![]() |
Quote:
totya: már ne haragudj de miért képzeled azt hogy a helytartó majd olyat fog csinálni amire te magad vagy más akinek nincs helytartója nem lenne képes, ha épp online? Ez nem lenne jogtalan előnyhöz juttatás? A helytaró eladja a katonáidat ha rendeltetés szerűen használod, ahhoz meg olvasni kéne... |
Quote:
Amennyiben törlöd a saját eseményeid a főoldaladon, akkor a fontos eseményekből is törlödnek az események! |
Köszönöm, valóban ez lehet a megoldás.
Reggel még látható volt a tegnap esti esemény, azután eltünt. De előtte tényleg töröltem a főoldalon. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
- nem, nem törölték. - Válasz: de, törölted. - Nem, nem törölte. - De, törölted. - Nem, mondom, hogy nem töröltem. - De. - Ja hogy az eseményeket? Azok töröltem. :D:D:D |
Quote:
Off Igen, de válaszokról meg egy kis szemelvény: Egyszer a szövetségesem MSN-en behívott egy srácot, aki azért panaszkodott, hogy elmennek a katonái és nem a piacra mennek. Kb. öten soroltuk a lehetséges okokat...Természetesen minden bevan állítva a Ht-nél, mindenre Igen volt a válasz, kivéve a 20. utolsó kérdést.....V.I.P. vagy?:D Off |
Quote:
|
Ööö, Steve-nek mintha lett volna itt még egy üzenete. Az megoldódott időközben?
|
Zsold nélkül
Sziasztok!
A katonák elhagyják az orit, ha nem kapnak zsoldot. Voltam már ilyen helyzetben, de max 4 körig és csak a morál zuhant le. Ha több ideig nem kapnak pénzt akkor mi lesz? |
All times are GMT +1. The time now is 22:18. |