![]() |
Quote:
Mi a javaslat?:eek: |
Quote:
|
Quote:
Elkezdtem egy példa történetet írni, de aztán inkább eltekintenék tőle (pedig szerintem tanulságos... csak hosszú is :) ). A lényege kb annyi lett volna, hogy ha valaki csak úgy tudja sikeresen felvenni a küzdelmet mással, hogy vagyont újrázik, akkor fölösleges nekiindulnia a top ellen. És ezért fölösleges más játékát elrontani azzal, hogy értéktelenné tesszük a termelését. Jelenleg adott a játéknak egy funkciója, amit sokan nem arra használnak, amire való. Ezt célszerű megváltoztatni, hogy az egyes esetekben túlzásba esők ne ronthassák el sokak játékélményét, de az eredeti funkció ne szenvedjen csorbát. Erre szerintem Ati javasolt korlátja nagyjából megfelelő megoldást nyújt. Annyit módosítanék, hogy katirestartra én egy kb 1milliós limitet mondanék fajtánként. Elég könnyű pl A-ban ellődözni fokozgatások nélkül is ennyit. (az Alapítvánnyal pl egészem spórolósan haladva jöttünk fölfelé, és elment fejenként vagy 1 milla egység) |
Quote:
|
Quote:
Off Nemrégen 3 új harcossal gyarapodott klánunk. Mindhárman már az 1/A topjában voltak mikor beléptek hozzánk. Az első pillanattól fogva bizonyították, hogy remek játékosok. Az meg sem fordul a fejedben Batu, hogy a nagy klánok soraiba nem benyalás, hanem rátermettség és játéktudás alapján kerülnek be játékosok? Off Halljuk Batu mi a javaslatod! |
sziasztok.
en nem valtoztatnak rajta, mindenkinek adott a lehetoség, hogy ujrazzon az mas kerdes, hogy él-e vele. |
Quote:
Olvass értve kérlek, csak ismételni tudom önmagam. Esetleg olvass vissza kicsit előbbre és ne csak a mai napot nézd. Nem látom, hogy értelme lenne változtatni az újra szabályait. Ati statisztikái, hogy hány országot érint a szabályváltozás illetve a magánvéleményem, hogy nincs más út az a-ban nem csak 1k kört eltölteni akaróknak az indokaim. |
Quote:
köszönöm |
Quote:
Egy két ori is tönkrevághatja a piacot, simán felhalmozhat több 100 milla tekit, ahogy ez G-ben megint történik... ahol gondolom, nemsokára látunk megint egy "Batu újrát"... |
Quote:
Komolyan tudsz élni, sértegetsz aztán meg jössz sírni hogy begyilkolták a katonáid. Komolyan csak te nem látod az ok-okozati összefüggést aközött, hogy bántanak, és aközött, hogy olyanokat is sértegetsz, aki nem haragudtak előtte rád? :D Bocs az offért, de ez most telibetalált :) |
All times are GMT +1. The time now is 20:17. |