![]() |
Quote:
ez nagy probléma nála amit sajnos még nem tudott leküzdeni, de majd idővel az élet megtanítja még 7-8 évesen énis kb ilyen voltam, hogy nem tudtam veszíteni:) de azt nem mondhatja "SENKI" se, hogy nem tud rövidfordulós játékon jól játszani, és esélytelenül indul el az első helyre:) |
Quote:
|
Quote:
ez minden sportban is így szokott lenni aki alá becsüli az ellenfelet az veszít:) erre van egy jó példa is: egyik hv-n nyáron ugyebár vezettem 3-4k értékkel vasárnap este 6-7 fele és hát már úgy gondoltam hogy elveszíteni nem fogom így fura dolgokat csináltam és leütött a 2-ik és elmentem aludni erre:) |
Bünti:(:(:(
Most meglettem büntetve,de rendessen:( :( :( :(
Elnézést Szecsua nagy cárság,hogy Harcosokat merem éltetni és merem mondani,hogy grat neki és ,hogy nélküle nincs hsz a topicban!! Adhatnál atinak vagy 8 pirossat,mert nem volt hajlandó bezárni a témát pedig már sokan kérték,ha figyelmessen olvastad!!! Többek között Máté is!!!!! Máté már nagyon régen kérte,hogy legyen lezárva a téma,de te ezt észre se vetted hisz te Szecska mester annyira figyelsz,hogy tudod ki,mit,mikor tesz..:( Sajnállak!!!! És ,hogy kapjak még pirossat tölled,ha persze tudsz nekem adni!! -ÉLJEN HARCOSOK- ---ÉS ÉLJEN SYNKEL-- Nélülük nem jött volna létre a műsor és nem lett volna ennyi cécó!! -És most én kérem,ha lehetne sokak örömére akik akkor is olvassák a témát ha utálják,hülyézik,bénázzák,ovodássozák..stb--szal aki utálja az miért olvassa?? *Zárd le a témát Ati,ha nem akarsz elpirulni*--- -ÉLJEN HARCOSOK- ---ÉS ÉLJEN SYNKEL--és én is ÉLJEN:cool: |
|
van ilyen...lehetsz felőlem laza is!!!!
|
Atiii, no comment :) ez kész.
|
Nem vagyok egy nagy fórumozó,inkább csak olvasgatni szoktam.
De azért annyit elmondanék a fórum nyilvános beszélgetés,ahol mindenki-bizonyos kulturált stilusban- elmondja a véleményét és beszélget. Nem az a lényege,hogy vkit együtt utáljunk,hiszen akkor miért nem klubbot alakitotok?? Ma ez a divat nálunk. Esetleg tüntethetnétek is egy gyerek ellen!! De azért tisztelem Harcost,hogy akármennyien fogtok is össze ellene - mind idősebbek vagytok nála - ő akkor is tartja a frontot ,nem keseredik el és ami nagyon fontos,mindenkinek segít,aki hozzá fordul!! Lehet nem az övé a legjobb stratégia, de igenis tud játszani és ezt sok felnőtt,több éve játszó emberről nem lehet elmondani. Ja és ami a lényeg,amig mindenki neki esik és csak szapulja mit vártok tőle?? Nektek milyen érzés lenne?? Én már rég elkeseredtem volna,de ő még mindig itt van és a multkor is bizonyitott!! Nem szégyen elismerni,hogy más is van olyan jó,mint mi. |
Ennyit érsz Szecsa!!!
Ilyenkor no comment- -kár veled foglalkozni látom már!!! Akkor reagálsz,ha melletted áll pár haver és veregeti a vállad!! Amúgy nulla vagy!!! Ezt az arénás fórumon bizonyítottad már pár napja:p |
Kedves Atiii,
Lehet, hogy olyan hirnevre vagysz, mint Harcosok, de felolem azt csinalsz es ugy csinalsz, ahogy akarsz. Nulla vagyok, és? Ne foglalkozz velem. Velemenyt nyilvanitanom pedig szabad. Mas dolog, hogy asszem en nem sertettelek holmi "szecska mester" meg hasonlo jelzokkel :) De sztarold csak magad, ha Neked igy a jo :) |
És ,ha olyan hírnévre vágyok???
Közöd??? És látod megint ezzel bizonyítasz!!!!:mad: :mad: -Neked az egész fórum a hírnévről szól meg a zöld pöttyökről meg a hozzászólások számától meg hasonló!!! Engem nagyon nem érdekel és te se! És,hopgy tudd azért sértegetlek,mert enyhén szólva buunkóó vagy!! Véleményt pedig lehet nyilvánítani..nyugodtan és bátran nem izgat..csak nem értem!!!Ennyi...:mad: És akkor kedves Szecsa! Jó szorakozást és remélem utoléred Atit! |
A másik meg ,hogy nem sztárolom magam!!!
INKÁBB HARCOSOKAT!!:D :D :D :p |
Érdekesek vagytok ti fiúk!!
nem is ismeritek egymást ,de fujtok a másikra.. Talán igy könnyebb nektek,azt mondtok,mi jól esik a másikról nem tudjátok kicsoda. Senki nem mondta még nektek,hogy ez egy játék?? Nem ölre megy sőt... Nem is csak a bizonyitásra,hanem arra,hogy jól érezzük magunkat. |
igazad van:)
Ez tényleg csak játék,de milyen?? Én most lépek,majd visszaolvasom amikor megjövök a sok hurrogást!!! Remélem gyüjtök annyit ,mint Harcosok--(Szecsának köszönhetően):cool: |
Ide már nem kell hurrogás, magadat minősíted a viselkedéseddel.
|
Quote:
Ha nem erdekel, miert irogatsz ilyen sertodotten? |
Quote:
Na nezzuk. Ugy latom, te csak a jeghegy csucsat lattad. A kulturalt stilusrol - itt foleg az van, csak ritkan szalad el a lo vkivel. Ezzel nincs gond. Esetleg probald elgondolni, miert nem kedveli olyan sok ember harcosokat. Nem veletlen, es szo nincs osszefogasrol. Megmondom: mert rengeteg hulyeseget irt a kezdoknek szolo topicocba. Olyanokat, amig vagy nem voltak igazak, vagy pedig egy tapasztalatlan jatekos 3 nap alatt tonkreteszi vele az orijat, es orokre elmegy a kedve a hoditobol. Ismetlen, a kezdoknek valo topicocba irta. Es miutan ki lett javitva, ra lett szolva, hogy nem kene, ezt keptelen volt elismerni, es csak a sajat maga hulyeseget hajtogatta. Talan ezert is lett neki kulon topic, hogy a sok idiotizmus ide jojjon, es ne offoljon mar szet tobb ertelmesnek szant topicot allandoan. Hogy mit varunk tole? Vegyen vissza az arcabol, tanuljon meg jatszani, tanuljon meg vesziteni, tanuljon meg masnak igazat adni. Az elejen igyekeztunk segiteni rajta. Jobbito szandekkal. De kezelhetetlen, nevelhetetlen, menthetetlen. En legalabbis mer belefaradtam, pedig igen turelmes tipus vagyok. Na ezt a par sort csak azert, hogy tisztan lass. |
Na most akkor ez a dühöngő topic, vagy a harcosok topic? Esetleg nincs is különbség?
|
maradjunk annyiban, hogy IQ harcosok topic..
|
Quote:
Ja és 40egységet vertél rám mi az?:D MOndom gyere most hétvégn 3tol tudok lenni:)Ott ha én kezdem nyugi én is elérek sok mindent:) Melletted a tapasztalat mellettem a tudás:D |
Atiii = Harcosok?
|
:)
Igen!
Ez így van!Te is zseni vagy,látom:rolleyes: |
Quote:
Ja meg még akkor itt elmondom amit Peti ír mindig a szöviforumra:Attila a legjobb fej:D most komolyan:) |
Quote:
|
Quote:
Na és akkor: Attila legjobb fej:D Harcosok meg a király:D Szecsa téged várlak hétvégén Én 3. adoztatosomora lehagylak:) Megmutatom én mennyit ér a nagy tapsztalatod:D És mégegyszer: Attila a legjobb fej:D Harcosok meg a király:D És szecsának: Nálad a tapsztalat nálam meg a tudás:D Ja és attila a legjobb fej:D |
Quote:
Na meg Ildi is a legjobb fej:D |
Quote:
Köszöntem:D |
Végre kiderűlt ki a jó fej:)
Most az fog jönni,de gyerekes vagy..vagyis ovis! És kiváncsian várom ,hogy kinek van ezek után kedve beszóni!!! Az aki beszól az egy komoly inteligens és okos ember:D :D :p Én meg minősítem magam ,hogy IQ-harcos legyek legalább:cool: |
Quote:
belölem van bőven:D a párbajon is voltam 2hete vagy 4 ember:D mindneki ott is én voltam:D |
vegulis Atiii nem lehet Harcosok megsem, mert amig Atiii 1 tonna felkialtojelet hasznal, addig harcosok meg 2 tonna szmajlit joforman irasjelek nelkul. de ettol meg lehetnek mondjuk osztalytarsak... :D
|
pffff!!!!
Ez marha jó:) Akkor figy:) :) :) :D :D :D :p :p :rolleyes: :rolleyes: Most már igazi és bátor Harcos lettem remélem:o :) :p ;) :D :rolleyes: :cool: :eek: |
Quote:
Ugyis tudom ki a király:D És ki a legjobb fej:) Na és akkor a párbajosoknak szól akik ott voltak: Nálatok a tapasztalat nálam a tudás:) Szecsát 3.párbajomra odanyomom(ha minyom):)Ha nem így lesz akkor nem irok ide többet ebbe a topicba:) DE ha így akkor megbocsátok dragnak mivel akkor ráébred,hogy kia király:DÉs szecsa elismeri nálam a tudás:DMeg ez erő:D Még jobb is vaok mint ő:D Ja és nem érdekel a piros engem:D |
Ja meg ha nyerek akkor mindenki elismeri,hogy Ati a legjobb fej:D
|
engem se:D
Ez nem ér annyit!!! Aki ez alapján minősít ls ezt a topicot olvassa és ráadásúl nem is szereti olvasni az egy marha!!! |
gondoltam eszek 1 kis zoldsegsalatat, de mar nincs szukseg ra, itt annyira tarkabarka volt jonehany hozzaszolas. ;)
|
Tévedés
Quote:
Közbe meg nem..mielött azthiszik páran ,hogy segget nyalsz én javítok! Ati=Ati Ati=Atiii:D Bár lehet Ati is jó fej:) |
Az unalmas és idegesítő topicban most is unatkozik pár ember:D
Atiii, Harcosok, lacqa, Smooth Scroller....igaz ezek közűl kettő én vagyok:D :D ja meg 2 vendég:) |
Ati+Ildi ti királyok vagytok most komolyan:D
Na és akkor csak igaz amit vallok magamról: Kevesen ismerik de azok szertik:D Mert ti nem ismertek drag szecsa +synekel meg mit tom én kik:) de akik ismernek azok mind birnak:D És akkor:Kevesen ismerik de azok szeretik:) Ja és ati a legjobb fej na meg ildi:) Na meg peti:)(bár lehetne néha beszédesebb de kakor is jó fej) na meg ákos:)tudjátok shaver:) na meg még ott van Tk banda:D(nem térkapu:P) na meg Harcosok:D Na meg Tamás:D hát ő is röhely:D techno is jó fej volt anno:)cska már nem jár msn-re cska évente:( |
DE itt jön elő aki ismer szeret:)
Nme is kérem öket és már 2-en is ajánlják,hogy rendeznek párbajt vasárnapra:)És mehetek az orijukkal:) Jaaa meg most hallom a hirt:Gooo levágták:DNem érdekel ki mit mond ugyse válhatja meg a világot:DCsak én és a haverom azaz a mikrofon:D |
Quote:
én lennék harcosok:D Mert van még sok de én vagyok a Harcosok Harcosok:D |
All times are GMT +1. The time now is 19:23. |