Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

voli_beneth 05-07-2007 22:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 93925)
Ahhoz, hogy egy elfet sikeresen megtámadjanak, nem kis erőfeszítés szükséges. Nem olyan akció, amit naponta többször véghezvisznek... Ha meg egyszer valaki több napos rákészüléssel, nem kis kockázatot vállalva EGYSZER betámadja, akkor miért kell feltétlenül visszatámadnia, és megbosszulnia mindent?

Na azért ez már jó....
Ha a te országodat betámadják,akkor ne mond már, hogy nem teszel meg minden tőled tellhetőt, hogy árts neki?
Vagy írsz neki egy üdvözlőlapot, és meginvitálod legközelebbre is?
Ennyire ne nézzétek már birkának az elf-et sem!

laci 05-07-2007 22:22

Quote:

Ahhoz, hogy egy elfet sikeresen megtámadjanak, nem kis erőfeszítés szükséges. Nem olyan akció, amit naponta többször véghezvisznek... Ha meg egyszer valaki több napos rákészüléssel, nem kis kockázatot vállalva EGYSZER betámadja, akkor miért kell feltétlenül visszatámadnia, és megbosszulnia mindent?

Igazad van, akkor miért is lehet visszakísérni sereggel a támadó országot? Rákészült, megtámadott, nem kis kockázatot vállalva EGYSZER betámadott, miért is kellene visszakísérnem?

Már bocs, de ha valaki megüt, hadd üssem vissza, ne csak bámuljak...

Yberia 05-07-2007 22:22

Quote:

én büszkeségből szoktam :) no meg némi haszonért :P

Spanyol somolyog görbe orra árnyékában :D

merlin 05-07-2007 22:23

tán a kezdőknek az elfet a lehetőségek végére kéne rakni, nem elsőnek

Akár 05-07-2007 22:23

Azt hiszem, keresek is egy jó kis elfet a fél-elfemnek, és átgyaloglok rajta a seregemmel. :)

Csak gyengébb a védelme, mint az enyém. :)

Tsobi 05-07-2007 22:23

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 93859)
Örülök ha a készültségem A-ban 60% körül mozog úgy hogy max a markotányt teszem fel mikor épp sikerül és távolt nézek a klánnak...
védelem álandóra? iszonyat luxus
Ha jönnek felteszem... ha sikerül...

Ezért nem kell bruitál 85% barackos orkot tartani... csinálj templomot..sikerülni fog !!

TDK 05-07-2007 22:23

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 93919)
leutnek 60 hekit ? na es ? a tobbi fajnal nagysagrendekkel erosebb vagy vedekezesben. masok megse panaszkodnak.
ha szted kevesebbet er a vedelmi bonusz akkor miert nem tamadobonuszos fajjal jatszol ?

elöször is, nem szerintem ér kevesebbet, hanem egyszerüen csak kevesebbet ér.
képzeld, játszom támadobonuszos fajjal is, ettöl függetlenül, söt, ezzel együtt sem értek egyet a kasztrálással.

és ami ezt a na és megjegyzésedet illeti, én eddig sem panaszkodtam, mert volt lehetöségem ártózni. ahogy neked hadisként, ha ellopom a tekidet, van lehetöséged megütni engem földért(vagy mészárra,stb).
Az persze igaz, hogy te hadisként két körröl vagy hatékony, mig az én tolijaim messzebbre is elérnek, de ne magyarázd nekem, hogy az én tolis ártózásom arányban van a te pusztitásoddal

Yberia 05-07-2007 22:25

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 93932)
Ezért nem kell bruitál 85% barackos orkot tartani... csinálj templomot..sikerülni fog !!

láttál te már orkot imádkozni? minek oda templom, imádkozik az eleget, aki felé a pacik mennek, nyííííííííhaaaaaaaaaaaaaa

Spanyol

nyolcvan 05-07-2007 22:25

Quote:

ez a sok készülés inkább csak az A-ra vonatkozik, nem?
nem lehet hogy télleg túlságosan az A-hoz viszonyitva lett alakitva minden :confused: ;)

az alsóbb szinteken simán beférnek hozzá tolvajokkal (mivel sokkal több ott a félelf) aki elöször kitekizi, utána gyilok stb.
és az elfet a szövibe mostmár nem nagyon fogják bevenni, mert nem nagyon tud hasznos lenni a szövinek, ezért nem lesz szövitársa, aki lehúzza a félelf készültségét..

-Hiena- 05-07-2007 22:26

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 93922)
a hírnevek figyelése nem számít nagy dolognak, az még nem tartja vissza az ártozó óriást..
még mindig nem értem, hogy egy óriást mégis hogy lehet kicsinálni tekilopással?
az a 80% nagyon jól védi az ellen..

de OFF-nak legyen vége

ez kesz :D tekilopassal akarod kicsinalni az oriast ? barkit ?
miert kell kicsinalni ? bekesen eldegel, lopassal tengeti napjait es ha ugyes akkor 1 haja szala se gorbul.

All times are GMT +1. The time now is 12:08.