![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Boldog ember lehetsz:D Nálam körönként 4-5 rengés jön be és mellette vagy 2-3 tűzgolyó. Ennek ellenére kitűnő egészségnek örvendek:D:D:D |
Quote:
Ja és az ajánlat tőlük jött... Valizeus, nem hinném hogyha a varis pattan lefelé 1 hadissal szemben 2x ugyhogy nem vitte az összes szövisegítségét az 1 vesztes háborunak számít... Azt se gondolom, hogy a varis kapott 2 rombolást és 3 körre alá került az ellennek, önmagában egy elveszített helyzet lenne.. 3.an még sértetlenek voltak a szövinkből... Itt azt kellett mérlegelni, hogy elszórakozzuk a meglévő pénzünket erre és dicsőn elmondhatjuk h nyertünk v dipizünk és halad mindenki tovább, nem kockáztatva azt hogy jön 1 másik héja szövetség, aki mind2 félt ledarálja... Ezt nekik is és nekünk is márlegelni kellett... Nekünk sikerült kulturált módon megoldani... Nem szidtuk egymást, játszottunk, mikor úgyéreztük elég, nyitottunk a diplomácia utján és megegyeztünk... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Lenne egy fontos kérdésem!
Nos arról van szó, hogy ez az újonnan bevezetett szabály kissé összezavar.
Nem tudom mit szabad és mit nem.... Jól lenne ha Ati véleményt mondana. Nos az történik velem, hogy van egy ori aki rámszáltt. Amikor fenn van akkor azonnal támad mióta egyszer elkezdte. Az a gondom, hogy nem tudom mit tegyek.... Szívem szerint rátapadnék és úgy elverném, hogy azt is megbánja, hogy megszületett... Csak attól félek ezt akkor annak minősítenék, hogy törlésig ütöm, bár ezt csinálnám szívesen mert ő ezt teszi velem! Viszont én jelentgetőzni sem akarok mert meg tudom védeni magam, de tudom, hogy akkor totális háború lenne és addig amíg eggyikünk orija létezik nem lessz vége. De ha belemegyek és leradírozom a játékból akkor meg félek átraknak az anarhisták közé. Jó lenne ezt tisztázni, mert én nagyon unom azt, hogy sokkal jobb játékos révén nem merem annyiszor ütni,hogy belerookanjon, mert ő csak párszor képes ütni de azt mindenesetbe ki is használja!!! Nagyon unom, hogy egy kis szemtelen ugribugri kis szöcske miatt nem birom fejleszteni az orim. Szóval Ati légyszives mond meg mi legyen? Vagy rakd le az anarhistákhoz és ebben az esetben megmindom ki az, vagy adj zöld utat, hogy leverhessem. Nagyon nem jó ez az álldatlan állapot! Én nagyon szeretem ezt a játékot és rég játszom, de ez így nem jó, hogy nem tudom eldönteni mit szabad és mit nem... |
Szóval az előzőeket nem panaszként írtam, csak azért, hogy kapjak már egy olyan felvilágosítást amiből megtudhatom ilyen esetbe mi a teendő, mivel szeretnék a szabályokban lefoglaltak szerint játszani és mivel nem vagyok egy elveszett lélek,:D:D:D ezért meg is állom a helyem ilyen faramuci helyzetekbe is, de tényleg szeretném tudni most mit csinálhatok?
Nem szeretem magam hagyni, de azt sem akarom, hogy átkerüljek az anarhista csopiba mert visszaütök. Mivel megpróbáltam egyszer kétszer, de nem áll le és csak úgy tudom leállítani ha teljesen szétszedem az oriját darabokra. Persze ha nem kapok eggyértelmű válasz kényteten leszek megsemmisíteni az oriját még akkor is ha ezért töröltök. Nem fogom magam hagyni! |
All times are GMT +1. The time now is 20:03. |