![]() |
Quote:
|
csempe javaslata alapjában véve teccik
az a gond vele hogy egy 5k hekis orira levetitve az hogy 10ember 1 pont az lefelezi a fokozotáv végét is számszeruen egy 5k hekis ori 237k ponton van a fokozotáv vége 295k pont jelenleg ha 10 ember 1 pont akkor 232,5k ponton lenne az ori es 260k pontig birna csak fokozni ha 15 ember 1 pont akkor 229,166k pontos lenne az ori és 248,333 lenne a fokozotáv vége ami ugye max 20k pontos ráfokozást tenne lehetővé 5k hekin ami szerintem a vicc kategoriába tartozik 1k hekire levetitve ez azt jelentené hogy 3833pontot birnál csak mozogni a pontlistán !!! tehát ha esetleg ez be lenne vezetve akkor azt a 70es szorzot ami most van duplázni vagy triplázni kellene hogy arányaiban megvalosithato legyen a ráfokozás mint eddig csak drágább legyen ne ugy hog harmadakkora mozgástered van 3szor drágábban mint idáig |
Quote:
|
Quote:
Szóval nem csökken annyival a mozgástér a hektárt tekintve. Lehet, hogy érdemes lenne a 70-szeres szorzót 100-asra növelni, csak akkor megint ott vagyunk, hogy az első helyre befokozódott oriknak túl nagy lesz az értéke. |
igaz ugy már tenyleg nem oldja meg a problémát
csak drágább lessz mondjuk a D csopiban a 2400 heki folotti uteseidre egy deka kedvezményest sem kapsz es ráfokozni se birsz a folotted lévore és horror aron fedezésre kényszerulsz ha ennyire leszukul a mozgástered a 10 ember 1 pont még esetleg elfogadhato de klausztrofobiás leszek ha ennél szukebb határok kozt tudok csak mozogni |
pontositok a 10ember 1 pontot még támogatom is
csak ne legyen tobb mint 10 igy megoldodik hogy maxhekire lekopott ori ne lehessen nagyobb mint a 1,5 szer akkora normál felépitésű |
Teszt jelleggel ez be is kéne vezetni hamar hamar és akkor lehetne látni hogy okoz e problémát (10 ember 1 pont)
|
Quote:
2010-04-19 20:03:39 SATU A HODITO (#140319) elfoglalt 200 hektárt siQ`s country (#526571) országától. Remyék szabin... |
Gee, az a legnagyobb baj most Veled, amit Ati már leírt, hogy az önös érdekedet nem tudod háttérbe szorítani...
Nekem és a klánomnak A-ban is elég szar lenne, hogy 1 milla katona kellene egy esetleges elfokozáshoz, mégis a javaslatot támogatom... Azért, mert én is leszek lassan 10 szemes (bár Tibu szerint a 9 se lesz már meg :D:D) és jól fog jönni ez a módosítás... Ahogy idővel elég sokan leszünk így... Vmit vmiért, nem? :) |
Quote:
nem hinném hogy az onos erdekeit nézné igaz frocsogosre sikerultek a beirásai de azért igaza van néhány dologban lehet nem igy kellett volna lereagálnia de ő már csak ilyen :) valahol meg is ertem fogy felkapta a vizet a xarjuk le az anarchosokat tipusu hozzászolások után bennem is folment a pumpa kicsit szivesen reagáltam volna rájuk de az irásjogom harmadszor nem akarom elbukni :D |
All times are GMT +1. The time now is 05:11. |