![]() |
Én mindenhol akkárhova nézel:cool:
|
Quote:
nem Proci és késsz:p |
hello mindenki
Eke vagyok .Az erdélyi SzékelyKereszturon lakom.(Erdély).Szerintem egyelöre csak ennyit.Akinek több infora van szüksége zöldeljen rám . Expandria 262642:D |
Quote:
|
Nah akkor én is már:)
Sziasztok:) Sebestyén a nevem, Svájban tanulok, félig erdélyi származású vagyok, amire büszke volnék:) Országaim javarészt valami viz-jun-osak, szóval azokban megtalálsz:) Azt hiszem ennyi:D |
ismerhettek jópáran mert X fórumban verseltem
miközben a szomszédimat katonákkal perzseltem sokan tudják rólam hogy a Súgót is jól ismerem gyors választ meg ritkán adok mert hát lassú a netem játszom néhány éve, de profinak magam nem tartom egyébként is sokszor munka-nélküli a helytartóm azt vallom hogy mindenkinél lehet jobb e játékban de a korrekt kapcsolatban rengeteg ajándék van elvem hogy a kezdöket is csak néhányszor ütöm meg mert velem is kitolhatna ha haragos a tömeg kezdö orik segitését fórumon is vállalom míg a többség egy cimet ad én a sugót tálalom ha fórumon nincs uj téma és jönnek az alkeszek néhány tea-változattal ajánlatokat teszek ennyi infó rólam elég vagyis lehet talán sok következzenek ezután oribemutatások elsö orim, nevem hordta és lett óriás varis ujonc lévén lassan haladt mert szivatta sok hadis három hulla karolta fel, tölük sokat tanultam :) azóta már nincsen oly faj amelyiket szapultam másik orim neve kétes igy: ¤Mocsok°káPhoszta°lak¤ de mondd egybe és a ph-t f-nek ejtsd a közepén vari-tolvaj volt a szentem sokszor nyersit loptam csak sok kárt nem tett, arra volt jó hogy környéket bosszantsak azután egy gnóm tudóssal hadi orit próbáltam igen erös amatörként a környéket portyáztam vari, toli, másik hadi, társultam e bandával topba jutottam velük és ZabolázatLanká-val szilveszterkor az orikat törölte egy családtag :( azóta nincs távoli cél, csak jól játsszak aránylag jót és szépet megtalálni – bármit megteszek ezért ugy szólithatsz ahogy akarsz, mondj ^°v°^ bármi mást, de ne vért ^ kis bánatom van hogy nemrég bezárták X fórumunk pedig sokan igyekeztünk hogy vidámakat irunk egy-két bunkó ember miatt kik a szabályt felrugták iyen versek dömpingjétöl a többséget megfoszták Lanka |
Quote:
|
nahát, egy denevér :D
|
Hali mindenkinek (:
Becenév: Fusio or Fúzs 18 éves vagyok jelenleg még tanulok,de 1. a hód :)):cool: Hajdúböszörménybe lakom...mellete aktiv sportember vok :D :D FuSIoN InPecT LanD (#312991) ---> itt vok megtalálható :D |
ismerlek, asszem :)
szia |
All times are GMT +1. The time now is 20:58. |