![]() |
NEGYED ÓRA a párbajig! Gyertek! Még mindig van esély az 5 pontos párbajra!
|
Ejj-ejj, nem jött össze. :( Pedig ha mindenki jött volna, akinek itt a helye...!
Jó játékot! |
Quote:
|
Quote:
|
nálam ennyi volt
Saját és szövetségeseid eseménylistája az elmúlt 3 napból: 2010-09-22 14:54:05 D (#1000003) elfoglalt 13 hektárt C (#1000002) országától. 2010-09-22 13:48:06 C (#1000002) megtámadta D (#1000003) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2010-09-22 12:12:05 D (#1000003) megtámadta C (#1000002) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2010-09-22 12:06:06 B (#1000001) megtámadta D (#1000003) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. bocsi Jojo, nem hittem, hogy átmegy 1.465 támadó A = Horland (#1) B = A száműzött visszatért! (#616436) C = ♠♠JOJO♠ϖ (#333888) D = Pool (#160521) |
|
Quote:
Gratula!:) Akkor miért próbáltad meg annyi támadóval?:D:D:D |
Quote:
Az elején téged is bevertelek volna, mikor rámjöttél katonákkal, de véletlen C-re mentem 09-kor...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sztem védelem nélkül fértem volna (10 variddal nem rakod fel) alulról, de most ki nem számolom :) |
Quote:
Még jó, h te meg a célpontot nézted el:D |
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve. A dobogó várományosai ismét változtak, Pool belehúzott, és visszaszerezte a 3. helyet.
Bob, ne hagyd magad! És az első helyekért se adjátok fel a harcot, messze még a vége! :) Webes pontlista is frissítve: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2010.html |
Csak egy kicsivel késtem le a kezdést, ezért nem indultam.
Pool látom próbálkozott. Következőn elfenekelem:) |
Utolsó 3 órásra hétvégén nekem szombat 21 órától lenne jó vagy vasárnap 20-tól
napközben sajna nem érek rá egyik nap sem |
Már rá is tértünk az időpontigényekre? Hát jó, legyen. Akkor jöjjenek! :)
A forduló utolsó párbaja lesz! |
Van még valakinek időpontigénye a forduló utolsó (hétvégi) párbajára? Ha igen, akkor írjátok!
|
Van még valakinek időpontigénye a hétvégi párbajra?
|
Nekem jó volna, ha vége lenne 16:00-ig.
|
Valaki még írjon igényt, mert így bármikorra írom is, 1 résztvevővel 1 pont szerezhető, ami úgyse változtat az eredményen...
Döntsön a véletlengenerátor? :) De az hajnal 3-as kezdést is ki tud dobni. ;) |
Quote:
|
Hajnali 3 jó lesz nekem is :D ;)
|
Ha senki többet, akkor tényleg egy véletlenszámgenerátor fog dönteni a forduló utolsó párbajának időpontjáról... Nemsokára ki is írom. Túl sok pontot nem remélek tőle... :(
|
Akkor a párbaj idejének megállapítása véletlenszámgenerátorral... :)
Nézzük... 1 = szombat, 2 = vasárnap És katt... 1 A párbaj szombaton kezdődik. 0..23 a kezdési idő... Katt... 18 Akkor szombat 18 óra. Szuper, ez senkinek nem jó azok közül, akik jelezték. :) Legalább nem tűnök részrehajlónak. :D A forduló utolsó párbajának kezdése tehát szombat 18 óra. |
Quote:
|
Quote:
|
Huuu, hátha itthon esz majd a fene, akkor belépek :)
De nem sok esélye van. Pedig vityuval szívesen párbajoznék egyet :) |
Quote:
|
Quote:
|
Pffff, ez így sztem nevetséges. Azt hittem a párbaj van értünk és nem mi a párbajért. :( Ha nincsenek egyező időpontok, miért nem lehet várni akkor 1 hetet vagy tenni jövő hétköznapra? Így lehet várni az 5 pontos párbajokra. No, mindegy, jó játékot annak aki ráér a véletlen időpontban....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De leírom akkor mégegyszer: nem csak akkor ragaszkodunk mereven a párbaj előre leírt szabályaihoz, amikor azt Te szeretnéd, hanem máskor is. Te voltál az, aki a leghangosabban ellenezte, hogy XY tovább játszhasson, mert hát le van írva, és ha le van írva, akkor annak úgy kell lennie, nincs kivétel. Úgyhogy ezt ne szelektíven csak akkor alkalmazzuk, amikor a Te érdekeid kívánják, hanem olyankor is, amikor az Neked esetleg nem kedvez. |
Quote:
Ha Neked jó, hogy nincs senki a párbajokon, végülis bármikor lehet... Na, szép délutánt... |
Quote:
|
Még meg is értenélek, ha valóban egy hajnal 3 órás időpont lett volna, de ez egy teljesen emberi időpont, reális eséllyel, hogy a huszonegynehány ember közül valakinek, vagy éppen többeknek is jó legyen.
|
Tényleg elég jó időpont lett!
Én javasoltam volna, hogy legyen az, hogy kiírsz két időpontot, és amelyikre többen jelentkeznek azt indítod el. Viszont jó lesz így is. Megpróbálok részt venni, hátha sikerül legalább egy 4 pontost összehozni. Vityu! Ha jössz párbajra vendégem vagy egy sörre :) És, aki jön az mind vendégem egy sörre :):D |
Quote:
Hidd el, ha lesz felesleges 3 órám, akkor ott leszek, és ha egyszer eljutok BP-re egy hódítós találkozóra, akkor behajtom a sört. :) |
Quote:
Remélem sikerül feljutnod Pestre. A díjátadóra mindenképp gyere februárban!:) |
Ma 18 órától párbaj!
|
| All times are GMT +1. The time now is 09:03. |