![]() |
Szerintem az A, illetve a fordulás halála, csak az angolban és a románban állhat fent. Csak itt volt esély elhúzni a topnak fedezéssel. A németet ilyen veszély nem fenyegeti.
Valóban a megoldás az, hogy játszanak az emberek. Ezt kell valahogy elérni. Ezért csesztetem Atit. Próbáltam rajta segíteni, hogy az 5.en keresgélek emberkéket, de behalt a dolog. Mindegy, én teszem a dolgom... |
Quote:
A VIP súgó több módszert is ír erre, hogy hogyan, mindenki kedve szerint választhat a szerencsejáték és a biztosabb módszer közül. |
2007-06-23 11:02:09 T-HUNT (#62) has attacked Seres imaginarios (#76) and conquered 1197 acres of land.
Nem most volt ugyan de nekem csak most tűnt fel :D Gracca nekik ! |
Quote:
Grat a t-huntnak nice job!;) |
Quote:
Igazán köszönjük, főleg azt, hogy a Szkarabeusz nem kísért bennünket kítűntető figyelmével sem... :) |
Quote:
|
2007-06-25 10:02:09 The Good, the Bad and... we are waiting for the Ugly! (#94) has attacked Seres imaginarios (#76) and conquered 285 acres of land.
2007-06-25 05:02:08 Legio X Equestris (#24) has attacked Seres imaginarios (#76) and conquered 1141 acres of land. |
Quote:
|
jaja, szedem össze nektek a földet
de a mocorgással nme értek egyet nekem úgy tűnik, hogy aki A ban van, az mind játszik valahol és sűrűn ránéz az angolra, s mivel folyamatos a termelés, amint lehetőség adódik megvan a lehetőség a lecsapásra szegény seres... pea |
grat
Bár szerintem ehhez nem kell tudás. :-D pea |
All times are GMT +1. The time now is 17:56. |