme .. hogyha elfelejti egy törp felrakni,azaz nincs Ht-ja,akkor nagyobbat bukhasson,mint a gnóm,ha nem rakja fel a kk-t :)

Bárcsak visszaolvasna mindenki, aki hozzászól egy témához...

Kubbi 06-18-2007 09:54

Nekem is lenne egy ötletem. Még nem olvastam ezt sehol. :)
Igaz nem faji vari, de lehet hogy megoldaná a törpök problémáját. :)

A törpöknek 20%-ra tenném a lakitekit, és 30%-ra a faji bónuszukat.

Synkel 06-18-2007 19:56

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 103688)
Nekem is lenne egy ötletem. Még nem olvastam ezt sehol. :)
Igaz nem faji vari, de lehet hogy megoldaná a törpök problémáját. :)

A törpöknek 20%-ra tenném a lakitekit, és 30%-ra a faji bónuszukat.

És egycsapásra beszüntetted a törpét mint hadist pl A-ban... Nekem törpivel állandóan gondot okozott, hogy hiába a sok férőhely, teki csak 30-at ad

Kubbi 06-18-2007 20:08

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 103850)
És egycsapásra beszüntetted a törpét mint hadist pl A-ban... Nekem törpivel állandóan gondot okozott, hogy hiába a sok férőhely, teki csak 30-at ad

Jaa már értem. A seregkoptatásra gondolsz? :)
Akkor nem szóltam.

De a fantom épület miben oldja meg a tekilopás problémáját?
Illetve gnómot mégse lehet a törpéből csinálni... :)

All times are GMT +1. The time now is 20:46.