![]() |
Quote:
azért dícséretet szerintem ne várj tőlünk :D:D |
Quote:
majd ha én is olyan nagy profi leszek mint egyesek én is adok fel ilyen hirdetést:D:D:D jó dolog háborúval kezdeni:P |
xxxxx (#xxxxxx)
2007-04-02 15:00:08 Helyezés: 163 Érték: 9687 Kezdő vagyok! de már volt egy 11000valahány érték ponotom volt. szövit alapuitanék A magyar nyelv normális használata is hódítózás közben ragad rá az emberre? Nem értem, attól, hogy valaki kezdő, (emiatt nem akadok fenn azon a 11K értéken) még sikerülhetne neki magyarul írni :( Helyesírási hibák túlzottan nem érdekelnek, bár diplomáciában azért elvárható lenne az is, hamár 3 napig kinn díszeleg az irat a falon... |
ilyeneken ne kapd fel magad lehet 5 percet kapott a nővérétől ,h gépezzen;)
|
Quote:
|
xxxxxxx (xxxxxx)
2007-04-02 09:56:52 Helyezés: 1xxxx Érték: xxxxx Üdv Dicső Harcosok! Van a szövinkbe egy kiadó hely Hadis orinak. ;) |
Quote:
|
2007-04-01 21:16:46 Helyezés: *** Érték: ***** Üdvözletem dicső nagy vezérek!! Egy tolis országot keresünk demokratikus szövetségünkbe... Jó csapat, összetartás, noo para jeligére.:-) Az ideállis jelölt legalább 10-14K tolival rendelkezik fajilag: vagy törpe vagy félelf vagy elf vagy ember (a legjobban törpének örülnénk) rendelkezik VIP-vel és napi legalább 3szor fellép (ha többször nem baj az csak jó) Akire rá illik a leírás és kíván csatlakozni egy ne kezdőkből álló csapathoz várjuk jelentkezését. törpe tolvaj :) az az igazi :) |
Quote:
|
és elfelejtettem írni, hogy G-ből való :)
|
All times are GMT +1. The time now is 23:22. |