![]() |
Amúgy az a 20 anarchba helyezés azok között nagyon ritka akik nem 5. szinten vannak és kezdők :) tehát ha úgy nézzük hogy 1/A-s B-s G-s L-es anarchba rakás mennyi szokott lenni akkor az elég csekély azokhoz a kezdőkhöz képest akik nem olvasták a zsabáélyzatot és akik beregeltek utána még egyet mer az milyen mókás :)
|
Quote:
Még mindig a 0,00167 %-nál tartunk... |
Quote:
Gondolom senki sem gondolja komolyan,hogy csak annyi csalás történik és annyi káromkodás amennyiért büntetés is kiszabásra kerül. Dragon igazad van,hogy anarba főleg 5-ről kerülnek de igazán bárkit is érintő csalások nem ott történnek. De mivel már feljebb tudják,hogy mi az ami szabálytalan egyértelműen próbálnak ügyesebben csalni. Ne mondd nekem azt,hogy te nem lennél képes pár olyan csalásra amiért alap esetben anar járna de mégsem kerülnél át... Na látod más is képes rá... |
Valóban, szerintem 20-30 országot is fel tudnék léptetni 5. szintről.
A kérdés az, hogy akar-e ilyet tenni valaki vagy nem. Sokan nem akarnak. Akik meg akarnak, elhanyagolhatóan kevesen vannak. Ettől függetlenül én se szeretem a normált, mert bár kevesen vannak a csalók, nagy kárt tudnak okozni, amit nem térít meg senki, akkor se, ha kiderül, hogy csalással szedték el tőlem... Az oké, hogy anarchba dobják őket, de én akkor is elbukok csomót a vagyonomból. És ez nem tetszik. Ettől függetlenül a játékosok többsége szerintem rendesen játszik, és a személyes ismerettségi körömből se tudnék egyetlen csalót sem megemlíteni. Ezért anarchozom. Ott a csalók semmit nem érnek. :) |
Pool neked látom semmi se tetszik.
Talán nem gondolod úgy,hogy a lebukókon kívül is van csalás? Ezt ugye te sem gondolod komolyan?? Amúgy ha gondolod csütörtökön lenézhetnél ide ha annyira kíváncsi vagy rám. Az utazásod felét kifizetem ne legyen abból sem problémád. Megtudnád ki vagyok és én is,hogy te:O) 20percet kibírok veled:D |
Quote:
|
Quote:
Ha valami tömegközlekedés stb akkor egész is mehet:D Ha valami taxi ne is jöjjön:D Meg amugy is nekem nem fontos,hogy haza is menjen...:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak még a nevét se tudom, azt meg, hogy hol lakik végképp Mindenkiért küldetek. Ne csodálkozzatok tehát ha titeket is idehoz egy lovashintó:D |
All times are GMT +1. The time now is 12:45. |