![]() |
Quote:
|
Ha van köztetek mazoista hajlamokkal rendelkező egyén, vagy fakír, szóljon nyugodtan. Adok login nevet és jelszót az SZTE ETR-éhez.
|
"A rendszer teljes kapacitással működik a bejelentkezett felhasználók kiszolgálásán.
A jó minőségű szolgáltatás érdekében új bejelentkezésre jelenleg nincs lehetőség. Kérem próbálja meg a belépést néhány perc múlva!" Én nagyon furfangosan már 23:52-kor bejelentkeztem. 0:00-kor megnyitották a kurzusfelvételt. Természetesen az első lapváltáskor levágott a francba a rendszer.:mad: |
Quote:
Én most vettem fel a tárgyaimat. (DE-TTK) Új rendszer, a 3. mióta ide járok, de ez most bevállt. :) Egy pillanatot sem kellett várni! |
ezt nem is értem. szinte minden suliban szar a helyi rendszer, legyen az neptun vagy akármi. még kell pár év h megszokd :)
|
Mondjuk ez még mindig a szerencsésebb verzió. Nővérem annak idején mikor még fősulira járt, akkor még nem volt ETR. A kurzusokat személyesen lehetett felvenni. Mesélte, hogy volt olyan, hogy a hallgatók összeverekedtek az órákért. A legviccesebb az volt, mikor a jogász hallgatók verték egymást.
|
Felvettem a szakdolgozat I -et :(
|
Az finomnak hangzik.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De felvettem tesiből egy futsalt, egy angol nyelvvizsga előkészítőt és két kreditért csütörtök estére egy rocktörténelem nevű előadást. A 30 kreditem így sincs meg, de már nem is érdekel annyira. |
Quote:
|
Kínai váza számvitel tanszék nem volt hajlandó szept 15 előtt csinálni vizsgát, hanem megcsinálja szept végén. Nyalják ki a méézescsuprot... :mad:
|
1 hét alatt 1200 olvasatlan üzi:( Azt se tudom, h melyik végén kezdjem....
|
Quote:
|
Quote:
Bár még a tartalmat nem tudom, de ha maradt a nyári hangvétel, akkor lehet, h olvasás után se.... |
hát tehet egy szívességet az a nemtomki, aki kitalálta, hogy kőbánya-alsón a régi vasút vonalán új sínekre van szükség és arra is ÉJJEL.. http://www.pic4ever.com/images/swear1.gif
|
Szeretem az elfeket,a védelmük kiválósága miatt :)
|
Quote:
|
nem megy az msn-en :mad::mad::mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Nekem mükszik :)
Bittos az új windows :p:D |
Quote:
Elrontottad a többiekét?! :mad: :D:D:D |
Most már nekem is jó :)
|
Quote:
|
Quote:
Pfff nem rontott el engem Tsobi.Na meg aztán Eke tsak egy van. |
nekem sem volt jó...:o
|
de tuti red volt :D
|
Hülye vagy Beni!Minek neked ennyi ország! EGymásba gabalyodnak csak!
mostmár jobb :o:o |
nekem se volt ma jó... Red ezért még kapsz :D
|
Quote:
|
Az a nyamvadt msn mán megen nem mükszik. Hogy a pusztulat törjön ki rajta :mad:
:D |
Valaki mondja már el légyszi miért ekkora veszteség ha nem működik msn? :)
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy valóban, egyáltalán nem eget rengető probléma, azért is álltam hozzá vigyorogva :D |
Nem volt netem nagyjából 50 percig:mad::mad::mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:49. |