![]() |
Quote:
Azt nem szeressük. |
Quote:
Na, de akkor nem csak beszólogatok hanem leírom a véleményem is: Én alapvetően egyetértek veletek. Szerintem is Harcosok háthogyismondjam tud szépeket és érdekeseket írni :D DE, nem értem miért foglalkoztok ennyit vele. Ha válaszolgattok folyton az Arcos beírásaira, csak adjátok alá a lovat. Ő polgárpukkaszt ti meg tapsoltok hozzá. Nem fog megváltozni szerintem ennek hatására, ha ez így van akkor meg Maunika só lesz mégicsak. Ha ez a cél, bánom is én, én is jól szórakozok :D Ha nem, akkor viszont teljesen céltalan és felesleges. Chatben van a topic, szóval nem rendeltetésellenes, ha céltalan és vagdalkozó lesz, viszont komolyan venni meg nehéz :) Mit érdekel engem, ha valaki arcoskodik? Ha valaki olyat csinál, ami tetszik, annak örülök, ha meg olyat ami nem tetszik, azt meg leszarom, de nem fordítok direktbe időt arra hogy osszam meg beszólogassak neki. De ez csak az én véleményem, csináljátok ahogy jónak látjátok, mondom, öröm olvasni itt minden hsz-t, jókat lehet röhögni :D:D |
Quote:
Akkor szerintem nézd azt,mert itt nem lesz bunyó:p |
Quote:
|
Quote:
Sokan jönnek ide szórakozni ,és szurkálódni,ezért is pörög ez a topic:D A lényeg,hogy legalább nem punnyad a fórum. |
Quote:
|
Egy ismerősöm, aki Mátészalkán tanít, ott ahová jársz Harcosok, frappánsan jellemzett Téged tegnap...
"Máté a 9.B-ből? Egy nyál gyerek" Ő nem hódozik, de már ajánlottam neki a külső fórumot, olvasott belőle pár oldalt, amit akkor írt, azért sztem bannert kapnék :) De legalább Ő nem az írásaid miatt alkot rólad véleményt, mint itt mindenki... Ő ISMER!! :D jó éjt! |
Quote:
Komolyan kíváncsi vagyok ki az:) Bár még ez a Máté nem mond el sokat ha 9.B akkor sem...:O) Engem ismer és nem tanít?? Egy ember lehet maximum egy tesitanár de hát beszélt velem 1 évben 10szer és ismer az erős. Valahogy nem kezdek el velük haverkodni. Azért érdekes,hogy te az állítod egy ottani tanárról,hogy más háta mögött kibeszéli és nem meri a szemébe mondani azokat a kitiltást érő szavakat. Ilyet biztos nem tenne senki, mert ezek olyan rossz tulajdonságok,mint amilyet itt nem olvashatott senkitől:O) El se tudom hinni pont ezért. |
Quote:
Akkor ne hidd... Szép napot! |
Quote:
Te azt állítod,hogy egy tanár aki ismer, és nem tanít(én mondtam,hogy egy ilyen ember van akire illik a leírásod de az az egy sem ismer, tehát egy sem)ezt mondta rólam. Kérdezd meg majd tőle,hogy pontosan kiről beszélt,mert nem egy Máté van. Illetve nyomtasd ki neki az előző hsz-m... Kérdés: Miért kell anonymnak maradnia ha létezik? |
All times are GMT +1. The time now is 17:54. |