![]() |
Quote:
|
Quote:
TE soroltad be őket, azt mondtad, hogy vegyek alapul egy ismeretlen milliomost meg egy ismeretlen csövest. Alapul vettem. Most akkor neked mi a bajod? :D A belső énjük nem érdekel, mivel a gazdag úgy veszi el a pénzem, hogy törvényt alkot arról, hogy köteles vagyok neki adni, a szegény meg úgy, hogy körbeállnak 3-an egy sötét buszmegállóban éjszaka........ Nos, az első ellen nem tudok védekezni, a második ellen meg megpróbálok, ahogy tudok. A katonai herélőkésem pedig kellék a próbálkozásomhoz. |
Quote:
Attól,hogy valaki azt érzi,hogy: Hajléktalan , legtöbbször ittas ember belső énje általánosságban nem azonos egy józan gazdagabb emberével nem fog a rendezvényeken törni-zúzni:) |
Quote:
|
Quote:
De nem arra gondoltam amire te:O) Arra,hogy: Az embereket, vagyonuk, munkájuk, esetleg származásuk alapján Magyarországon a legtöbb ember ismeretlenül besorolja. Ki jobban ki kevésbe. Ki bevallja, ki tagadja. És van szerintem a legkisebb rész: Akik nem sorolnak be semmi alapján:O) |
Tsobi majd valamikor délután válaszolok de lehet csak 7-8körül majd elválik most már sajnos nem tudok:)
|
Én bevallom, hogy besorolom.
Most jön az előítélet szöveg. Amit én meg leszarok, mert ez nem előítélet valójában. Hanem tapasztalatokon nyugvó utóítélet. Csak ugye ez is egy jó fogás, hogy valakit előítéletesnek titulálnak, mert akkor az hitelét veszti. Vissza a talmudi tanakhoz, igaz? :D Talán az ingyenélőknek nem kellene évszázadok óta ingyenélnie, a gazdagoknak meg nem kéne agyhalottnak lenniük, és a harácsoláson kívül figyelhetnének másra is. Ezt sem ma kezdték el. Tehát én az eddigi tapasztalatok alapján, az ő hibájukból ítélem meg őket. Majd ha látom a változást, elgondolkodom azon, hogy szemléletet váltsak én is. Addig viszont kizárt, ugyanis ez egy fajtája az önvédelemnek. Nem keresem a társaságukat, és azt sem hagyom, hogy ők keressék az enyémet. |
Quote:
Viszont örülök,hogy ilyen sokan beszólnak érte örülök,hogy ebben a hódban olyan sok jóakaratú ember van itt mindenki olyan rendes ... Még szerencse,hogy naponta csak 5ember kap figyelmeztetés, kitiltást és csak 20kerül anarba:O) |
Ha azt vesszük, hogy kb 600.000 regisztrált ország van, akkor az 5 figyi + 20 anarch elhanyagolható mennyiség. :)
|
Quote:
(Tsobi neked majd később) |
All times are GMT +1. The time now is 06:16. |